قمر فراموش شده ژوپیتر(نگاهی به پروتوکل کالیستو)

darksider666

کاربر سایت
دوستان بازی موردعلاقه من امسال بعد از الدن رینگ ، کالیستو پروتکل است چون من علاقه زیادی به سوروایل هورور دارم و چه هراسی بهتر از هراس در فضا و چه بازی بهتر از بازی سازندگان Dead Space . من ایت تاپیک رو تا لانچ ساپورت میکنم و اخبار مهم بازی رو در اینجا میگذارم و بیشتر میخوام اخبار بازی مورد علاقه ام یک جا جمع باشن. هنوز معلوم نیست که کالیستو لاوکرافتی است یا نه ولی اگر باشه با این تاپیک در کام جنون میرم به استقبالش .

کالیستو سومین قمر بزرگ منظومه شمسی و دومین قمر بزرگ ژوپیتر میباشد و بزرگترین حفره برخورد شهاب سنگ به سطح یک سیاره رو در منظومه شمسی در خودش داره:

11940_640.jpg
11939_640.jpg
اسم این کریتر Valhalla است بزرگترین حفره برخورد شهاب سنگ روی سطح یخ زده کالیستو.این حفره بزرگترین در نوع خودش است و امواج انفجار ایجاد شده حالا مثل موج آب یخ زده از دودست هم روی سطح کالیستو مشخص هست . این قمر توسط گالیله کشف شد در 1610 .
حالا من بازیباز عشق کازمیک هورور و event horizon در قمر مرده ژوپیتر ، کالیستو فقط یک چیز میخوام اینکه مراحل آخر بازی وارد اعماق غار های زیر سطح قمر بشم و بایکی ازGreat one ها رودرو بشوم . این مثل Ds عناصر بسیار مرموز لاوکرافتی رو داره از خودش نشون میده. (شات باکیفیت فقط میتونه قدرت آنریل 5 رو نشون بده!)
image_the_callisto_protocol-44386-4634_0002.jpg image_the_callisto_protocol-44386-4634_0006.jpg image_the_callisto_protocol-44386-4634_0007.jpg image_the_callisto_protocol-44386-4634_0011.jpg image_the_callisto_protocol-44386-4634_0013.jpg
image_the_callisto_protocol-44386-4634_0012.jpg

تریلر بازی خیلی هراسناک و نفس گیر بود و نشون داد بازی شوتر و melee کامبت سرسختی داره و با یک سوروایل هورور سنگین و چالش برانگیز رودرو هستیم . صدا و گرافیک مثل همه کارهای اسکافیلد در اوجه و اتمسفری که در آورده اند برای قمر کالیستو خارق العاده است . داستان بازی هم گویا در یک زندان فوق امنیتی میگذره و قراره شخصیت اصلی با یک اوت بریک بسیار خطرناک رودرو بشه و پرده از اسرار کالیستو برداره . این پروتوکل هم احتمالاً اشاره داره به وضع از کنترل خارج شده قمر و زندان و در سکانسی حتی یک روبوت چند تا زندانی رو همون جا در جا اعدام میکنه . آیا این ربات ها مثل متروید dread یا نمسیس دنبال شکار ما هستند اگر اینجور باشه که دیگه تمام و با توجه به اینکه تیم سازنده شاهکاری مثل DEAD SPACE خلق کرده دور از انتظار نیست با یک عنوان عالی سوروایل هورور رودرو باشیم.

