Focus Hazy کاربر سایت Jul 12, 2012 #17 واسه ی sa_sa(ما که رو حرفش حرفی نداریم بزنیم) پاچه خواریییییییییی البته واس navid و ali و خودم خوبه ولی این سه تا محشر
واسه ی sa_sa(ما که رو حرفش حرفی نداریم بزنیم) پاچه خواریییییییییی البته واس navid و ali و خودم خوبه ولی این سه تا محشر
NakedSnake کاربر سایت Jul 12, 2012 #18 sia sag AM†R majidred2011 { KANE } a r y a Anárion bardi ya FaRd!N Ali Lich King Mk360 Kourosh و در نهایت،بهترین و زیبا ترین: Navid خودمم هستمم البته! آخرین ویرایش: Jul 12, 2012
sia sag AM†R majidred2011 { KANE } a r y a Anárion bardi ya FaRd!N Ali Lich King Mk360 Kourosh و در نهایت،بهترین و زیبا ترین: Navid خودمم هستمم البته!
.Noctis. کاربر سایت Jul 12, 2012 #19 نوشته شده توسط bardi ya: ولی بنظرم اگر موشکافانه به این موضوع نگاه کنیم مال خودم قشنگتره :d بیشتر... نخیر به نظر من ماله من بهتره
نوشته شده توسط bardi ya: ولی بنظرم اگر موشکافانه به این موضوع نگاه کنیم مال خودم قشنگتره :d بیشتر... نخیر به نظر من ماله من بهتره
BARDI YA کاربر سایت Jul 12, 2012 #20 sia sag AM†R majidred2011 { KANE } a r y a Anárion bardi ya FaRd!N Ali Lich King Mk360 Kourosh و در نهایت،بهترین و زیبا ترین: Navid خودمم هستمم البته! بیشتر... دوست عزیز مارو هم حساب کردی ممنون :d حرفت رو قبول دارم . نخیر به نظر من ماله من بهتره بیشتر... مخالفم :d آخرین ویرایش: Jul 12, 2012
sia sag AM†R majidred2011 { KANE } a r y a Anárion bardi ya FaRd!N Ali Lich King Mk360 Kourosh و در نهایت،بهترین و زیبا ترین: Navid خودمم هستمم البته! بیشتر... دوست عزیز مارو هم حساب کردی ممنون :d حرفت رو قبول دارم . نخیر به نظر من ماله من بهتره بیشتر... مخالفم :d
NakedSnake کاربر سایت Jul 12, 2012 #21 دوست عزیز مارو هم حساب میکردی :d ولی حرفت رو قبول دارم . بیشتر... درود... متاسفانه بنده،از فاینال فَنتِزی خوشم نمیاد ولی بروی چشمم.
دوست عزیز مارو هم حساب میکردی :d ولی حرفت رو قبول دارم . بیشتر... درود... متاسفانه بنده،از فاینال فَنتِزی خوشم نمیاد ولی بروی چشمم.
CriRo7 کاربر سایت Jul 13, 2012 #22 اینا خوبن: .:Pouria:. dante Never Cry kolange_bill Terova SaDrA_HhHاواتار قبلیش که اسپارتاکوس بود Farshad360 KARCHECT چون عاشق مشکیم آخرین ویرایش: Jul 13, 2012
اینا خوبن: .:Pouria:. dante Never Cry kolange_bill Terova SaDrA_HhHاواتار قبلیش که اسپارتاکوس بود Farshad360 KARCHECT چون عاشق مشکیم
LazaR AngeloV کاربر سایت Jul 13, 2012 #24 امضا خودم خیلی خوشم اومد البته چون لوله اسنایپ داره میره تو حلق طرف یه جوری ! لول !
SiLeNt DeλtH کاربر سایت Jul 13, 2012 #25 فکر نمیکنم کسی آواتار من رو دیده باشه و در زیبایی ـش شک داشته باشه ... :d
NakedSnake کاربر سایت Jul 13, 2012 #26 نوشته شده توسط SiLeNt DeλtH: فکر نمیکنم کسی آواتار من رو دیده باشه و در زیبایی ـش شک داشته باشه ... :d بیشتر... درود... ببخشید:اَه. آواتار شما کم یابم باشه بخاطر حال یهم زنیشه.:d
نوشته شده توسط SiLeNt DeλtH: فکر نمیکنم کسی آواتار من رو دیده باشه و در زیبایی ـش شک داشته باشه ... :d بیشتر... درود... ببخشید:اَه. آواتار شما کم یابم باشه بخاطر حال یهم زنیشه.:d
Legioner کاربر سایت Jul 13, 2012 #27 هر اواتاري قشنگيه خاص به خودش رو داره اصطلاحاً هر گلي يه بويي داره.
LazaR AngeloV کاربر سایت Jul 13, 2012 #28 نوشته شده توسط SiLeNt DeλtH: فکر نمیکنم کسی آواتار من رو دیده باشه و در زیبایی ـش شک داشته باشه ... :d بیشتر... آواتارت مفت نمی ارزه ! لول ! Spoiler ولی آواتار پروفایلت زیباست !
نوشته شده توسط SiLeNt DeλtH: فکر نمیکنم کسی آواتار من رو دیده باشه و در زیبایی ـش شک داشته باشه ... :d بیشتر... آواتارت مفت نمی ارزه ! لول ! Spoiler ولی آواتار پروفایلت زیباست !