قفل 30 فریم بازی L.A. Noire شکسته شد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

la-noire.png

خوب دوستان همینطور که میدونید بازی L.A. Noire در نسخه PC بر روی 30 فریم قفل میشه و همین مسئله باعث شد تا برخی از گیمرها از این مسئله ناراحت باشن ؛ ولی امروز خبر خوبی برای دارندگان این بازی داریم اونم اینه که با یک مد جدید شما این معزل رو به راحتی میتونید حل کنید و دیگه مشکل فریم نداشته باشید . این کارو یکی از بچهای Rage3D با نام jackfuste انجام داده که از دیگر کارهایی که برای باز کردن قفل فریم استفاده کرده عنوان Star Wars: The Force Unleashed 1 و 2 هستش . با این مد دیگه مشکل نخواهید داشت موفق باشید .

لینک اصلی این هست ولی فــــــــیلتر هست . ولی در زیر براتون مستقیم کردم .

لینک مستقیم و بدون مشکل این مد

میشه بگی این مسئله چرا گیمر ها رو ناراحت میکنه !؟

اقا فرهاد دستت درد نکنه که این خبر گذاشتی چون دوستان خیلی به این مشکل بر خورده بودن با امدن این مد مشکل برطرف میشهو با خیال راحت بازی میکنن.

خو وقتي من يه سيستم قوي دارم كه ميتونه يه بازي با اين مشخصات فني رو راحت اجرا كنه چرا بايد رو 30 فريم بازي كنم ؟

جان؟! شوخی کردی؟!
یارو فلان قدر هزینه کرده تا بازی های روز رو روی 60فریم بازی کنه بعد میگی چرا گیمر ها رو ناراحت میکنه؟!

خو وقتي من يه سيستم قوي دارم كه ميتونه يه بازي با اين مشخصات فني رو راحت اجرا كنه چرا بايد رو 30 فريم بازي كنم ؟

OMG <3 ! خیلی پرتی ! سازنده بازی کاری کرده که نتونی اصلا بالای 30 فریم بگیری ! چه سیستم قوی چه ضعیف ! ولی بچه ها ترتیب اونم دادن !

اقا کسی هست این فایل رو از جایی دیگه برای من بذاره ! نمیتونم دانلود کنم !

من تست کردم جواب داد اما 60 فریم ثابت نمی ده

این هم اپدیت کردم براتون

http://www.mediafire.com/?bqqj38bi1nuj0uh

عدد ها نسبت تصویر هستن

به نظرم حرکات صورت سریع و غیر طبیعی می شه همون 30 فریم بهتره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Saber
منم فکر کنم سیستم کپچر انیمیشن بازی برای 30 فریم طراحی شده چون بازی برای کنسول ساخته شده.

چون روی 60 فریم بهتر هست به چند دلیل
بعضی عوامل مثل سرعت هارد یا قدرت پایین CPU نسبت به گرافیک باعث میشوند که افت فریم ناگهانی داشته باشیم که وقتی 30 فریم باشه این مورد خیلی بیشتر میشه و همش لگ میندازه!

---------- نوشته در 09:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:26 AM ارسال شده بود ----------

پس اگه روی 30 بهتره میشه عین Run چون اون هم همون 30 فریمش اکشنای طبیعی داره ولی اگه بره روی 60 سریعتر میشه و جذابیتش رو از دست میده!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or