M_E_T
کاربر سایت
خوب منم منظورم دوره ی بعدی بود D:داداش خودت داری میگی دیر رسیدی دیگه . وایسا نوبتت بشه . نظر سنجی هم هنوز چیزی معلوم نیست . دور قبل حیف نون تو 2 روز 70 تا رای آورد .
خوب منم منظورم دوره ی بعدی بود D:داداش خودت داری میگی دیر رسیدی دیگه . وایسا نوبتت بشه . نظر سنجی هم هنوز چیزی معلوم نیست . دور قبل حیف نون تو 2 روز 70 تا رای آورد .
میگم دوره ی بعدی کی شروع میشه؟!
من اگه الان زنبیل بذارم کی نوبتم میشه؟:d
امروز چندشنبه ست؟!:dداداش هر 5شنبه عوض میشه
چطوری؟!:dخودم برات ردیفش میکنم
حتما باید یه پست رو گزارش بدم تا این بحث تموم بشه؟ بذار کاربر سایت بشی بعد تهمت بزن!دور قبلی که آواتارها عادلانه انتخاب نشد دور قبلی آواتار های عالی یکی hadi sh بود یکی mr marston که mr marston رای بیشتری آورد اگر عادلانه به موضوع نگاه کرد mr marston برای دور قبل اوله ولی اگه تو این دور bardi ya اول نشه
میگم هر وقت برنده ها به 10 تا رسید یه مسابقه بین اونا هم بذارید.
اگه رفتی داخل نظرسنجی واسه من هم جا بگیر:dآریا منم دور بعد هستم.خیلی وقته اعلام آمادگی کردم.
وجدانم قبول نکرد با اون آواتار شرکت کنماگه رفتی داخل نظرسنجی واسه من هم جا بگیر:d
با همین آواتار میخوای شرکت کنی؟ اگه میخوای با این شرکت کنی من دیگه شرکت نمی کنم؛ دیگه کی به آواتار من رای میده؟:d
دقيقاً باهات موافقم چون اگر اواتارها با هم دريك سطح نباشن دقيقاً اتفاقي كه توي نظر سنجي بالا افتاده مي افته و يه اواتار كه يه سر و گر دن از اواتارهاي ديگه سر تره با اختلاف زياد چند روز زود تر از پايان زمان رأي گيري برنده بودنش معلوم ميشه.میگم کسی نمیدونه کیا تو این دوره نظرسنجی هستن؟؟؟؟؟؟؟؟بریم یه نگاااه بهشون بندازیم اگه اواتارمون هم سطح نیست عوضش کنیم...