قهرمان و جنگجوي بزرگ قرن بيستم | بيوگرافي Big Boss

خواهش می کنم , خیلی لطف دارید شما .

خوشحالم که از مقاله لذت برید . خیلی ممنون میشم اشکالات موجود در مقاله رو ذکر کنید تا در صورت نیاز اصلاح شوند . البته قسمتی از مقاله در مورد خصوصیات فردی و ... قرار داده می شود .

....................................................................

مجتبی جان و داوود جان خیلی لطف دارید .

خیلی لطف دارید مهدی جان , ممنون .

چندان مهم نیستند.
الان یک مورد را بخاطر دارم. شما نوشته اید یک ماهیگیر بلژیکی پاز را نجات داد در حالی که برزیلی بود است.
دو سه مورد از این دست مشگلات دیده شد که تاثیر چندانی ندارند و خیلی جزیی هستند.
یک بار دیگر مقاله را می خوانم و در صورت وجود مشکلی ذکر می نمایم.
با تشکر از دوست عزیز...

راستش من تا حالا این بازی رو بازی نکردم هر تایپیکی هم که راجب داستانه بازی زده میشه اونقدر طولانیه که آدم نمی فهمه کجا رو بخونه نمیشه کوتاه و خلاصه داستان کلی بازی رو توضیح بدید تا بفهمیم چی به چیه خیلی خلاصه .

راستش من تا حالا این بازی رو بازی نکردم هر تایپیکی هم که راجب داستانه بازی زده میشه اونقدر طولانیه که آدم نمی فهمه کجا رو بخونه نمیشه کوتاه و خلاصه داستان کلی بازی رو توضیح بدید تا بفهمیم چی به چیه خیلی خلاصه .

سلام...
دوست عزیز وقتی که شما میگید کوتاه و خلاصه داستان کلی بازی رو توضیح بدید خوب میشه همون تاپیک های دوستان ...:-*
شما کدوم نسخه رو می خواهید بازی کنید : بگید تا خلاصه و تیتر وار توضیح بدم ...>:)
درضمن این بازی انقدر از لحاظ داستان بزرگ و غنی هست که خلاصه ای براش یافت نمیشه { اونی که تو فکر شما هست } وگرنه اینها ای که دوستان هم مینویسند بازم در مورد این عنوان جاودانه کم و خلاصه هست.. :">

سلام...
دوست عزیز وقتی که شما میگید کوتاه و خلاصه داستان کلی بازی رو توضیح بدید خوب میشه همون تاپیک های دوستان ...:-*
شما کدوم نسخه رو می خواهید بازی کنید : بگید تا خلاصه و تیتر وار توضیح بدم ...>:)
درضمن این بازی انقدر از لحاظ داستان بزرگ و غنی هست که خلاصه ای براش یافت نمیشه { اونی که تو فکر شما هست } وگرنه اینها ای که دوستان هم مینویسند بازم در مورد این عنوان جاودانه کم و خلاصه هست.. :">
بله این نسبت بعه بقیه خلاصه تر هست یک تایپیک دیگه بود هرچی پایین میرفتم تموم نمیشد واقعا این همه علاقه و توجه دست مریزاد داره من میخوام نسخه V رو واسه ps4 بخرم چون از تریلر هاش خوشم اومده ولی هیچی از داستانش نمیدونم فقط میخوام بدونم چی به چی هست و یه پیش زمینه داشته باشم .

بله این نسبت بعه بقیه خلاصه تر هست یک تایپیک دیگه بود هرچی پایین میرفتم تموم نمیشد واقعا این همه علاقه و توجه دست مریزاد داره من میخوام نسخه V رو واسه ps4 بخرم چون از تریلر هاش خوشم اومده ولی هیچی از داستانش نمیدونم فقط میخوام بدونم چی به چی هست و یه پیش زمینه داشته باشم .

خودتم تو کاره خلاصه حرف زدن هستی کلا حال و حوصله نداری :d
اسم کاراکتر اصلی که گیمر هدایتش میکنه اسنیک هست اسنیک تو این نسخه MGS:GZ ماموریت داره چیکو و پاز رو نجات بده که تو یه کمپ بزرگ و امنیتی زندانی هستن ... وقتی که این دو رو نجات میده و به اصطلاح ماموریت رو تکمیل میکنه متوجه میشه که گروه XOF به پایگاهشون یا همون مادربیس حمله کردن به وسیله یه حقه { بازرسی سلاح هسته ای از طرف دولت امریکا } و مادربس رو منفجر میکنن و اسنیک میلر رو نجات میده میلر هم همکارش هست و بازی تمام میشه این خلاصه خلاصه خلاصه بود یا بهتر بگم فوق خلاصه :d

