قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

خب فتحی جون باید میومدی مثل اونیکی دوستمون که قیمتاش رو میزنه
شما هم همین کارو میکردی تا همچین سو تفاهمی پیش نیاد
اقا من همینجا از اقای فتحی معذرت خواهی میکنم
در مورد قیمتاتون که منم شک نداشتم ولی هر روز که قیمتارو نگاه میکردم میدیدم هیچ تغیری نکرده ولی بقیه ارزون کردن
بازم معذرت میخوام
حالا قیمت ارکید و الایت و PS3 SLIM رو بزن که بچه ها از جمله خود من تو پرشین تولزم سر میزنیم ولی برای بچه های دیگه که شاید ندونن تو کدوم سایت تاپیک داری اینجا پست بذاری بهتره
یه جا قیمت PS3 SLIM رو500 به بالا میدن اما یه جایی دیدم زده 460 نظرت چیه
اقا معذرت خواهی برای چی؟
لیست به روز قیمت ها:
http://forum.persiantools.com/t130505.html

تو توپخونه قیمت ها متغیر هست.
الیت جاسپر رو یکی میگه 410 یکی میگه 420 یکی میگه 380 اما باید صبر کنید بارمون برسه.
آرکید هم دور و ور 270 یا 260 میتونید پیدا کنید.
فتحی 270 میده.

دوستان مطمئن هستید خواب نمی بینم من دو سه هفته پیش ارکید را خریدم 350 با یه هارد 120 شد 450 که سه تا بازی هم خریدم ولی کلا شد 450 حالا شما ها قیمت زدید الیت 410 من تمام فروشگاه های اصفهان وتمام فروشگاه های اینترنتی را گشتم این را که خرسدم ارزون ترینشون بود:eek:
==================================================================
به نظر من الیت بدرد نمیخوره نمیخوره به بعضی از لوازم جانبی چون صد در صد هیچ کدام از دوستان قصد استفاده ی تمام کابل ها ی اتصال به تلوزیون را نداره و همه هم استفاده ی مفیدی از هد فون را ندارند چون فقط میتونیند درxboxlive استفاده کرد.

خط دوم پستش نوشته که من نماینده فروشگاه تصویر هستم اگه اینطوره که خوبه حداقل خیالمون راحته این اولین مسئله
دومین مسئله مهم اینه که اگه پول به حساب واریز شد چند روزه جنس تحویل داده میشه
سومین مسئله چه کاریه به خاطر 10 تومن . خب میری بازار با خیال راحت میخری نه انتظار میکشی برای تحویل و هم این که جلوی خودت تست میشه وموضوع مهم دیگه اینه که قیمت این کنسول که وارد شد با هزینه کپی شدنشه یا هزینه کپیش جداست
http://www.asrejavan.com/showthread.php?t=314064

من کلا کاری به بقیه ندارم ولی ادم عاقل از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه (خودم و امثال خودمو میگم)من نقدی میخرم نه قسطی نه پیش فروش و نه هر روش دیگه
به همه ی بچه های گل سایت هم توصیه میکنم فقط و فقط و فقط نقدی و حضوری
و از فروشگاه های معتبر

قیمت ها شکسته شد:laughing:فروشگاه رایانه:
آرکید فالکون:443
پرمیوم فالکون:532
الایت فالکون:560
:biggrin1:
آرکید جسپر:270
پرمیوم جسپر:445
پرمیوم فالکون:380
الایت جسپر:410
چه جلب
Elite از پرميوم ارزون تره
قیمت الان
آرکید 265
الیت 375
هفته بعدی فوقالعاده ارزون تر میشه .
در ضمن ، ما با کسی کل کل و رقابتی نداریم ، اما از همه ارزون تر میدیم . چون به قیمتش میفروشیم .
اين تصوير كجا هست؟سايتي شماره تلفني ادرسي چيزي نداره
قيمتش خيلي مناسبه
جسپره ديگه؟؟؟من احتمال زياد تو پاييز اين پرو ميروشم يه Elite ميخرم

xbox360

دوستان تا مهر و آبان بازي شاخي كه نمي آد ! پس تا اون موقع صبر كنيد ...قيمت ها بهتر ميشه و من خودم خرداد موقع امتحانات گرفتم...60 گيگ 260 هزار فالكون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or