image_the_callisto_protocol-44386-4634_0013.jpg

در تریلر راوی میگه : میدونی که این سیاره رو ماه یا قمر مرده مینامند؟ مرده .... مثل تو که اگر از اون خرابه درت نیورده بودم تو هم مرده بودی....
جایی هم صحبت از ریبرث rebirth میشه دقیقا کانسپت Dead space همین بوده بحث آفرینش و تولد دوباره ...وقتی همه اشکال حیات باهم ادغام میشدند تا در جریان پرستش مارکر ها دوباره در قالب یک شکل جدیدی از حیات متولد بشوند .CP دقیقا دنباله معنوی DS است . تا الان هر چی اطلاعات درآمده خلاصه اش همین بالاست . بازی قرار بود در دنیای پابجی باشه که خیلی خوب شد ارتباطش قطع شد و اسکافیلد کارگردان بازی اعلام کرد که برای فن های Pubge شاید یک سری سورپرایز هایی داشته باشیم.

glen-schofield.jpg
اسکافیلد روی بازی های مهمی در تاریخ کار کرده مثل Dead Space چند عنوان مهم COD و Blood Omen , ....حالا در حال کار روی سوروایل هورور بعدی خودش یعنی The Callisto Protocol است .

باز تایپک رو آپدیت میکنم (این رو سرکار ایجاد کرده ام)B-)

image_the_callisto_protocol-44387-4634_0001.jpg

بازی 2 دسامبر برای PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, and PCعرضه میشود .
توسط Striking Distance Studios در حال توسعه است و Krafton هم ناشر عنوان است.
اینم لینک تریلر گیم پلی کیفت بالا
جالبه کل تریلر در داخل موتور رندر شده و خارق العاده به نظر میرسه .مخصوصا نورپردازی و چهره ها و تکسچر ها بشدت نسل بعدی میزنه.​

Attachments

• bd914cc13d187c530f05872b281glvz5.JPG
    bd914cc13d187c530f05872b281glvz5.JPG
    128.2 KB · مشاهده: 5
آخرین ویرایش:
دوستان بازی موردعلاقه من امسال بعد از الدن رینگ ، کالیستو پروتکل است چون من علاقه زیادی به سوروایل هورور دارم و چه هراسی بهتر از هراس در فضا و چه بازی بهتر از بازی سازندگان Dead Space . من ایت تاپیک رو تا لانچ ساپورت میکنم و اخبار مهم بازی رو در اینجا میگذارم و بیشتر میخوام اخبار بازی مورد علاقه ام یک جا جمع باشن. هنوز معلوم نیست که کالیستو لاوکرافتی است یا نه ولی اگر باشه با این تاپیک در کام جنون میرم به استقبالش .

کالیستو سومین قمر بزرگ منظومه شمسی و دومین قمر بزرگ ژوپیتر میباشد و بزرگترین حفره برخورد شهاب سنگ به سطح یک سیاره رو در منظومه شمسی در خودش داره:

View attachment 257694
View attachment 257693
اسم این کریتر Valhalla است بزرگترین حفره برخورد شهاب سنگ روی سطح یخ زده کالیستو.این حفره بزرگترین در نوع خودش است و امواج انفجار ایجاد شده حالا مثل موج آب یخ زده از دودست هم روی سطح کالیستو مشخص هست . این قمر توسط گالیله کشف شد در 1610 .
حالا من بازیباز عشق کازمیک هورور و event horizon در قمر مرده ژوپیتر ، کالیستو فقط یک چیز میخوام اینکه مراحل آخر بازی وارد اعماق غار های زیر سطح قمر بشم و بایکی ازGreat one ها رودرو بشوم . این مثل Ds عناصر بسیار مرموز لاوکرافتی رو داره از خودش نشون میده. (شات باکیفیت فقط میتونه قدرت آنریل 5 رو نشون بده!)
View attachment 257696View attachment 257697View attachment 257698View attachment 257699View attachment 257701
View attachment 257700

