uriel
کاربر سایت
مراحل زیبا که خوب خیلیه اگه بخوام بگم، ولی اونایی که به یاد موندنی ترین بودن برام اینا هستن، البته بیشتر یه مرحله ی خاص نیستن یه چپتر یا unit هستن:
چپتر 4 بازی Quake 1 به نام The Elder World : مخصوصا مراحل The palace of hate و Azure agony
Wind Tunnels بازم برای نسخه ی 1 quake توی چپتر 3 و Ziggurat vetigo توی چپتر 1 بازی.
Unit 5 بازی Quake 2 به اسم Factory .
چپتر Nova prospect توی HL2 (این یکی همین الان هم به جدیت جزو زیباترین مراحل بازی هاست)
چپتر Raven holm بازم برای HL2 .
مراحل Xen توی HL1 .
مرحله ی Dearest of all my friends توی max payne 2 .
مرحله ی you locky batured توی Mafia 1 .
مرحله ی beyond death برای TES skyrim.
کلا زیاده مراحل زیبا، همین mass effect 3 کلی مرحله ی قشنگ داشت یا همین call of duty ها هم بعضی مراحلشون خیلی جالب بودن. bioschock و AC و.... هم همینطور ولی به یاد موندنی ترین هاشون واسه ی من اونایی بود که گفتم.
چپتر 4 بازی Quake 1 به نام The Elder World : مخصوصا مراحل The palace of hate و Azure agony
Wind Tunnels بازم برای نسخه ی 1 quake توی چپتر 3 و Ziggurat vetigo توی چپتر 1 بازی.
Unit 5 بازی Quake 2 به اسم Factory .
چپتر Nova prospect توی HL2 (این یکی همین الان هم به جدیت جزو زیباترین مراحل بازی هاست)
چپتر Raven holm بازم برای HL2 .
مراحل Xen توی HL1 .
مرحله ی Dearest of all my friends توی max payne 2 .
مرحله ی you locky batured توی Mafia 1 .
مرحله ی beyond death برای TES skyrim.
کلا زیاده مراحل زیبا، همین mass effect 3 کلی مرحله ی قشنگ داشت یا همین call of duty ها هم بعضی مراحلشون خیلی جالب بودن. bioschock و AC و.... هم همینطور ولی به یاد موندنی ترین هاشون واسه ی من اونایی بود که گفتم.