قفل شکن بازی Modern Warfare 2 دستگیر شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

mw2pirate.jpg

به این چهره توجه کنید !

درود.

همانطور که به یاد دارید چندی پیش خبری پخش شد از اینکه نسخه crack شده بازی Modern Warfare 2 در اینترنت پخش شده است که این مسئله باعث نگرانی شرکت شد و طی تمهیداتی که پلیس انجام داد شخص متخلف این کار بازداشت شد.

طبق گزارش VentureBeat یک پسر جوان که اهل میامی امریکا بود به نام Christain Del Amo با یک عمل عجیب توانست قفل بازی را بشکاند و کپی این بازی را در سایتهاپخش کند

اقای راب هولمز از بخش کارگاهان خصوصی IPCybercrime در این مورد می افزاید .
این عمل بسیار سریع شروع شد و ما هم بسیار سرمان شلوغ بود ولی میتوان گفت این یکی از پروندهای بزرگ بود که انجام شد

source
source2

آخرین ویرایش:
روی چه حسابی ؟
جدا از منابع خبر .عکس طرف گذاشتن برای امثال شما که چنین فکر خنده داری نکنید.
یعنی با یه عکس صحت خبر رو تایید میکنی؟
حالا فکر من خنده داره یا برای تو ؟
اگه قراره اینارو انقدر راحت بگیرن که دیگه کرکری باقی نمیمونه.

جالبه مایکروسافت برای ایکس باکسش خیلی زود واکنش نشون داده و این طرف را گیر انداخته ولی چرا این کار را نمیتونه برای پی سی بکنه و اصلا واکنشی نشون نمیده:mad:

دوست خوب فکر کنم اگه یه خبر رو کامل بزاری خیلی بهتر باشه . :biggrin1:

در واقع ایشون چند تا باندل رو از انبار یه خرده فروش میدزده و بازیهای cod ایش رو هک میکنه
این اقا پسر 18 سالش بوده و یه وبسایت واسه فروش هارد ایکسیاکس های ماد شده داشته و جالبه که این اقا پسر برای فروش بازیهاش یه قرارداد با یه شرکت هولوگرام سازی هم داشته تا بازیهاش اصل به نظر برسن . اقایون activision هم پس از دیدن یه پست تو یکی از وبسایتهای مربوط به piracy با IPCybercrime.com تماس میگرین و موضوع رو باهاشون در میون میزارن . پلیس ها هم یه تقاضای خرید برای دو عدد باندل ایکس 360 به همراه بازی cod به قیمت 800 دلارتو وبسایتش میزارن و بیچاره رو از طریق یه عملیات مخفی به اسم "نیش" دستگیر میکنن.
چه جالب میشه اگه یه روز تو ایرانم این عملیات انجام بشه اونوقت دیگه فقط شبا اونم با کلاه و شالگردن تو کوچه های تاریک بایستی بازی هامون رو بخریم !!!:cheesygri:cheesygri:cheesygri

یعنی با یه عکس صحت خبر رو تایید میکنی؟
حالا فکر من خنده داره یا برای تو ؟
اگه قراره اینارو انقدر راحت بگیرن که دیگه کرکری باقی نمیمونه.
عجب ؟!!!!
نظرات بعضی از کاربرا دیگه در نوع خودش خیلی جالبه .
ادم می مونه چی بگه.
شما یه منبع رو کن که صحت خبر نقض کنه ! روی هوا حرف نزن.

عجب ؟!!!!
نظرات بعضی از کاربرا دیگه در نوع خودش خیلی جالبه .
ادم می مونه چی بگه.
شما یه منبع رو کن که صحت خبر نقض کنه ! روی هوا حرف نزن.
دوست عزیز خبری که دوستمون گذاشتن دقیق توضیح نداده بودن که چی به چی بوده من فکر کردم ایشون کرکر بازی بوده حالا معلوم شده فروشنده بازی هم بوده ، در این صورت حرف اولمو پس میگیرم.
ولی اگه فروشنده نبود و فقط کرک رو عرضه کرده بود سر حرفه اولم میموندم.

در واقع ایشون چند تا باندل رو از انبار یه خرده فروش میدزده و بازیهای cod ایش رو هک میکنه
این اقا پسر 18 سالش بوده و یه وبسایت واسه فروش هارد ایکسیاکس های ماد شده داشته و جالبه که این اقا پسر برای فروش بازیهاش یه قرارداد با یه شرکت هولوگرام سازی هم داشته تا بازیهاش اصل به نظر برسن . اقایون activision هم پس از دیدن یه پست تو یکی از وبسایتهای مربوط به piracy با IPCybercrime.com تماس میگرین و موضوع رو باهاشون در میون میزارن . پلیس ها هم یه تقاضای خرید برای دو عدد باندل ایکس 360 به همراه بازی cod به قیمت 800 دلارتو وبسایتش میزارن و بیچاره رو از طریق یه عملیات مخفی به اسم "نیش" دستگیر میکنن.
چه جالب میشه اگه یه روز تو ایرانم این عملیات انجام بشه اونوقت دیگه فقط شبا اونم با کلاه و شالگردن تو کوچه های تاریک بایستی بازی هامون رو بخریم !!!:cheesygri
:cheesygri
جدا" خیلی ناشیانه عمل کرده.نه به اینکه بازی کرک کرده به این زودی نه به اینکه انقدر تابلو عمل کرده.:)
دوست عزیز خبری که دوستمون گذاشتن دقیق توضیح نداده بودن که چی به چی بوده من فکر کردم ایشون کرکر بازی بوده حالا معلوم شده فروشنده بازی هم بوده ، در این صورت حرف اولمو پس میگیرم.
ولی اگه فروشنده نبود و فقط کرک رو عرضه کرده بود سر حرفه اولم میموندم.
اگه کرکر بود فروشنده بود دانشجو هم بود چطور:eek:.جلل خالق.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or