تریلر بازی خیلی هراسناک و نفس گیر بود و نشون داد بازی شوتر و melee کامبت سرسختی داره و با یک سوروایل هورور سنگین و چالش برانگیز رودرو هستیم . صدا و گرافیک مثل همه کارهای اسکافیلد در اوجه و اتمسفری که در آورده اند برای قمر کالیستو خارق العاده است . داستان بازی هم گویا در یک زندان فوق امنیتی میگذره و قراره شخصیت اصلی با یک اوت بریک بسیار خطرناک رودرو بشه و پرده از اسرار کالیستو برداره . این پروتوکل هم احتمالاً اشاره داره به وضع از کنترل خارج شده قمر و زندان و در سکانسی حتی یک روبوت چند تا زندانی رو همون جا در جا اعدام میکنه . آیا این ربات ها مثل متروید dread یا نمسیس دنبال شکار ما هستند اگر اینجور باشه که دیگه تمام و با توجه به اینکه تیم سازنده شاهکاری مثل DEAD SPACE خلق کرده دور از انتظار نیست با یک عنوان عالی سوروایل هورور رودرو باشیم.

در تریلر راوی میگه : میدونی که این سیاره رو ماه یا قمر مرده مینامند؟ مرده .... مثل تو که اگر از اون خرابه درت نیورده بودم تو هم مرده بودی....
جایی هم صحبت از ریبرث rebirth میشه دقیقا کانسپت Dead space همین بوده بحث آفرینش و تولد دوباره ...وقتی همه اشکال حیات باهم ادغام میشدند تا در جریان پرستش مارکر ها دوباره در قالب یک شکل جدیدی از حیات متولد بشوند .CP دقیقا دنباله معنوی DS است . تا الان هر چی اطلاعات درآمده خلاصه اش همین بالاست . بازی قرار بود در دنیای پابجی باشه که خیلی خوب شد ارتباطش قطع شد و اسکافیلد کارگردان بازی اعلام کرد که برای فن های Pubge شاید یک سری سورپرایز هایی داشته باشیم.

View attachment 257704
اسکافیلد روی بازی های مهمی در تاریخ کار کرده مثل Dead Space چند عنوان مهم COD و Blood Omen , ....حالا در حال کار روی سوروایل هورور بعدی خودش یعنی The Callisto Protocol است .

باز تایپک رو آپدیت میکنم (این رو سرکار ایجاد کرده ام)B-)

View attachment 257702

بازی 2 دسامبر برای PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, and PCعرضه میشود .
توسط Striking Distance Studios در حال توسعه است و Krafton هم ناشر عنوان است.
اینم لینک تریلر گیم پلی کیفت بالا
جالبه کل تریلر در داخل موتور رندر شده و خارق العاده به نظر میرسه .مخصوصا نورپردازی و چهره ها و تکسچر ها بشدت نسل بعدی میزنه.​

درود رضا جان بی صبرانه منتظر این بازی هستم در تکمیل توضیحات آثار مهمی که جناب Glen Schofield روی انها کار کرده البته بجز dead space

c.jpg

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا ولی ایمپرشن و احساس اولیه ای که از کارکتر قابل هدایت بازی گرفتم، خیلی فراتر از یک بازی بود. احساس میکنم قراره جزو بهترین کارکترهایی بشه که هدایت شون کردم توی دنیای گیم.
گفته شده که گویا صدای قدم دشمنان رو بصورت فیدبک روی دوآل سنس تجربه میکنیم. خب قطعا اسکافیلد نمیاد سه چهارتا سکانس جزئی Stealth بزاره و صد در صد مولفه های مخفی کاری هم قراره چیز برگ ریزانی باشه. تو همین تریلر کوتاهی که دیدیم، سه چهار مدل فوبیای روانی رو بازسازی کرده بودن. ترس از محیط بسته، ترس از رطوبت، ترس از موجودات فضایی و ترس از ناشناخته ها.

این رو هم بدونید که طبق یک آزمایش علمی، ترسناک ترین مسئله برای انسان، ترس از خفگی و تموم شدن اکسیژن برای تنفس هست. این یعنی محیط بازی خوراک اینه که یه خراش روی ماسک اکسیژن کارکتر ایجاد کنه و ما رو با لذت حاصل از ویبره ی دوآل سنس و پریشانی کارکتر به ارضای روحی روانی برسونه.

