Transylvania
کاربر سایت
میخواستم بدونم مدل Elite در بازار الان با چه قیمتی به فروش میرسه ؟
دوستان من تو تهران اركيد جسپر زير 250 پيدا نكردم ... كسايي كه ميگن 215 و 220 يا حتي 240 اگه آدرسي دارن لطف كنن بگن ( من كل توپخونه رو گشتم يا تموم شده بود يا گرون مي داد )
وقتي قيمت پرميوم فاكون 270 هست آدم زورش مياد 250 ، 260 پول بده بابت آركيد ... اگه جايي ارزونتر هست لطف كنين بگين .
...
ضمنا بعضي از اين فروشنده ها حرفهايي مي زنن كه چشم آدم چهارتا مي شه ...
از فروشنده پرسيدم اركيد جسپر دارين ؟ گفت بله ... گفتم چند ؟ ... گفت قيمت چند به شما دادن ؟ ... گفتم تا 220 و 230 قيمت دارم ( مثلا يه دستي زدم ) گفت پس اونا نو نيستن ما خودمون قيمت خريدمون 230 هستش !!!!
نكته جالب هم اين بود كه آخر گفت جسپرا خوب در نيومده و سه چراغي زياد داده و ما چند تا برگشتي داريم ... منم تو دلم گفت خب عزيز پس چرا 260 تو پاچه مردم مي كنين !( اونا سه نفر بودن من يه نفر پس بايد تو دلم مي گفتم :biggrin1
دوستان من تو تهران اركيد جسپر زير 250 پيدا نكردم ... كسايي كه ميگن 215 و 220 يا حتي 240 اگه آدرسي دارن لطف كنن بگن ( من كل توپخونه رو گشتم يا تموم شده بود يا گرون مي داد )
وقتي قيمت پرميوم فاكون 270 هست آدم زورش مياد 250 ، 260 پول بده بابت آركيد ... اگه جايي ارزونتر هست لطف كنين بگين .
...
ضمنا بعضي از اين فروشنده ها حرفهايي مي زنن كه چشم آدم چهارتا مي شه ...
از فروشنده پرسيدم اركيد جسپر دارين ؟ گفت بله ... گفتم چند ؟ ... گفت قيمت چند به شما دادن ؟ ... گفتم تا 220 و 230 قيمت دارم ( مثلا يه دستي زدم ) گفت پس اونا نو نيستن ما خودمون قيمت خريدمون 230 هستش !!!!
نكته جالب هم اين بود كه آخر گفت جسپرا خوب در نيومده و سه چراغي زياد داده و ما چند تا برگشتي داريم ... منم تو دلم گفت خب عزيز پس چرا 260 تو پاچه مردم مي كنين !( اونا سه نفر بودن من يه نفر پس بايد تو دلم مي گفتم :biggrin1
دقیقا مشکل من هم اینه
تو لباف همه میگن نیست تازه میگن جاسپر هنوز نیوده
فروشگاه کیان میگه جاسپرا زیاد هنگ میکنن
فتحی میگه هفته دیگه میاره
نکست جن نداره :laughing:
نمدونم از کجا بگیرم اگه کسی جای خبر داره 230 یا240 لطف کنه بگه
با تشکر
دوستان بزارید از قیمت های خنده دار مشهد براتون بگم که ... ( فکر میکنن مردم ... هستن این قیمت ها رو میدن )
قیمت بازی ها به صورت کپی 12 تومن دسته از 60 تومن یا 80 تومن و اینکه وقتی بهش گفتم برات 4500 بازی ها میارم کلی ناراحت شد بعدش دوباره زنگ زدم گفتم اگه خواستی تا 2000 هم بازی های کپی اگه خواستی من بهت میدم طرف فروشنده گفت که این قیمت خامش هم نمیشه
البته من ساکن بجنوردم ولی به همه پیشنهاد میکنم ( دوستان گل شهرستانی ) قیمت ها رو فقط از تهران بگیرن
یه سر بزنی به شهر ما میفهمی چه خبره بازیهای ps3 رو که مال قرن بوقه و دسته دومه میدن 85 یا 90 قیمت x360 هاشون هم که اگه بهت بدم شاخ درمیاری همشون لانچ و سری اول هستن.بعدشم میخوای بری قیمت بگیری کلی قیافه میگیرن و ناز میکنن برای دادن قیمت من هروقت که میرم در مغازهاشون کلی بهشون میخندم:biggrin1::biggrin1:عجب ادمای نمک.....
یکی از بچه های فروشگاه مجازی سایت توی مشهده ولی واقعا خیلی نسبت به اینا قیمتش بهتره!!(با اینکه یکمی گرون میده)!!!