قشنگ ترین و بهترین مرحله ی یک بازی؟

• Thread starter Thread starter 779
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مراحل زیبا که خوب خیلیه اگه بخوام بگم، ولی اونایی که به یاد موندنی ترین بودن برام اینا هستن، البته بیشتر یه مرحله ی خاص نیستن یه چپتر یا unit هستن:
چپتر 4 بازی Quake 1 به نام The Elder World : مخصوصا مراحل The palace of hate و Azure agony
Wind Tunnels بازم برای نسخه ی 1 quake توی چپتر 3 و Ziggurat vetigo توی چپتر 1 بازی.
Unit 5 بازی Quake 2 به اسم Factory .
چپتر Nova prospect توی HL2 (این یکی همین الان هم به جدیت جزو زیباترین مراحل بازی هاست)
چپتر Raven holm بازم برای HL2 .
مراحل Xen توی HL1 .
مرحله ی Dearest of all my friends توی max payne 2 .
مرحله ی you locky batured توی Mafia 1 .
مرحله ی beyond death برای TES skyrim.
کلا زیاده مراحل زیبا، همین mass effect 3 کلی مرحله ی قشنگ داشت یا همین call of duty ها هم بعضی مراحلشون خیلی جالب بودن. bioschock و AC و.... هم همینطور ولی به یاد موندنی ترین هاشون واسه ی من اونایی بود که گفتم:).

منم میخواستم همون مرحله اخر MGS 4:GUNS OF THE PATRIOTS رو بگم که جناب La-Li-Lu-Le-Lo اشاره کردن.
ولی غیر این ,یه مرحله از یه بازی دیگه بود که هر وقت یادش می افتم یه حالتی بین نوستالژی و غم بهم دست میده.اونم مرحله اخر SHADOW OF THE COLOSSUS بود وقتی تمام ماموریت ها رو برای زنده کردن mono انجام دادیم ولی واندر تبدیل به یه هیولا میشه و اون حوضچه جادویی واندر رو به سمت خودش میکشه.ما هم باید در نقش واندر تمام تلاشمون رو بکنیم تا از دست قدرت اون حوضچه فرار کنیم.نامردی سازنده ها دقیقا همینجاست که حساس ترین بخش داستانی رو به دست بازیکن میدن.حالا شما هرچقدر هم تلاش کنید هیچ راه فراری وجود نداره و نمی تونید واندر رو نجات بدید.تمام مدتی که تند تند دکمه ها رو میزدم تا شاید واندر رو نجات بدم ولی واندر هر لحظه بیشتر به مرگ نزدیک میشد.موسیقی هم تو اون صحنه شاهکار به تمام معنا بود.اون قسمت یکی از تاثیرگذار ترین لحظات گیمیریم بود.یادش بخیر.:((:((:((:((:((:(:((

این اهنگ رو هم خواستید دانلود کنید.خاطراتتون زنده میشه.

http://66.90.118.45:777/ost/shadow-of-the-colossus-ost/irvplchsiz/01-prologue-to-the-ancient-land-.mp3

آخرین ویرایش:
بدون هیچ شکی سومین مبارزه با Scarecrow تو Arkham Asylum!!!
اولی که مرحلش شروع شد فکر کردم بازیم خراب شده!:dبعدش دهنم وا موند خدایی!!
بی نظیر بود این مرحله!

آی قربون نظر ... :x
هم آرکام سیتی و هم آرکام آسایلوم سرشار بودن از مراحل تکرار نشدنی و شاهکار ولی گل سر سبد تمام مراحل این دو شاهکار که مثل یک تاج طلا در تاریخ گیم ماندگار خواهد ماند همین مرحله بود ... هرکی بازی کرده این تیکه رو فکش پایین اومده ...
یعنی تا چه حد با نوآوری و خلاقیت و صد البته غافلگیری؟!؟! البته موزیک متن رعب آور این قسمت رو هرگز نباید فراموش کرد ... طراحی این مرحله کاملا بی نظیر بود ...

مافیا 1 هم اکثر مراحلش فوق العاده بودن ولی اگه بخوام بهترین مرحلش رو انتخاب کنم بی تردید اون مرحله ای که تامی داخل کلیسا اون کشتار رو راه انداخت انتخاب می کنم .. اسم مرحله یادم نیست ولی آخرش یه پولی به پدر روحانی داد و سیگارش رو روشن کرد و رفت .. یه دیالوگ فوق خفنی هم به پدر گفت که هیچوقت یادم نمیره!

یه بازی تقریبا گمنام به اسم MadeMan بودش که اتفاقا امتیازاتش عجیب پایینه ولی برعکس من عجیب عاشق این بازیم .. مخصوصا یکی از مراحلش که تو قبرستون بود ...

چه اسپویل بازاریه این تاپیک:d
منم میخواستم مرحله No Russian رو بگم که Kaizershauze عزیز زحمتشو کشیدند:d
مرحله ی آخر RDR هم که دیگه معرفی نمیخواد(البته چند تا مونده به آخر بود!).البته بازم توی صفحه ی قبل دوستان زحمتشو کشیدن
اما انتخاب من!!!!
من تعجب میکنم که از بین این همه مراحل زیبای Walking Dead چرا هیچکس چیزی نگفت؟! به نظر من اون مرحله ای که "لی" میخواد بره هتل و کلمنتاین رو نجات بده خیلی قشنگ بود،با اون مرحله ای که دیگه تقریبا داشت میمرد و به کلمنتاین دلداری داد و گفت منو بکش... واقعا قشنگ و احساسی بودند:(

یکی از لذت بخش ترین مراحل گیمی من کلا اون قسمت بیابون دارکسایدرز 1 هستش که یه کرم غول پیکر (که اسمش رو یادم رفته) هم توش بود .. کلا موقعی که اسبش رو به دست آورد و اون مبارزه به یاد موندنی و شاهکار رو با همون کرم انجام دادیم هیچوقت از یادم نمیره ... لذتی که از اون باس بردم بدون اغراق حداقل برای من از تمام باس های GOWIII بیشتر بود ...

کلا MW2 هم اون مرحله برفیه هم نو راشن XBOX رو سوزوندم اینقدر بازی ممکردم MW2 رو البته MW1 هم مرحله اسنیاپش موندگار شد عند حال بود
میگم که اکثر بچه ها دارن میگن COD پس چطوری این همه هیتر داره?:d

از نظر من، آخرین پارت توی Bioshock Infinit بود
اگه بازی رو تموم نکرین، به هیچ عنوان، به هیچ عنوان متن پنهانو باز نکین که اسپویل میشه بد! همش لو میره!!!
به هیچ عنوان! اگه بازی رو تموم نکردین، به هیچ عنوان!!

که الیزابت و بوکور وارد یه آسانسور شدن و میرفتیم زیر زمین! چیزی که خیلی منو توی هنگ برد این بود که یهو از همون شهری که توی Bioshock 1بود در امدیم. همینطور بقیه ی مرحله چون واقعا منو برای دو روز کامل تو هنگ برد!!! زیبایی اون مرحله و همینطور، طوری که از گذشته ی بوکر سر در میردی، غیرقابل توصیف بود!

bioshock-infinite.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or