قشنگترین آواتاری که تا حالا تو بازی سنتر دیدید .....

قشنگ ترین آواتار ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    135
دور قبلی که آواتارها عادلانه انتخاب نشد دور قبلی آواتار های عالی یکی hadi sh بود یکی mr marston که mr marston رای بیشتری آورد اگر عادلانه به موضوع نگاه کرد mr marston برای دور قبل اوله ولی اگه تو این دور bardi ya اول نشه

دور قبلی که آواتارها عادلانه انتخاب نشد دور قبلی آواتار های عالی یکی hadi sh بود یکی mr marston که mr marston رای بیشتری آورد اگر عادلانه به موضوع نگاه کرد mr marston برای دور قبل اوله ولی اگه تو این دور bardi ya اول نشه
حتما باید یه پست رو گزارش بدم تا این بحث تموم بشه؟ بذار کاربر سایت بشی بعد تهمت بزن!

آریا منم دور بعد هستم.خیلی وقته اعلام آمادگی کردم.
اگه رفتی داخل نظرسنجی واسه من هم جا بگیر:d
با همین آواتار میخوای شرکت کنی؟ اگه میخوای با این شرکت کنی من دیگه شرکت نمی کنم؛ دیگه کی به آواتار من رای میده؟:d

میگم کسی نمیدونه کیا تو این دوره نظرسنجی هستن؟؟؟؟؟؟؟؟بریم یه نگاااه بهشون بندازیم اگه اواتارمون هم سطح نیست عوضش کنیم...

اگه رفتی داخل نظرسنجی واسه من هم جا بگیر:d
با همین آواتار میخوای شرکت کنی؟ اگه میخوای با این شرکت کنی من دیگه شرکت نمی کنم؛ دیگه کی به آواتار من رای میده؟:d
وجدانم قبول نکرد با اون آواتار شرکت کنم:دی

میگم کسی نمیدونه کیا تو این دوره نظرسنجی هستن؟؟؟؟؟؟؟؟بریم یه نگاااه بهشون بندازیم اگه اواتارمون هم سطح نیست عوضش کنیم...
دقيقاً باهات موافقم چون اگر اواتارها با هم دريك سطح نباشن دقيقاً اتفاقي كه توي نظر سنجي بالا افتاده مي افته و يه اواتار كه يه سر و گر دن از اواتارهاي ديگه سر تره با اختلاف زياد چند روز زود تر از پايان زمان رأي گيري برنده بودنش معلوم ميشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or