قهرمان سونی درگذشت

• Thread starter Thread starter vector
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

vector

کاربر سایت
norioohga.jpg

نوریو اهگا ریس هیات مدیره سابق شرکت سونی در سن ۸۱ سالگی در توکیو درگذشت و کارکنان سونی را در اندوهی دیگر پس از زلزله ژاپن، فرو برد. ‏

هوارد استرینگر، مدیر فعلی سونی درباره وی اینگونه می گوید: نگرش او بود که سونی را تبدیل به یک پیشرو در دنیای تفریحات و چند رسانه ای کرد. وی از سال ۱۹۸۲ تا ۱۹۹۵ در سمت مدیریت اجرایی شرکت سونی بود و سونی را به اوج دوران طلایی خود رساند، سالهایی که سونی یکه تاز عرصه صدا و تصویر بود و بر دنیای چند رسانه ای سلطنت می کرد. ‏

او کسی بود که سونی را از دنیای آنالوگ به دیجیتال برد و Sony Music‪,‬ Sony Pictures و Sony Computer Entertainment را پایه گذاری کرد‪.‬ دیسک های فشرده هم توسط وی پایه گذاری گشت و این نوریو اهگا بود که موسیقی را به سمت دیجیتال برد و با قرار دادن موسیقی بر روی دیسک های فشرده دریچه ای به سوی دنیای چند رسانه ای گشود. ‏

او تلاش کرد تا دیسکها و نوار های مغناطیسی را با دیسکهای نوری جانشین کند.

‪از او به عنوان سلطان دیسک های فشرده یاد می کنند، بلو-ری و دی وی دی هم وجودشان را مدیون تلاش های وی ‬ هستند‪.‬ ‏

شاید بدون وجود این مدیر دیگر از پلی استیشن سونی خبری نبود و بازی ۳ بعدی را هم در کنسول ها هرگز به این شکل تجربه نمی کردیم. ‏

هنرمندان و بازیگران هم نوریو اهگا را به خاطر فیلمهای سونی پیکچرز و رکورد های سونی میوزیک فراموش نخواهند کرد. ‏

منبع

دوستان به کسی بر نخوره ؟؟؟ هزار تا خبر مهمتر هست تو دنیای گیم
درسته خبر مهم تر هست ولی حداقل باید ارج نهاد به زحماتی که ایشون در طول حیاتشون کشیدن.حداقل!
خدا رحمتش کنه .

جوون مرگ شده !
ولی دور از شوخی من هم متاسفم .
راستی او چیه تو دستش ؟

the liberation of Roma has begun
چه ربطی داشت؟:biggrin1:
خدا بیامرزش، مرد بزرگی بود

من شخصا بخش اعظم زندیگمو مدیون ایشونم ... دنیای گیم و موزیک و فیلم ... دنیای صدا و تصویر ... دنیای دیجیتال ... دنیای سرگرمی ... همه مدیون ایشون هستن ... واقعا تصور کنید اگه ایشون پلی از دنیای آتالوگ به دیجیتال نزده بود و این زیر مجموعه های سونی رو خلق نکرده بود الان از سرگرمی های این روزای ما چی هنوز وجود داشت ؟ ... میدونم اگه ایشون نبود کس دیگه ای جای دیگه ای این کار رو ممکن بود انجام بده ولی مهم اولین بودن و در کنارش بهترین بودن ...
خدا بیامرزتش و بهشت برین نصیبش کنه به سبب خدماتی که به خلق خدا کرده ...

• Like
Reactions: Dr.Trax and PAUSE
من که نمیشناختمش ولی با خوندن متن به اهمیت و عظمتش پی بردم...
Rest in Peace... :دی

میگم امسال ساله پیراست ها:دی
خدا بیامرزتش(requescat in pace )
مرد خوبی بود!این اواخر فک کنم ngp رو نشون داد!

من شرط میبندم 90 % عزیزانی که انقد دارن در مدح ایشون سخنوری میکنن تا قبل این تاپیک نمیدونستن کی هست این آقا...

در کل برام جالب بود تا قبل از این کسی اسم این آقا رو نمیاورد الان یهو همه شدن از غلاقمندان ایشون.

من شرط میبندم 90 % عزیزانی که انقد دارن در مدح ایشون سخنوری میکنن تا قبل این تاپیک نمیدونستن کی هست این آقا...

در کل برام جالب بود تا قبل از این کسی اسم این آقا رو نمیاورد الان یهو همه شدن از غلاقمندان ایشون.

ولی من میشناختمش :d ، یکی از افرادی بود که SONY رو متحول کرد ، شرکتی که از یک مغازه تعمیرات رادیو های لامپی شروع شد .

خدایش بیامرزد .

دوستان که میگن خدا بیامرزتش یحتمل شاید به خدا اعتقاد نداشته که پشت سر مرده کفر می گویید!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or