قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

نه بابا بچه ها گفتن كلاه برداره!!

ولی اخه گفتن که اون همون نیس:confused::confused:چون یکی دو نفرم ازش خرید کردن و کنسولم سالم رسیده دستشون

دوستان لطفا یه جواب کامل و دقیق بدین من دو هفته بود منتظر اقا پیام بودم و حالا هم این اقا کارا رو خراب کرده واسه خودمم نمی خوام

تازه دوتام شماره داده

کمک:((:hurted1::wallbash::wallbash::wallbash:

آخرین ویرایش:
نه بابا بچه ها گفتن كلاه برداره!!
مگه كسي هست از بچه هاي سايت كه ازش ريد كرده باشه و معلوم شده باشه كه كلاه برداره؟
خواهشن زود تصميم نگيريد
ولی اخه گفتن که اون همون نیس:confused::confused:چون یکی دو نفرم ازش خرید کردن و کنسولم سالم رسیده دستشون

دوستان لطفا یه جواب کامل و دقیق بدین من دو هفته بود منتظر اقا پیام بودم و حالا هم این اقا کارا رو خراب کرده واسه خودمم نمی خوام

تازه دوتام شماره داده

کمک:((:hurted1::wallbash::wallbash::wallbash:
ببين ميتوني ي ريسك بزرگ بكني
من رو جسپر بودن 360 هاي اين فروشند شك دارم ولي قيمت هاش بسيار مناسبه (انقدر قيمتا مناسبه ادم شك ميكنه)من از اقا پيام هم پرسيدم و گفت فعلا خبري از 360 با برد جسپر تو امارات ديده نشده
ولي قيمته PS3 هاي اين اقا ديگ خيلي عرضونه
PS3 160 GB رو ميفروشه 540 تومن اگر درست گفته باشم

مگه كسي هست از بچه هاي سايت كه ازش ريد كرده باشه و معلوم شده باشه كه كلاه برداره؟
خواهشن زود تصميم نگيريد
عزيزم بري توي فروشگاه مجازي اون تاپيكي كه همه چيز رو ارزون ميداد (فروش فوق العاده) يه سرس بچه ها ميگفتن اين همونه!!!
ديگه من نميدونم منم به اين آقا گوش زد كردم!!

خواهشن زود تصميم نگيريد

ببين ميتوني ي ريسك بزرگ بكني
من رو جسپر بودن 360 هاي اين فروشند شك دارم ولي قيمت هاش بسيار مناسبه (انقدر قيمتا مناسبه ادم شك ميكنه)من از اقا پيام هم پرسيدم و گفت فعلا خبري از 360 با برد جسپر تو امارات ديده نشده
ولي قيمته PS3 هاي اين اقا ديگ خيلي عرضونه
PS3 160 GB رو ميفروشه 540 تومن اگر درست گفته باشم
پلی 3 160 گیگ 540؟
525 چند تا می خوای؟

6

سلام دوستان دو تا سوال داشتم :

1- یکی اینکه این فروشگاه فتحی که اینقدر ارزون میده کجای تهران هستش؟؟؟؟؟(چون از شهرستانم و نمیدونم)

2- یکی هم اینکه قابل اعتماده؟؟؟؟؟؟؟(چون بدجوری داره ارزون میده)

اگه بشه زودجواب بدین کارم عجله ای هستش.مرسی:love::love:

این آقا بختیار و آقا توحید کارشون حرف نداره قیمتهاشون هم عالیه و من خودم همیشه از اونجا خرید میکنم.کنسول میخوای کنسول بخری از همین جا بخر که جای دیگه ای بهتر از اینجا پیدا نمیکنی.
همیشه هم بیشتر جنس هاشون رو از چین وارد میکنن و اگه جسپر بیاد جزو اولین کسای هستن که دستشون میرسه
اگه شهرستان هستید پست هم میکنن برات.

چرا فروشگاه مجید پاک شد هان ؟ من برای دوستم چاسپر میخواستم دیدم نیست ؟ کسی شماره از ایشون داره ؟ ( ادرس رو خودم دارم )
02177644705 , 09124430127 .
ظاهرا پول اجاره فروشگاه مجازي رو پرداخت نكرده بودند كه ديشب اين كار رو كردند ولي هنوز نميدونم چرا تاپيك هاي ايشون برنگشته :confused:.
لطفا مديران رسيدگي كنند:eek:
ايشون تا تاريخ 22 بيشتر سفارش نمي گيرند اونوقت با اين وضع چند نفر از اين فروش ويژه مي تونند خبردار بشند.:confused:
خودشون كه من باهاشون تماس داشتند گفتند كه پول را واريز كردند ولي نمي تونستند به سايت بيان و خبر بدند و به همين خاطر به من گفتند من هم 2 تا PM به جناب آقاي Lich King زدم ولي خبري نيست.:eek:
با تشكر.

آخرین ویرایش:
ارکید با مادربورد جاسپر رسید:lol::lol::lol:
ارکید جاسپر:260 تومان
پرمیوم 60 گیگ:280 تومان
الایت:385 تومان
فروشگاه فتحی
تهران-میدان امام خمینی-پاساژ لباف-طبقه زیرین سمت چپ پلاک 22
33911083-33952458

آخرین ویرایش:
فروشگاه فتحی
33911083-33952458
فقط اركيد با برد جسپره؟اليت ها جسپر نيستند:(

فروشگاه فتحی
33911083-33952458
چرا پرمیوم و الیت انقدر ارزون؟!! ایشون مطمئنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or