به طور خلاصه برای شما توضیح می دهم.البته بدانید داستان هر نسخه از LIFE می تواند به اندازه ی شش پنج تاپیک ده صفحه ای جزییات داشته باشد.
در سال 1964 فردی با اسم جان دو و با نام رمز نکد اسنیک عازم ماموریتی می شود.در پایان ماموریت او با استاد خود مواجه می شود و بسیار شکه شده و مساعل برایش گیج کننده شده و در هنگام مواجه با استاد خود مجروح شده و به رودخانه میفتد.
دو هفته بعد از این ماجرا ماموریت میابد که استاد خودش را کشته و از شروع جنگ بین امریکا و روسیه جلوگیری کند.
در پایان او توانست استاد خود را کشته و از جنگ جلو گیری کند اما در آخر میفهمد که بازیچه ی دست سیاست مداران و دولت شده و درواقع استادش خود در مانوریتی از طرف دولت امریکا بوده است! و ماموریتش دزدین میراث فیلسوف ها بوده اما بدلیل شلیک یک موشک هسته ای عملیات متوقف شده و ماموریت امدیت میشود:او بای بدست نکد اسنیک کشته شود.
پس از اینکار نکد اسنیک از دولت امریکا بیزار شده و از انجا میرود تا رویای استادش را که بهشتی برای سربازانی بود که بازیچه ی دست سیاست مداران نشوند تحقق سازد.او ابتدا عضو پتریوت میشود اما پس از گذشت مدتی هدف پتریوت منحرف شده و به هدف شخصی فردی به نام میجر زیرو( فرمانده ی اسنیک در عملیات ویرتوس مشن1964) تبدیل میشود.حال اسنیک که به بیگ باس نیز مشهور بوده از انها جدا میشود و طی اتفقاتی ارتش شخصی خود با نام سربازان بدون مرز را تاسیس میکند.ارتشی که خصوصی بوده و در مواقع مورد نیاز به کشور های بدون ارتش کمک میکرده است.
طی جریاناتی اسنیک برای بار دوم بازیچه ی دست سیاست مداران میشود و جاسوسی را از طرف پتریوت در مادر بیس خود میبیند! که خود را به عنوان یک صلح طلب معرفی کرده بود اما وظیفه اش بازگرداندن اسنیک به پتریوت بود که اسنیک قبول نکرده و در نتیجه جنگی بین ان فرد و اسنیک در میگیرد و ان شخص با نام پاز به دریا میفتد.پاز از فردی به نام سایفر( زیرو ) دستور میگرفته است ولی در نهایت ناکام ماند.
حال گراوند زیروز و فانتوم پین ادامه ی داستان بالا هستند.سعی کردم خیلی خیلی خیلی خلاصه بگویم تا در حد یک اشنایی با داستان باشد.
با تشکر

p $ ychomantis عزیز
ببخشید یک سوال داشتم و اون هم اینه که شاید به نظر مسخره بیاد اما بالاخره سواله ؟
شما در یکی از تایپیک ها نوشتید اسم اصلی Big Boss
John Doe هست
پس اسم اصلی سالید اسنیک
میشه :
David Doe
:-/
============
حسین اقا دستتون درد نکنه خسته نباشید...:x

T
p $ ychomantis عزیز
ببخشید یک سوال داشتم و اون هم اینه که شاید به نظر مسخره بیاد اما بالاخره سواله ؟
John Doe هست
پس اسم اصلی سالید اسنیک
میشه :
David Doe
============

همانطور که در تاپیک مخصوصه و همچنین اینترنت موجود است جان دو به کسی گفته می شود که هویتی ندارد.
نانش مشخص نیست.
جک طبق تحقیقاتی که به عمل آمده کوتاه شده ی جان است.
می توانید سرجی در اینترنت در این مورد داشته باشید که کامل تر و بهتر توضیح داده است.
دیوید/سالد/اولد اسنیک نام خودش را دارد.
و بدلیل اینکه کلون است و توسط فردی بی هویت بدنیا آمده است می توان آن را دیوید اوه نامید.
اما این فرضیه مشکلاتی دارد.برای اینکه نام اصلی سالد اسنیک دوید است.
اگر در فروم های خارجی باشید بعضی ها ادعا دارند که جان دو نام اصلی بیگ باس است.
بعضی دیگر این را قبول نداشته و میگویند نام بیگ باس تا کنون فاش نشده است.در این مورد فرضیه های فراوانی وجود دارد.
در یک جمع بندی می توان گفتم:
هیچ یک از نام هایی که در سری اصلی برای کرکتر ها به میان آورده می شود به شکل صد در صد نام آنها نیست( فقط خاندان اسنیک! منظورم است.)
در این صورت نمیتوان با اطمینان گفت که جان دو نام اصلی بیگ باس است یا دیوید دو ای وجود دارد یا نه.
و فک نکنم تا وقتی که خود کوجیما شخصا اسامی اصلی را نگوید این بحث به جایی برسد.( بعید است بگوید.مگر اینکه یکی از دوستان در توییتر از استاد بپرسد. )

p $ ychomantis عزیز
John Doe هست
پس اسم اصلی سالید اسنیک
میشه :
David Doe
============
سلام
تا جایی که من می دونم john doe اسم بیگ باس نیست یکی از لقباشه و در واقع این اسم وقتی به کار میره که نخوای اسمت رو به کسی بگی...مثلا میگن اسم شما چیه؟شما برای اینکه بگی به شما ربطی نداره میگی اسمم john doeهست...پس این اسم در واقع یه جور پیجوندنه و اسم واقعی بیگ باس جکه...مثلا آخر mgs3 که آسلات ازش میپرسه اسمت چیه و بیگ باس نمی خواد جواب بده میگه اسمم جانه...توی mgs4 هم لقب بیگ باس john doeهست
اسم سالید اسنیک هم دیویده و چون به بیگ باس میگن john doe دلیل نمیشه که سالید اسنیک هم david doe باشه...:djohn doe یک لقبه و اسم و فامیل نیست

p $ ychomantis عزیز
John Doe هست
پس اسم اصلی سالید اسنیک
میشه :
David Doe
============

خواهش می کنم , خیلی لطف دارید .

