قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

قیمت امروز xbox 360 در توپ خانه ...
xbox 360 elite : 420
xbox 360 arcade : 320-330
خوب دارن کم کم به قیمت حقیقیشون نزدیک میشن
الیت که 399 دلاره 420 تومن و یکم دیگه بیاد پایین درست میشه
آرکید هم که متاسفانه به دلیل کمبود پرمیوم با قیمت پرمیوم فروخته میشه اگه پرمیوم وارد شه فکر کنم قیمتش همین 320 این حدودا باشه و آرکید یهو بشه 230 (این حدودا)
پرمیوم 299 دلار
آرکید 199 دلار
===============
البته قراره دیگه پرمیوم تولید نشه و الیت به جای اون فروخته بشه با قیمت پرمیوم که تا تاثیرش رو ایران بیاد 2 الی 3 ماه طول میکشه

آرکید هم که متاسفانه به دلیل کمبود پرمیوم با قیمت پرمیوم فروخته میشه اگه پرمیوم وارد شه فکر کنم قیمتش همین 320 این حدودا باشه و آرکید یهو بشه 230 (این حدودا)
پرمیوم 299 دلار
آرکید 199 دلار
===============
البته قراره دیگه پرمیوم تولید نشه و الیت به جای اون فروخته بشه با قیمت پرمیوم که تا تاثیرش رو ایران بیاد 2 الی 3 ماه طول میکشه

اگه الیت 420 شده باشه خیلی خوبه :eek: البته میشد حدس زد که به این قیمت برسه ولی نه به این سرعت ! آرکید هم نهایتا تا آخر شهریور حدود 230 تا 250 میشه !:biggrin1:

پرمیوم 299 دلار
آرکید 199 دلار
===============

اینا همه ریجن PAL هستن و باید با قیمت دوبی چک کنید چون اکثرا از دوبی وارد می کنن.
قیمت حقیقیشون هم اروپا هست هم آسیا.در اصل کشورهایی که توشون مایکروسافت نمایندگی فروش کنسول داره هر کدوم به یه قیمتی می فروشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or