قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

مطمئنی قیمتارو درست نوشتی؟!!!

فروشگاه سونی:
الیت جاسپر پک کامل 255:love:
الیت جاسپر پک جدید 262:confused:

نه اشتباه نوشته !!! :biggrin1::biggrin1::biggrin1: به جای 3 ، 2 نوشته !! :-":-":-"
قیمت اصلی اینه :
ایکس باکس 360 الیت جاسپر با هارد 120 گیگابایتی و به شرط لوازم اصلی بودن جنس :355.000 تومان وسری جدید Xbox360 های مدل الیت بدون کابل HDMI و تاریخ تولید 3/8/2009 به قیمت :364.000 تومان

دوستان قیمتایی که از فروشگاه ما ( تصیور میزنن ) ممکنه همکارم بیاد بزنه و قیمتای دقیق رو ندونه .
هر کی قصد خرید داشت حتمآ اول تماس بگیره تا قیمت دقیق رو بهش بدم .

الان الیــــت پک سفید (بدون کابل) : 360 تومن .
آرکید 245
الیت پک قدیمی هم تموم کردم . چند روز دیگه میاد .

نه اشتباه نوشته !!! :biggrin1::biggrin1::biggrin1: به جای 3 ، 2 نوشته !! :-":-":-"
قیمت اصلی اینه :
ایکس باکس 360 الیت جاسپر با هارد 120 گیگابایتی و به شرط لوازم اصلی بودن جنس :355.000 تومان وسری جدید Xbox360 های مدل الیت بدون کابل HDMI و تاریخ تولید 3/8/2009 به قیمت :364.000 تومان

پک جدید چه مزیتی نسبت به قدیمی داره که با این که تعدادی وسایل کمتر داره گرونتره؟

البته شما از فروشگاه اینترنتی خرید کردید فکر کنم مقصر خود شما هستید . باید بیشتر تحقیق میکردید .
من که تهران نبودم برم از چند تا فروشگاه بپرسم تازه زنگ زدم nextgen.ir گفت 295
اینجا هر کسی برای خودش یک قیمت میده !!!
البته تنها دلیلی که من از اونجا خریدم این بود که به اونا اطمینان داشتم
اول هم قیمت رو زده بودند 255 وقتی خریدم گفت 330 تومنه بقیش هم بریز حساب

دوستان قیمتایی که از فروشگاه ما ( تصیور میزنن ) ممکنه همکارم بیاد بزنه و قیمتای دقیق رو ندونه .
هر کی قصد خرید داشت حتمآ اول تماس بگیره تا قیمت دقیق رو بهش بدم .

الان الیــــت پک سفید (بدون کابل) : 360 تومن .
آرکید 245
الیت پک قدیمی هم تموم کردم . چند روز دیگه میاد .
میشه قیمت هارد 20 و 60 بدون پک و کابل hdmi به dvi
و دسته با سیم و کابل audio adaptor هم بگید !!!

من که تهران نبودم برم از چند تا فروشگاه بپرسم تازه زنگ زدم nextgen.ir گفت 295
اینجا هر کسی برای خودش یک قیمت میده !!!
البته تنها دلیلی که من از اونجا خریدم این بود که به اونا اطمینان داشتم
اول هم قیمت رو زده بودند 255 وقتی خریدم گفت 330 تومنه بقیش هم بریز حساب
آخه تقریبا پول الیت دادی شایدم اشتباه شده . یه زنگی بزن شرکت .

پک جدید چه مزیتی نسبت به قدیمی داره که با این که تعدادی وسایل کمتر داره گرونتره؟

بچه ها یه چیزی راجع به فروشگاه سونی کشف کردم .
این برام خیلی سوال بود که چرا الایت جدید گرونتر میده از قدیمی درحالی که قدیمی وسایل جانبی بیشتری داره .
تحقیق کردم جوابشو پیدا کردم
در فروشگاه سونی اصلا چیزی به اسم الایت قدیمی وجود نداره فقط یک قیمت خیالی خیلی پایین زده که اعتماد شما رو به خودش جلب کنه بعد که میگید الایت قدیمی میخوام میگه همین 2 دقیقه پیش آخریشو برای شهرستان پست کردم رفت ولی جدید دارم اگه بخوای و چون شما اعتمادت جلب شده جدیدو ازش میخری .

با چند تا از دوستام از صبح قیمت گرفتیم تا الان آخریشو همین 2 دقیقه پیش برای شهرستان پست کرده بود . نمیدونم آخه این الایتای قدیمیش چند تا آخر داشته .

احتمالا بعد از خوندن این پست قیمت الایت قدیمی رو بر میداره .

آخرین ویرایش:
بچه ها یه چیزی راجع به فروشگاه سونی کشف کردم .
این برام خیلی سوال بود که چرا الایت جدید گرونتر میده از قدیمی درحالی که قدیمی وسایل جانبی بیشتری داره .
تحقیق کردم جوابشو پیدا کردم
در فروشگاه سونی اصلا چیزی به اسم الایت قدیمی وجود نداره فقط یک قیمت خیالی خیلی پایین زده که اعتماد شما رو به خودش جلب کنه بعد که میگید الایت قدیمی میخوام میگه همین 2 دقیقه پیش آخریشو برای شهرستان پست کردم رفت ولی جدید دارم اگه بخوای و چون شما اعتمادت جلب شده جدیدو ازش میخری .

با چند تا از دوستام از صبح قیمت گرفتیم تا الان آخریشو همین 2 دقیقه پیش برای شهرستان پست کرده بود . نمیدونم آخه این الایتای قدیمیش چند تا آخر داشته .

احتمالا بعد از خوندن این پست قیمت الایت قدیمی رو بر میداره .
این که کار اکثر فروشنده هاس! مثل نکست جن که هر سری یه گیرز آف وار میزاره تو ویترین هر سری هم میگه این آخریشه اما همین فروش میره یکی میزاره جاش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or