در جایی نوشته نشده اسم واقعی بیگ باس John Doe هست .
Big Boss بیشتر با نام Jack شناخته شده بود و حتی The Boss که نزدیک ترین و عزیزترین فرد زندگی بیگ باس بود Jack صداش میزد و همینطور Major Zero در اوایل MGS 3 نیز Jack صداش میزد . در واقع هم با نام John شناخته شده هست (اسم واقعی) و هم Jack .

John Doe کنایه آمیز هست و اسم واقعی خودتون رو اعلام نمی کنید .
اسم Solid Snake هم David هست اما دیگه David Doe نداریم !

با سپاس از مفاله ی مفید و عالی
در باب "ایلای" که مطمئنم liquid (که شاید نامِ اصلیش هم باشه) است اول از همه ظاهری که داره و موهای بلوند و چشمِ سبز و گردنبندی که داشت از دندان شغال درست شده..و در MGS هم این کلمه رو می گه " ما روباه شکار نمی کنیم,ما فقط شغال شکار می کنیم"
نامِ ایلای نیز به معنای بالاترین است که شاید به نوعی اشاره به بهتر بودن ژن هایش نسبت به "David" باشه
اما نام اصلی "بیگ باس" به نظر من جان دو نیست به دلایلی که دوستان اشاره کردند و بیاد دارم در فیلم seven1995 نام شخصیتِ منفیِ فیلم نیز "John doe" بود تنها چیزی که در فیلم ازش می دونستند....
و اینکه معنای نامِ جک و جان تقریبن شبیه به هم هستند..

دوست عزیزم Bond و عرفان جان خیلی ممنون از لطفتون @};- امیدوارم از مقاله لذت برده باشید .

==================

در باب "ایلای" که مطمئنم liquid (که شاید نامِ اصلیش هم باشه) است اول از همه ظاهری که داره و موهای بلوند و چشمِ سبز و گردنبندی که داشت از دندان شغال درست شده..و در MGS هم این کلمه رو می گه " ما روباه شکار نمی کنیم,ما فقط شغال شکار می کنیم"
نامِ ایلای نیز به معنای بالاترین است که شاید به نوعی اشاره به بهتر بودن ژن هایش نسبت به "David" باشه
اما نام اصلی "بیگ باس" به نظر من جان دو نیست به دلایلی که دوستان اشاره کردند و بیاد دارم در فیلم seven1995 نام شخصیتِ منفیِ فیلم نیز "John doe" بود تنها چیزی که در فیلم ازش می دونستند....
و اینکه معنای نامِ جک و جان تقریبن شبیه به هم هستند..

ممنون . به غیر از خصوصیات ظاهری , Liquid کلونی بود که Big Boss اون رو انتخاب کرد و به احتمال خیلی زیاد Eli لیکوئید اسنیک هست . Big Boss به Liquid می گفت که کلون دوم هست و همین باعث می شد حس نفرت و کینه در Liquid به وجود بیاد .

این فرضیه خیلی جالب و شاید هم احمقانه باشه :

Eli رو اگر مخفف Eliab فرض کنیم , Eliab در کتاب مقدس ادیان به نام biblical فرزند ارشد بین 8 فرزند بود و برادر جوان او به نام David قرار بود پادشاه جورسلیم شود . خشم Eliab علیه David برافروخته شد .
8 فرزند رو 8 کلون در نظر می گیریم که 6 کلون برای رشد Liquid Snake و Solid Snake از بین رفتند و فرزند ارشد رو هم Liquid فرض می کنیم چون از لحاظ صفات ژنتیکی برتر بود (در واقع کلون اول بود) و نام Solid Snake هم David هست .
John و Jack اسم های Big Boss هستند که البته بیشتر با نام Jack بیگ باس رو می شناسیم اما John Doe مثل این هست که شما اسم خودتون رو قصد ندارید بگید .

آخرین ویرایش:
من فکر میکردم مقاله ی امید و سیاوش و... کفایت میکنه برا فهم داستان اما دیدم واقعا مقاله ی شمام کامله و یکسری خلع های اون مقاله رو پر کرده .
کاره چندین طرفدار رو راحت کردین از پرسه زدن تو سایتا و ویکی خارجی دست مریزاد :d
فقط به نظرم در مورد liquid ocelot بازم جا داره بیشتر بنویسید .بقیش کامله خصوصا حدسها و گمانها و...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or