a r y a کاربر سایت Jul 9, 2012 #1 سلام دوستان من این تاپیکو زدم تا بگید که قشنگترین آواتاری که تاحالا تو بازی سنتر دید مال کی بوده و از چه کسی یا چه چیزی بوده و آیا دوست دارید شما هم اونو بزارین یا نه ؟
سلام دوستان من این تاپیکو زدم تا بگید که قشنگترین آواتاری که تاحالا تو بازی سنتر دید مال کی بوده و از چه کسی یا چه چیزی بوده و آیا دوست دارید شما هم اونو بزارین یا نه ؟
LazaR AngeloV کاربر سایت Jul 12, 2012 #4 خوب معلومه هر کی آواتار خودش رو دوست داره ! ... ! البته من آواتار چند تا از دوستان رو دیدم معرکه بود !
خوب معلومه هر کی آواتار خودش رو دوست داره ! ... ! البته من آواتار چند تا از دوستان رو دیدم معرکه بود !
BARDI YA کاربر سایت Jul 12, 2012 #5 نوشته شده توسط sajuuk: هر اواتاری که خودم بزارم بیشتر... ولی بنظرم اگر موشکافانه به این موضوع نگاه کنیم مال خودم قشنگتره :d
نوشته شده توسط sajuuk: هر اواتاری که خودم بزارم بیشتر... ولی بنظرم اگر موشکافانه به این موضوع نگاه کنیم مال خودم قشنگتره :d
majidred2011 < RED PHANTOM > Gold User Jul 12, 2012 #7 آقا کسی هست کانر رو قبول نداشته باشه؟ بهترین آواتار و امضا مال منه
Fenris Wolf کاربر سایت Jul 12, 2012 #8 اگه اینجوریه ک منم هرچی خودم گذاشتم قشنگه! ولی بعضی از دوستان اواتاراشون بینظیره!
AM†R کاربر سایت Jul 12, 2012 #10 ولی بعضی از دوستان اواتاراشون بینظیره! بیشتر... با بنده هستن دوستان به خودشون نگیرن :d
P P.s.Y.c.H.o "You See, But You Do Not Observe" کاربر فعال Jul 12, 2012 #13 آواتار خودم خیلی هم قشنجههههههههه ---------- نوشته در 06:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:56 PM ارسال شده بود ---------- البته امضا آقا بردیا و مجید جان :d
آواتار خودم خیلی هم قشنجههههههههه ---------- نوشته در 06:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:56 PM ارسال شده بود ---------- البته امضا آقا بردیا و مجید جان :d