دوستان امسال خبری از Cut Price کنسول Xbox360 هست یا نیست پارسال که خوب قیمتا اومد پایین
به اندازه کافی قیمت ها اومده پایین.فکر نمی کنم توی این 3-4 ماه Cut Price داشته باشیم.
دوستان امسال خبری از Cut Price کنسول Xbox360 هست یا نیست پارسال که خوب قیمتا اومد پایین
اين قيمت هاي XBOX 360 در اماراتاگه لطف کنید بگید قیمت Xbox 360 premium 60 gb در دبی چقدر هستش ممنون میشم
http://www.xbox.com/en-AE/hardware/compare101.htm
با سلام
من میخاستم اگه بشه شنبه دستگاه بگیرم . میخاستم از استادان عزیز خواهش کنم اگه ممکن هست اسم یه فروشگاه معتبر(به جز نکست جن ) رو بده که قیمتش هم مناسب باشه ... ممنون
سلام ،
مادر بورد جاسپر از فالکون بهتره ؟
توی درایور ها کدوم از همه قویتره ؟
و اینکه به آرکید فقط 512 میخوره ؟
مرسی پدرام جان،Jasper قطعا بهتر از Falcon هست.GPU و CPU در Jasper هر دوتاش 65 نانومتری هست اما در Falcon ها GPU روی مادربورد 90 نانومتری هست.
درایو ها هم Hitachi 79 و Lite-On بهتر از بقیه هست.البته الان توی بازار Lite-On هست که بهتر هم هست از همون استفاده کنی.دیگه کنسول آکبند با درایوهای غیر Lite-On خیلی کم پیدا میشه.
آرکید همراهش مموری 256 هست.اما شما می تونی مموری 512 هم براش بخری و استفاده کنی.حتی هارد 20 یا 120 گیگابایتی هم می تونی براش بخری و استفاده کنی.
مرسی پدرام جان،
یعنی الان آرکید با مادربورد جاسپر و درایور لایتون توی ایران اومده ؟ کپی خور شده لایتون یا نه ؟!
به نظرت اگه پیام جان بیاره از آرکیدهای حال حاضرش که 255 میده گرون تره ؟!
یه سوال دیگه ؛ هارد کمتر از 20 گیگ هم هست ؟ اگه هست قیمتش چنده و اگه نیست قیمت همین 20 گیگ چقدره ؟ مارکهای مختلف داره ؟
خیلی خیلی تشکر
پس فکر کنم که حداقل یه 15 روزی باید صبر کرد!!!نمی دونم توی ایران اومده باشه.
درایو Lite-On هم کپی خور شده. :smile:
احتمال داره گرون تر از این سری که داره باشه.
هارد کمتر 20 گیگ نیست.اما بیشتر از 20 گیگ هست.یعنی 60 و 120 گیگ.
هارد XBox 360 که مارک های مختلف نداره.هارد 20 گیگابایتیش نو اگر پیدا کنی فکر می کنم 70 به بالا باشه.البته من از قیمتش اطلاعی ندارم.الان هارد 60 اومده توی بازار.فکر کنم پیام میگفت 100 هزار تومان میاره.
؟قیمت کنسول ها در فروشگاه فتحی:
ارکید: 330 تومان
پرمیوم 60 گیگ:420 تومان
الایت: 520 تومان
اینم شماره فروشگاه:33911083