MOrteza_DJmix
کاربر سایت
من ذیروز از وست گیم قیمت الایت جاسپر رو ÷رسیدم گفت با ضمانت 550ت بدون ضمانت 525تمن تو دلم گفتم من خنگم یا تو ...
من 215 را نمی دانم ولی زمانی را سراغ داشتم توب خانه آرکید جاسپر 260-270 و آرکید فالکون 230-240 می دادند ....هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
215 آرکید ؟ میشه بگی کجا چنین قیمتی رو میده تا غارتش کنیم.
عزیز شما خودت میتونی هر روز بری توپخونه و جاهای دیگه قیمت کنسول بپرسی؟؟؟بعدش هم این که تا قیمت یه تغییر درست(حداقل 20 تومنی)نکنه که کسی نمیره قیمت بپرسه!!!به جای اینکار یه تاپیک بزنید و هر روز قیمتش رو از جاهای مختلف بگیرید و بزنید و نه اینکه 150 صفحه واسه قیمت گرفتن کنسول اه
من کنسول قسطی میخوام
البته من صبرم زیاده تا اواخر مهر صبر میکنم قیمتا باز بیاد پایینتر:laughing:دیگه از فتحی خرید نمیکنم
قیمتاش عالیه
راستی این دستگاه هاش کپی خور نیست ولی شما به راحتی میتونید کپی خور کنید
یا با هزینه 15-20 تومن بدید براتون کپی خور کنن
راستی این دستگاه هاشون تاریخ 7/2009 هست
خودم میدونم شما میتونید به راحتی این چیزا رو بفهمید ولی من بخاطر شکه شدن اومدم و اینارو گفتم
من گفتم یه پرمیوم جسپر برام کنار بذاره شما هم اگه قصد خرید تو این روزها رو دارید حتما بهشون بگید که براتون کنار بذاره چون این جور چیزا(با قیمت ارزون)خیلی زود به فروش میره
فکر کنم یه 1 ماهی ایشون از فتحی جلو بزنه چون فتحی پرمیوم جسپر نداره!!!آرکید جسپر رو میده 320 تومن!!!الایت جسپر رو میده 490 تومن!!!پس فعلا ایشون برگ برنده داره!!!من فقط برای کپی خور کردن میرم پیش فتحی:laughing:البته من صبرم زیاده تا اواخر مهر صبر میکنم قیمتا باز بیاد پایینتر:laughing:
البته یادتون باشه قیمتاش هنوز به حد قبل تابستون نرسیده ولی نسبت به الان عالیه
چه رقابتی بشه بین ایشون و فتحی
کی دعوا کرد:biggrin1:چرا دعوا میکنید 1 مهر برید توپخونه ببینید چه خبره قیمتا همچین میاد پایین
حالا من خدمت رفته و شما خونه مونده :laughing: