قشنگترین آواتاری که تا حالا تو بازی سنتر دیدید .....

قشنگ ترین آواتار ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    135
دوستان یعنی شما از باب اسفنجی بیشتر خوشتون میاد تا اساسین:-o
:))دلت بسوزه:p

چی فکر کردی؟باب اسفنجی اساسین رو لوله میکنه..:d
کاش یه تاپیک با عنوان بهترین امضا می ذاشتید تا اون موقع معلوم می شد کی بهترین امضا رو داره و امضا اصل کاره داداش
yahoo_4.gif

:dامضا هم بزارن بازم اولم..:p

آخرین ویرایش:

جدا از آواتارت، من عاشق باب اسفنجی ام! :d

---------- نوشته در 11:57 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:54 AM ارسال شده بود ----------

کاش یه تاپیک با عنوان بهترین امضا می ذاشتید تا اون موقع معلوم می شد کی بهترین امضا رو داره و امضا اصل کاره داداش :d

susha یک سوال!!!
این یارو کیه؟!؟دقیقا!! والا ما که مثل شما نمیشینیم پای برنامه کودک شما راهنمایی کنید:دی
حالا حداقل یک باربی چیزی میگزاشتی قابل تحمل می بود قیافش:دی

عجب رقابتی:d

میگم 2نفری که اول میشن ...برن نیمه نهایی؟یعنی مسابقه مقدماتی و نیمه نهایی و نهایی و...از اینجور چیزا داشته باشه

یعنی کسی نیست به ما رای بده؟؟!!!!!:d:d:d
اره خودت رای دادی کافیه :دی

---------- نوشته در 11:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:22 PM ارسال شده بود ----------

susha یک سوال!!!
این یارو کیه؟!؟دقیقا!! والا ما که مثل شما نمیشینیم پای برنامه کودک شما راهنمایی کنید:دی
حالا حداقل یک باربی چیزی میگزاشتی قابل تحمل می بود قیافش:دی
این اقای همساده هست .. عید امسال در برنماه کلاه قرمزی 91 اومد
ماجراهاش اخر اخندست .. اگر دوست داری بخندی جدی میگم برو قسمت هایش که داره خاطره تعریف میکنه دانلود کن تا بپوکی از خنده
هم از یوتیوب میتونی دانلود کنی هم از اپارات .. فقط کافیه سرچ کنی خاطرات اقای همساده :دی

---------- نوشته در 11:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:24 PM ارسال شده بود ----------

:dامضا هم بزارن بازم اولم..:p
اگر امضا باشه من میتروکنم ... کارت ملی فامیل دور ناسلامتی :d

---------- نوشته در 11:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:25 PM ارسال شده بود ----------

توی ایم مسابقه قصدم بود همه رو له له کنما ، خرد و خاک شیر شن ، به خاک سیاه بشینن :d>:)

سلام
برای دور بعدی میخوام باشم (میدونم سه شنبه ثبت نامه :d ) ولی من 2 تا آواتار دارم کدومو بزارم؟ یکیش همینه که حالا هستش یکیش ربط داره به امضام.
فکر نکنم کسی به آرم پلی استیشن رای بده چون همه 360 دارند به خاطر فن بازی هم شده نمیدند :d
اگه یه نظر کوچولو بدین خیلی خوب میشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or