در کل، چه در سینما چه در ادبیات و چه در گیمینگ، ژانر علمی تخیلی بیشترین انعطاف رو برای رویاپردازی خالق ایجاد میکنه. این رو از بعد زبانشناسی و تحلیل گفتمان عرض میکنم خدمت تون که زبان در ژانر علمی تخیلی رو وقتی در دانشگاه بررسی میکنیم، به یکباره شاهد اینیم که حجم زیادی از subjectivity به تفسیر ما از مسائل تزریق میشه چون قدرت مانور خیلی بیشتری به پدید آورنده ی اون دیسکورس میده و قدرت خیال انسان رو به چالش میکشه. به طور مثال، تصور کنید انیمیشن rick & morty رو در ژانر درام میساختن. دیگه برای کسی آنچنان جذابیتی نداشت. میبینید که شما در هر اپیزود این انیمیشن شاهد کلی ایده ی بکر و جذابید و چقدر راحت میشه مسائل فلسفی و بنیادین رو در این ژانر به چالش کشید و مطرح کرد. این یه بخشیش بخاطر خلاقیت خالق و نویسندگان هست و یه بخشیش مستقیما به خود اتمسفر و بافتی که طراحی میشه مربوطه. البته ژانر علمی تخیلی رو باید دست صاحب فن داد. اسکافیلد احتمالا جاه طلبانه ترین اثر خودش رو داره کارگردانی میکنه چون در dead space به یک بلوغ کافی برای تولید محتوا رسید و هنوز هم دد اسپیس آخر کشش لازم برای درگیر کردن گیمر رو داره.

منتظر یک گیم پلی +۲۵ ساعته‌ی نفس گیر پر از چالش و حاوی مکانیزم های مخفی کاری، سیستم آپگرید سلاح و تجهیزات خوش گرافیک، پر تنش و بیاد موندنی در ژانر cosmic horror هستم. فعلا انتظارات رو بالا نگه میدارم چون ازین کارگردان انتظار میره. هرکس دیگری بود اینقدر هایپ نمی بودم ولی به نفعشه یا چیزی بهتر از دد اسپیس بسازه یا نسازه.من حتی انتظار دارم نفس کشیدن و ضربان قلب کارکتر هم رو دسته احساس بشه.

خلاصه اینکه کوه صبر رو در جهت رسیدن به طلا میکنیم و منتظر میشیم ولی احتمال اینکه به الماس برسیم هم کم نیست.

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا ولی ایمپرشن و احساس اولیه ای که از کارکتر قابل هدایت بازی گرفتم، خیلی فراتر از یک بازی بود. احساس میکنم قراره جزو بهترین کارکترهایی بشه که هدایت شون کردم توی دنیای گیم.
گفته شده که گویا صدای قدم دشمنان رو بصورت فیدبک روی دوآل سنس تجربه میکنیم. خب قطعا اسکافیلد نمیاد سه چهارتا سکانس جزئی Stealth بزاره و صد در صد مولفه های مخفی کاری هم قراره چیز برگ ریزانی باشه. تو همین تریلر کوتاهی که دیدیم، سه چهار مدل فوبیای روانی رو بازسازی کرده بودن. ترس از محیط بسته، ترس از رطوبت، ترس از موجودات فضایی و ترس از ناشناخته ها.

این رو هم بدونید که طبق یک آزمایش علمی، ترسناک ترین مسئله برای انسان، ترس از خفگی و تموم شدن اکسیژن برای تنفس هست. این یعنی محیط بازی خوراک اینه که یه خراش روی ماسک اکسیژن کارکتر ایجاد کنه و ما رو با لذت حاصل از ویبره ی دوآل سنس و پریشانی کارکتر به ارضای روحی روانی برسونه.

