Emperor visari
کاربر سایت
They have taken everything from me. everything but I wont allow them to win. I will survive They cant stop my last escape
Jill-Resident Evil 3 Nemesis
این رو گفتی منم یاد این جمله افتادم هیچوقت از ذهنم نمیره.یادمه اون موقع نمیذاشتن تنها resident رو بازی کنم همیشه باید منتظر می موندیم یکی میومد مراقبمون باشه....They have taken everything from me. everything but I wont allow them to win. I will survive They cant stop my last escape
این رو گفتی منم یاد این جمله افتادم هیچوقت از ذهنم نمیره.یادمه اون موقع نمیذاشتن تنها resident رو بازی کنم همیشه باید منتظر می موندیم یکی میومد مراقبمون باشه....
september 28.
daylight....
the monster have taken over the city....
somehow....
i'm still ALIVE....
jill این رو دقیقا اول بازی میگفت.یادش بخیر......
میگه که : بیست و هشتم سپتامبر.در روز روشن.هیولاها تمام شهر رو گرفتن.یه جورایی من هنوز زنده هستم.
یه جمله دیگه هم که همیشه تو ذهنمه اینه:
five years ago i've lost 30000 men in blink of an eye.
and the world just ****ing watched.
Tomorrow there will be no shortage of volunteers, no shortage of patriots. I know you
understand
این رو شپرد اخر بازی به مکتاویش میگفت تو modern 2
5 سال قبل من 30000 نفر رو تو یه چشم به هم زدن از دست دادم ولی دنیا فقط نگاه کرد.فردا دیگه کمبودی توی داوطلب ها و میهن پرست ها نخواهیم داشت.میدونم که متوجه میشی.
ه جمله دیگه هم که همیشه تو ذهنمه اینه:
five years ago i've lost 30000 men in blink of an eye.
and the world just ****ing watched.
Tomorrow there will be no shortage of volunteers, no shortage of patriots. I know you
understand
این رو شپرد اخر بازی به مکتاویش میگفت تو modern 2
خر بازی COD : Black Ops
President Kennedy : don't pray for a easy life gentelman , pray for a stronger life
(آقایون برای زندگی آسون دعا نکنید . برای زندگی قدرتمند تر دعا کنید )
زمانی که زامبی به دفترش حمله کردند با قدرت این جمله رو گفت و بعد گفت :
Lock & Load !!
If They Could Be Fooled,They Could Be Killed [c] Star Wars : Battlefront II,The 501st Unit's Commander
اگر بتوانند گول بخورند،میتوانند بمیرند
اگر آنها را می شود فریب داد، می توان آنها را کشت.
There's Not Such A Thing Like Luck In Battle [c] The Boss,Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
چیزهایی مانند شانس در نبرد وجود ندارد
در نبرد، چیزی به عنوان شانس وجود ندارد.
داداشه من عاشق همین جملس:dScorpion Mortal Kombat
Get Over Here
همين الانم كه نوشتم كلي حال كردم!