قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

سلام
بچه ها فروشگاهی هست که الایت و بده 200 بهش پیش بدیم باقی هم یک چک کارمندی 2 ماهه بدیم بهش ؟
اگه کسی فروشگاه میشناسه شماره تلفنی وب سایتی چیزی بده بهم
خیر ببینی:p

با سلام
من میخاستم اگه بشه شنبه دستگاه بگیرم . میخاستم از استادان عزیز خواهش کنم اگه ممکن هست اسم یه فروشگاه معتبر(به جز نکست جن ) رو بده که قیمتش هم مناسب باشه ... ممنون

با سلام
من میخاستم اگه بشه شنبه دستگاه بگیرم . میخاستم از استادان عزیز خواهش کنم اگه ممکن هست اسم یه فروشگاه معتبر(به جز نکست جن ) رو بده که قیمتش هم مناسب باشه ... ممنون

فروشگاه BigGame.

خیابان شریعتی-بعد از میرداماد-مجتمع مینا-طبقه 2 تجاری-پلاک 31

سلام ،
مادر بورد جاسپر از فالکون بهتره ؟
توی درایور ها کدوم از همه قویتره ؟
و اینکه به آرکید فقط 512 میخوره ؟
Jasper قطعا بهتر از Falcon هست.GPU و CPU در Jasper هر دوتاش 65 نانومتری هست اما در Falcon ها GPU روی مادربورد 90 نانومتری هست.
درایو ها هم Hitachi 79 و Lite-On بهتر از بقیه هست.البته الان توی بازار Lite-On هست که بهتر هم هست از همون استفاده کنی.دیگه کنسول آکبند با درایوهای غیر Lite-On خیلی کم پیدا میشه.
آرکید همراهش مموری 256 هست.اما شما می تونی مموری 512 هم براش بخری و استفاده کنی.حتی هارد 20 یا 120 گیگابایتی هم می تونی براش بخری و استفاده کنی.

Jasper قطعا بهتر از Falcon هست.GPU و CPU در Jasper هر دوتاش 65 نانومتری هست اما در Falcon ها GPU روی مادربورد 90 نانومتری هست.
درایو ها هم Hitachi 79 و Lite-On بهتر از بقیه هست.البته الان توی بازار Lite-On هست که بهتر هم هست از همون استفاده کنی.دیگه کنسول آکبند با درایوهای غیر Lite-On خیلی کم پیدا میشه.
آرکید همراهش مموری 256 هست.اما شما می تونی مموری 512 هم براش بخری و استفاده کنی.حتی هارد 20 یا 120 گیگابایتی هم می تونی براش بخری و استفاده کنی.
مرسی پدرام جان،
یعنی الان آرکید با مادربورد جاسپر و درایور لایتون توی ایران اومده ؟ کپی خور شده لایتون یا نه ؟!
به نظرت اگه پیام جان بیاره از آرکیدهای حال حاضرش که 255 میده گرون تره ؟!
یه سوال دیگه ؛ هارد کمتر از 20 گیگ هم هست ؟ اگه هست قیمتش چنده و اگه نیست قیمت همین 20 گیگ چقدره ؟ مارکهای مختلف داره ؟
خیلی خیلی تشکر

مرسی پدرام جان،
یعنی الان آرکید با مادربورد جاسپر و درایور لایتون توی ایران اومده ؟ کپی خور شده لایتون یا نه ؟!
به نظرت اگه پیام جان بیاره از آرکیدهای حال حاضرش که 255 میده گرون تره ؟!
یه سوال دیگه ؛ هارد کمتر از 20 گیگ هم هست ؟ اگه هست قیمتش چنده و اگه نیست قیمت همین 20 گیگ چقدره ؟ مارکهای مختلف داره ؟
خیلی خیلی تشکر

نمی دونم توی ایران اومده باشه.
درایو Lite-On هم کپی خور شده. :smile:
احتمال داره گرون تر از این سری که داره باشه.
هارد کمتر 20 گیگ نیست.اما بیشتر از 20 گیگ هست.یعنی 60 و 120 گیگ.
هارد XBox 360 که مارک های مختلف نداره.هارد 20 گیگابایتیش نو اگر پیدا کنی فکر می کنم 70 به بالا باشه.البته من از قیمتش اطلاعی ندارم.الان هارد 60 اومده توی بازار.فکر کنم پیام میگفت 100 هزار تومان میاره.

نمی دونم توی ایران اومده باشه.
درایو Lite-On هم کپی خور شده. :smile:
احتمال داره گرون تر از این سری که داره باشه.
هارد کمتر 20 گیگ نیست.اما بیشتر از 20 گیگ هست.یعنی 60 و 120 گیگ.
هارد XBox 360 که مارک های مختلف نداره.هارد 20 گیگابایتیش نو اگر پیدا کنی فکر می کنم 70 به بالا باشه.البته من از قیمتش اطلاعی ندارم.الان هارد 60 اومده توی بازار.فکر کنم پیام میگفت 100 هزار تومان میاره.
پس فکر کنم که حداقل یه 15 روزی باید صبر کرد!!!
منم فکر میکنم که قیمتش بیشتر از 255 باشه.;)
با توجه به قیمت این هاردا فکر کنم برای سیو بازی ها همین 256 که توش هست کافی باشه.:biggrin1:

بلاخره این توپخونه ای ها 2زاریشون افتاد همیشه-چند روزی از دنیا عقب بودند -البته
غیر از چنتا فروشگاه که یکی نامش رو بالا دوست خوبمون فرمودند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or