قطعی اینترنت تکذیب شد!

تو لیبی دارن زیرساخت های مخابراتی رو عوض میکنن اینترنت رو به 40 گیگ میرسونن ! ما هنوز به 20 گیگ نرسوندیم !‌

---------- نوشته در 04:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:13 PM ارسال شده بود ----------

باو هموطن ها هی جو میدن دیگه...

مگه الکیه ؟؟ نت قطع بشه انتقالت مالی کشور هم میخوابه... مرض دارن مگه تیشه به ریشه خودشون بزنن

کدوم انتقالات وقتی کل دنیا تحریمت کنن =))

تو لیبی دارن زیرساخت های مخابراتی رو عوض میکنن اینترنت رو به 40 گیگ میرسونن ! ما هنوز به 20 گیگ نرسوندیم !‌

---------- نوشته در 04:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:13 PM ارسال شده بود ----------

+1
البته لیبی اندازه ی یک استان ایرانه
1523899363.png

1341330585.png

اولا واقعا کسی هست که این اخبار رو باور کنه ؟
دوما اصلا قطع کردن یا نکردن دست این آقـاهه نیستش که خودشو الکی انداخته وسط :d دسته اون یکی آقـاهه هست که اون آقـاهه حتما قطع میکنه. میگی نه نگاه کن...
دست اون یکی آقا هه که قطعه! نیست؟!:-/

چرا چرت میگی :دی

این همه پول حواله می کنن اینور اونور با اینترنته دیگه پَ با چیه ؟!

در کل سرعت من که کمتر نشده هیچ سرعت دانلودم شده 200 :دی از شاتل سرویس می گیرم

هم با VP هم با sock s سرعتم خوبه البته با ساکس بهتره

چرا چرت میگی :دی

این همه پول حواله می کنن اینور اونور با اینترنته دیگه پَ با چیه ؟!

در کل سرعت من که کمتر نشده هیچ سرعت دانلودم شده 200 :دی از شاتل سرویس می گیرم

هم با VP هم با sock s سرعتم خوبه البته با ساکس بهتره

الان اگر تو این مملکت 250 هزار نفر شاتل داشته باشن 249999 تاشون ناراضین ! چی میگی تو ؟‌ :d

باو هموطن ها هی جو میدن دیگه...

مگه الکیه ؟؟ نت قطع بشه انتقالت مالی کشور هم میخوابه... مرض دارن مگه تیشه به ریشه خودشون بزنن

ناراحت نشیا دوست عزیز ،اونجور که شما فکر میکنی نیست! اینترنت رو به مرور گرون میکنند تا من و شما بیخیالش بشیم نه این که حذفش کنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or