از شما دوستان کسی میدونه قیمت الایت الان چنده تو بازار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فكر نكنم ديگه اين قيمت براي الايت وجود داشته باشهالایت توی ارزون ترین حالت از 435 شروع میشه و تا بالای 500 هزار تومان ادامه داره.
نكست جن كه الايت رو ميداد 570 تومن اركيد ميداد 430کسی اگه قیمت پریمیوم تو فروشگاههای معتبر مثه وست و نکست جن و مدیا و کنج (دو تا آخریو خدا رحم کنه) داره لطفا بده...ممنون.
کسی اگه قیمت پریمیوم تو فروشگاههای معتبر مثه وست و نکست جن و مدیا و کنج (دو تا آخریو خدا رحم کنه) داره لطفا بده...ممنون.
عزیز دلم کنج خیلی گرون می ده. بیخیالش شو...!کنج
Xbox 360 Elite - 120GB
نام محصول: Xbox 360 Elite (مشکي) - با هارد ۱۲۰ گيگابايتمشخصات: مادربرد فالکون ۲۰۰۸، NTSC/J، قابليت پخش DVD9، کپی خور شده، هارد ۱۲۰ گيگابايت
متعلقات: يک دسته بي سيم، کابل HDMI، آداپتور
مبلغ کارت ضمانتنامه کنج برای این محصول: 50،000 تومان
قیمت:۶۶۵,۰۰۰ تومان
رفیق شما از فروشگاه همین سایت یدونه الایت بگیر کپی خور کردنش هم که خیلی سخت نی هم خودت میتونی انجام بدی و اگرم نخواستی میدی بیرون برات با 20 30 تومن سروتهشو برات هم میارنکنج
Xbox 360 Elite - 120GB
نام محصول: Xbox 360 Elite (مشکي) - با هارد ۱۲۰ گيگابايتمشخصات: مادربرد فالکون ۲۰۰۸، NTSC/J، قابليت پخش DVD9، کپی خور شده، هارد ۱۲۰ گيگابايت
عزیز دلم کنج خیلی گرون می ده. بیخیالش شو...!
من به شما چي گفتم تو پست قبليم گفتم رسما بيخيال كنج بشين چون 1 قرون نميرزهکنج
Xbox 360 Elite - 120GB
رفیق شما از فروشگاه همین سایت یدونه الایت بگیر کپی خور کردنش هم که خیلی سخت نی هم خودت میتونی انجام بدی و اگرم نخواستی میدی بیرون برات با 20 30 تومن سروتهشو برات هم میارن
من نمیدونم فروشگاه شما الایت رو به چه قیمتی میفروشه؟>؟؟:confused: