قفل 30 فریم بازی L.A. Noire شکسته شد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

la-noire.png

خوب دوستان همینطور که میدونید بازی L.A. Noire در نسخه PC بر روی 30 فریم قفل میشه و همین مسئله باعث شد تا برخی از گیمرها از این مسئله ناراحت باشن ؛ ولی امروز خبر خوبی برای دارندگان این بازی داریم اونم اینه که با یک مد جدید شما این معزل رو به راحتی میتونید حل کنید و دیگه مشکل فریم نداشته باشید . این کارو یکی از بچهای Rage3D با نام jackfuste انجام داده که از دیگر کارهایی که برای باز کردن قفل فریم استفاده کرده عنوان Star Wars: The Force Unleashed 1 و 2 هستش . با این مد دیگه مشکل نخواهید داشت موفق باشید .

لینک اصلی این هست ولی فــــــــیلتر هست . ولی در زیر براتون مستقیم کردم .

لینک مستقیم و بدون مشکل این مد

تیتر خبرات عالین:xهمون اول که تیترو دیدم گفتم کار خودته:d
+++++++++++++++++++++++++++
چرا روی 30 فریم بهتره؟:dموشن کپچرو میگم که میگین بد میشه

تیتر خبرات عالین:xهمون اول که تیترو دیدم گفتم کار خودته:d
+++++++++++++++++++++++++++
چرا روی 30 فریم بهتره؟:dموشن کپچرو میگم که میگین بد میشه
یکم سریع میشن انیمشن ها بخاطر همین دوستان ظاهرا که میگن بد شده منم نظرم رو همینه یه سری بازی دیگه هم که یادمه لاک بودن همون لاک بودنشون بهتر بود!

---------- نوشته در 10:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:59 AM ارسال شده بود ----------

صابر جان این لینکی که گزاشتم مستقیم هست چرا نمیتونی ؟
لینک مستقیم و بدون مشکل این مد
دلیلش اینه که به نهایت دانلود شدندش رسیده!

[/QUOTE]دلیلش اینه که به نهایت دانلود شدندش رسیده![/QUOTE]
خودمونم میدونیم ولی یه لینکی بزارید نرسیده باشه >:d

منم فکر کنم سیستم کپچر انیمیشن بازی برای 30 فریم طراحی شده چون بازی برای کنسول ساخته شده.​

منم فکر کنم بخاطر همینه و اگه بخوایین فریم بیشتر بگیرین مخصوصا موقع بازجویی ها که تصویر روی صورتهاس بین صدا و تصویر تاخییر بیوفته .
آخه مرض نداشتن که قفل زدن رو 30 فریم بابا یه دلیلی داشت دیگه .

حالا یکی یه سوالی پرسید همتون بیاید جواب بدید

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

OMG <3 ! خیلی پرتی ! سازنده بازی کاری کرده که نتونی اصلا بالای 30 فریم بگیری ! چه سیستم قوی چه ضعیف ! ولی بچه ها ترتیب اونم دادن !

دوست عزيز منظور من اين بود كه كسي مياد واسه بازي يه سيستم قوي مي بنده و هزينه ميكنه انتظار داره كه حداقل فريمي كه بگيره 60 باشه از يه بازي . تازه L.a NOIRE هم سيستم شاخي هم نميخواد . من جواب رو به دوستمون دادم
كه گفته بود چرا 30 فريم گيمر ها رو ناراحت ميكنه .

در مورد قفل بودن رو 30 فريم تو بازي هم بنده اطلاع داشتم نياز به شيرين زبوني شما نبود !!!

طرف هر کاری که کرده بازی رو خیلی سنگین تر کرده قبلا که 30 فریم می گرفتم میزان استفاده ی گرافیک 30 درصدم بیشتر نبود الان 99 هم می شه اما مشکل موس که وسط تصویر بودش رو حل می کنه

چون سیستم موشن کپچر از ابتدا روی 30 فرم انجام شده نسخه pc هم روی 30 قفل شده . این ماد قفل فرم رو باز میکنه اما تنظیمات موشن کپچر صورت کارکترها رو بهم میریزه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or