در کل، چه در سینما چه در ادبیات و چه در گیمینگ، ژانر علمی تخیلی بیشترین انعطاف رو برای رویاپردازی خالق ایجاد میکنه. این رو از بعد زبانشناسی و تحلیل گفتمان عرض میکنم خدمت تون که زبان در ژانر علمی تخیلی رو وقتی در دانشگاه بررسی میکنیم، به یکباره شاهد اینیم که حجم زیادی از subjectivity به تفسیر ما از مسائل تزریق میشه چون قدرت مانور خیلی بیشتری به پدید آورنده ی اون دیسکورس میده و قدرت خیال انسان رو به چالش میکشه. به طور مثال، تصور کنید انیمیشن rick & morty رو در ژانر درام میساختن. دیگه برای کسی آنچنان جذابیتی نداشت. میبینید که شما در هر اپیزود این انیمیشن شاهد کلی ایده ی بکر و جذابید. این یه بخشیش بخاطر خلاقیت خالق و نویسندگان هست و یه بخشیش مستقیما به خود اتمسفر و بافتی که طراحی میشه مربوطه. البته ژانر علمی تخیلی رو باید دست صاحب فن داد. اسکافیلد احتمالا جاه طلبانه ترین اثر خودش رو داره کارگردانی میکنه چون در dead space به یک بلوغ کافی برای تولید محتوا رسید و هنوز هم دد اسپیس آخر کشش لازم برای درگیر کردن گیمر رو داره.

منتظر یک گیم پلی +۲۵ ساعته‌ی نفس گیر پر از چالش و حاوی مکانیزم های مخفی کاری، سیستم آپگرید سلاح و تجهیزات خوش گرافیک، پر تنش و بیاد موندنی در ژانر cosmic horror هستم. فعلا انتظارات رو بالا نگه میدارم چون ازین کارگردان انتظار میره. هرکس دیگری بود اینقدر هایپ نمی بودم ولی به نفعشه یا چیزی بهتر از دد اسپیس بسازه یا نسازه.من حتی انتظار دارم نفس کشیدن و ضربان قلب کارکتر هم رو دسته احساس بشه.

خلاصه اینکه کوه صبر رو در جهت رسیدن به طلا میکنیم و منتظر میشیم ولی احتمال اینکه به الماس برسیم هم کم نیست.
موافق 100% گفته های شما هستم- این تیم تونسته اون فضای کلاستروفوبیک دد اسپیس رو خلق کنه - البته خود اسکافیلد در مصاحبه ای 40 دقیقه ای داره در یوتوب (حتما تماشا کنید ) اشاره میکنه به رزی 4 و من خودم به شخصه تاثیر فیلم های مثل aliens و things رو به وضوح میبنم.
این کالیستو فکر میکنم مشکلی پیش نیاد یکی از غول های هراس بشه در عالم بازی تریلرش خیره کننده بود من ریمیک 4 برای چند ساعت یادم رفته بود وقتی این رو دیدم. البته ریمیک 4 و ریمیک Dead هم دارن میان سال 2023 سال هراس است سه تا شاهکار هراس برای طرفداران.

درود . از روز اول که بازی معرفی شد احساس خاصی بهش داشتم و معتقد بودم خاص و فوق العاده خواهد بود . امیدوارم مایوس نشوم . ژانر ترسناک فضایی خیلی مظلوم هست و جز سه گانه شاهکار دد اسپیس و بیگانه چیز خاصی ساخته نشده . تریلر بازی فوق العاده بود . رنگ بندی ها و محیط واقعا هراسناک و ماتم زده بودند .

سال ساله بازی های ترسناک هست . بسته الحاقی احتمالا مفصل رزیدنت ۸ / رزیدنت ۴ ریمیک / کالیستو/ دد اسپیس ریمیک /

درود . از روز اول که بازی معرفی شد احساس خاصی بهش داشتم و معتقد بودم خاص و فوق العاده خواهد بود . امیدوارم مایوس نشوم . ژانر ترسناک فضایی خیلی مظلوم هست و جز سه گانه شاهکار دد اسپیس و بیگانه چیز خاصی ساخته نشده . تریلر بازی فوق العاده بود . رنگ بندی ها و محیط واقعا هراسناک و ماتم زده بودند .

سال ساله بازی های ترسناک هست . بسته الحاقی احتمالا مفصل رزیدنت ۸ / رزیدنت ۴ ریمیک / کالیستو/ دد اسپیس ریمیک /
صد در صد .
نه تیم حرفه ای پشت کاره .اینا 13,14سال پیش Dead space ساختن شما ببینید چه بینشی پشت کارشون بوده !!دد اسپیس اینقدر هراسناک و عالی کار شده شما چشم طرف رو ببند بزار ایزاک رو راه ببره تو ایشیمورا اگر از صداهای اخر الزمانی که طنین میندازن ،(اونایی که شبیه صدای نهنگ هستن !!!)نترسید چشم بسته !!
باید خیلی استاد باشی که پابه پای غول ها بیای تو پنتیان سوراوایل هورور .dead تنها بازیی که تونست در کنار اویل ها بیاد و جاهایی حتی تنه بزنه وسبقت بگیره ازشون .کسی که اون همه سال پیش اون رو ساخته الان با تکنولوژی مدرن چه میکنه خدا میدانه !!تریلرش شاهکار بود برای خودش .

• Like
Reactions: AmirPXP and Taha75
300 سال دیگر در آینده ای تیره و تار جیکوب لی قربانی یک سرنوشت سیاه ،در زندان مرگبار Black Iron ، زندان فوق امنیتی مستقر در قمر منجمد ژوپیتر ، کالیستو ، گرفتار میشود .هنگامی که زندانیان بخت برگشته این جهنم یخ زده شروع به تبدیل شدن به هیولا هایی هراسناک و عجیب و غریب میشوند ، این آشوب است که بر زندان سیاه آهنی کالیستو حکومت میکند. در راه تلاشی نافرجام برای بقا ، جیکوب راه خود را از جهنم خونین با کمک سلاح های سرد و گرم باز میکند و تصمیم به فرار از بلک آیرون دژ کالیستو میگیرد در حالی که باید برای زنده ماندن پرده از اسرار تاریک و مخوف مخفی شده در لایه های زیرین کالیستو ، ماه مرده بر دارد. در این فرار مخاطره برانگیز ،جیکوب باید تاکتیک های مبارزه خود را با دشمنان بشدت در حال تغییر و تکامل به سمت وحشی تر شدن وفق دهد در حالی که در به در به دنبال سلاح ها و تجهیزات و توانایی های جدید برای فرار از قمر میگردد.پروتکول کالیستو نگاهی جدید و نسل بعدی به ژانر وحشت و بقا دارد.ترکیب خیره کننده اتمسفر هراسناک قمر مرده ژوپیتر ، تنش فوق العاده بالا و مبارزاتی بشدت مرگبار منجر به خلق لحظاتی بشدت مخاطره آمیز و هراسناک شده است جایی که بازیباز در هر گوشه و کنار این زندان با هراسی غیر قابل وصف روبرو میشود.سیستم مبارزاتی Melee کمبات هیجان انگیز بازی در ترکیب با نوعی سلاح جاذبه که توسط زندانبانان بلک آیرون استفاده میشده است ، اجازه نزدیک شدن به دشمنان مرگبار بازی را برای سکانس هایی بینهایت نفس گیر به بازیباز میدهد: قطع عضو دشمنان ( یک شاهکاری دیگه هم بود همین کار رو میکرد آی بازی بود !!!) و نابودی آنها با هر چه در دسترس بازیباز خواهد بود تنها راه فرار از این لحظات مرگ و زندگی بازی است .مبارزات بشدت چالش برانگیز خواهند بود.
در یکی از بیگانه ترین و دور افتاده ترین محیط های کهکشان ، سایه رازهای مخفوف کالیستو برا تلاش تقریبا نافرجام جیکوب برای فرار سایه افکنده است.

هولی شتتتت

اعضای گیم اینفورمر یک نمایش ۳۰ دقیقه ای از این بازی دیدن اگر اشتباه نکنم در سه بخش تقسیم شده بوده این ۳۰ دقیقه
و بسیار هیجان زده هستند و گفتند همون چیزی هست که همه منتظرشن
در مورد خشونت داخل بازی باید گفت که در مصاحبه ای که گیم اینفورمر با اعضا سازنده داشته به این موضوع اشاره کردن که برای هر چه طبیعی تر شدن این صحنه ها مثل خرد شدن سر یا قطعه قطعه شدن بدن، این افراد اومدن با الهام از دنیای واقعی و اتفاقات واقعی مثل تصادفات، تاثیر شلیک گلوله روی سر یا بدن و به طور کلی چنین صحنه های وحشتناکی سعی کردن تا جای ممکن این خشونت واقع گرایانه باشه نه فقط یک قطع شدن ساده دست مثل هر بازی دیگه ای
فقط برای یک لحظه تصور کنید که این افراد مجبور شدن چه تصاویر و ویدیوهای ببینن تا بتونن تا جای ممکن کارشونو واقع‌گرایانه انجام بدن
حال آدم به هم میخوره 🤮🤮🤮

آخرین ویرایش:
در بخش دیگه ای از گفتگوای که در مورد پیش نمایش بازی اعضای گیم اینفورمر داشتن این حرفو از طرف سازنده زدن که این بازی هم مثل فضای مرده دارای صحنه یا صحنه های شبیه به شماره دو بازی قسمتی که باید سوزن رو وارد چشم آیزاک میکردین داره
و اما در مورد گرافیک بازی فقط به این بخش اشاره کردن که اگر به لباس جیکوب توجه کنید در واقع لباسی که در فضای بیرونی زندان و در روی ماه میپوشه که یکی هم نیست و مثل اینکه بازی دارای چنده لباسه، این لباس دارای یک کلاه شیشه ای هست که کار تامین اکسیژن رو انجام میده و هر وقت جیکوب نفس میکشه به طور بسیار زیبای بخار روی سطح داخلی شیشه ای این کلاه رو بازسازی کردن

اعضای گیم اینفورمر بازی رو نزدیک ۳۰ دقیقه تجربه کردن اگر اشتباه نکنم در سه بخش تقسیم شده بوده این ۳۰ دقیقه
و بسیار هیجان زده هستند و گفتند همون چیزی هست که همه منتظرشن
در مورد خشونت داخل بازی باید گفت که در مصاحبه ای که گیم اینفورمر با اعضا سازنده داشته به این موضوع اشاره کردن که برای هر چه طبیعی تر شدن این صحنه ها مثل خرد شدن سر یا قطعه قطعه شدن بدن، این افراد اومدن با الهام از دنیای واقعی و اتفاقات واقعی مثل تصادفات، تاثیر شلیک گلوله روی سر یا بدن و به طور کلی چنین صحنه های وحشتناکی سعی کردن تا جای ممکن این خشونت واقع گرایانه باشه نه فقط یک قطع شدن ساده دست مثل هر بازی دیگه ای
فقط برای یک لحظه تصور کنید که این افراد مجبور شدن چه تصاویر و ویدیوهای ببینن تا بتونن تا جای ممکن کارشونو واقع‌گرایانه انجام بدن
حال آدم به هم میخوره 🤮🤮🤮
به نظرم اگر به این بازی کم لطفی نشود لیاقت +90 را دارد . این سبک بازی ها (تخیلی / فضایی / ترسناک) بسیار کم ساخته می شود و جامعه گیمرها تشنه ی این قبیل عناوین هستند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or