قسمت دوم مصاحبه با Cliff Bleszinski

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
cliff_dice2008.jpg

درود.

قسمت دوم مصاحبه با Cliff Bleszinski هم امروز پخش شد كه فوق العاده شده و در مورد Ken Levine و Nintendo و Project Natal حرفهايي زده شده.

شما قبلا گفته بوديد كه
Shigeru Miyamoto بزرگترين شخصيتي است كه در طول رشد خود از او الهام گرفته ايد.فكر مي كنيد در اين نسل اين شخص بزرگ براي صنعت بازي چه كسي است؟

Ken Levine:love: فوق العاده است. او سالهاي زيادي در صنعت بازي بوده و به طور ناگهاني خود را نمايان كرد. و وقتي آتيش صنعت بازي خوابيده بود Bioshock قد علم كرد.

وقتي من براي اولين بار Bioshock رو ديدم به خودم گفتم:"اين بازي چطوري مي خواهد فروش كند؟" من آن زمان مثل يك آماتور به اين بازي نگاه مي كردم. و در نهايت پايان كار فوق العاده بود.
من با Harvey Smith-يكي از سازندگان اصلي Deus Ex-مذاكره اي داشتيم كه من در آن زمان گفتم آينده ي بازيهاي Shooter به سبك RPG است و او گفت: دقيقا موافق هستم.

من فكر مي كنم Harvey Smith فوق العاده است و Randy Pitchford هم در Gearbox طراحي بسيار حرفه اي و يك business man است. ولي من فكر مي كنم Borderlands آنچنان جالب نباشد چون شبيه به Fallout با امكانات جديد است.

پس Nintendo بزرگترين الهام دهنده ي تو در زمان رشدت بود. ولي حال كمپاني بيشتر به بازيها Casual و عامه پسند تبديل شده . آيا فكر مي كنيد آن سبك بازيها هنوز براي جوانان جذابيت دارد؟

براي كسي كه در همه جا بازي مي كند ، در خانه ، با iPhone و هرجا چيز خوبي است.

در حال حاظر فكر كردن به موزيسين ها خيلي خنده دار است كه چطوري از دست Guitar Hero كفري و عصباني شدند. (با صداي گرفته و مغرور):"اوه اين يك راه خيلي بد براي بچه ها براي ورود به صنعت بازي هستش". اونها خيلي زحمت مي كشند به كشورها و تورهاي زياد مي روند تا يك پولي به جيب بزنند و خيلي كفري هستند.

به نظر من مردم نبايد از اينكه بچه ها وارد چه كاري مي شوند ناراحت باشند.

برگرديم به نينتندو . آنها واقعا يك نقطه شروع خوب براي هر غير حرفه اي هستند. مثل فيلمهاي هر سال كه تابستان با فيلمها Popcorn و پرفروش شروع ميشه و هرچي به آخر سال نزديك مي شويم با فيلمهاي سنگين تر و حرفه اي تري رو به رو مي شويم. و نينتندو راه خوبي براي فروش هرچه بهتر Wii پيدا مرده.

چند روز پيش مادر من به من زنگ زد و گفت :"Clifford.من براي كريسمس يك Wii Fit مي خوام". و من گفتم:"خداي من واقعا اين اتفاق افتاده؟". مامانم هر روز از اون استفاده مي كنه و شما مي توانيد هر جور كه مي خواهيد در مورد Nintendo قضاوت كنيد ولي واقعيت اينه كه آنها بازار رو به دست گرفتند و در آن هم موفق بودند.

شما قبلا راجع به كنترلر هاي 360 و PS3 صحبت كرده بوديند. حالا به عنوان يك بازيساز نظرتون در مورد Project Natal چيه؟

مايكروسافت چند روز پيش از E3 پيش ما آمد و دمويي از آن را نشان داد و الان هم مشغول Ship كردن Dev kit هاي آن هستند و من فكر مي كنم اين فوق العاده است. وقتي حركات و صداي شما شناسايي ميشه واقعا يك تجربه ي ناب رو حس مي كنيد و صد البته كار با آن هم خيلي خوب است. و وقتي قرار باشه بازي براي آن بسازيد ...من كه نمي تونم عقب نشيني كنم.

bleszinski-cliff.jpg

در مورد موفقيت Natal شكي نيست ولي در مورد اينكه چقدر نو آوري توسط بازيسازان با آن همراه خواهد شد نظرتان چيست؟

به عنوان يك بازيساز. وقتي يك تكنولوژي جديد معرفي مي شود هميشه ايده هايي هم با آن همراه است. و به Ptoject Natal نگاه كنيد. اين راهي است كه Epic در آينده برنامه هايي براي آن دارد.

خيلي ها hاعتقاد دارند كه1 Gears of war بنيان گذار سبك cover-based shooter بود و نسخه دوم تكميل كننده ي آن -

در واقع WinBack اولين پايه گذار آن بود.

و Wolfenstein 3D اولين FPS بود ولي اين DooM بود كه اين سبك رو يك تكان اصلي داد.در همين راستا Gears of war سبك cover-based shooter توليد كرد.

بله درست است.

آيا در آينده باز هم از اين نوآوري ها شاهد هستيم؟

بستگي داره ولي من با اين فكر كه FPS با RPG همراه باشد فعلا جلو مي روم.

ولي منظورم اين است كه من جوكهاي در مورد Gears of war را دوست دارم و اينكه امروزه همه كاور گيري دارند. همه داستان مبني بر Co-op دارند.

ولي من هميشه با اين موضوع در گير بودم كه چگونه Gears of war مي تواند يك نقد ادبي باشد . من در مورد شكسپير حرف نمي زنم و اين يك فيلم Michael Bay گونه است.

از موقعي كه به Epic پيوستيد بزرگترين جاييزه شما چي بوده؟

صادقانه؟؟ ساختن Gears آن طور كه دلم مي خواد. در واقع Epic در گذشته همچنان در حال Fix كردن بازيهاي Unreal بود و روزي برادرم به من گفت:"بازي بعدي چيه Unreal Musical?"

همان موقع بود كه من گفتم:"خواهش مي كنم- خواهش مي كنم... ميشه يك IP جديد بسازيم؟" و بعد از آن ما موفق به اين كار شديم و 11 million بعد از آن آمد و در حال حاظر ما اينجا هستيم.

IP جديد يك رسيك است.ولي من ترجيحا ريسك كردن رو در كارم خيلي دوست دارم.

بزرگترين بلند پروازي شما براي كمپاني چي است؟

اينكه همچنان در كنار دوستان پيشرفت كنيم و ببينيم سر انجام بر سر Gears چه اتفاقي مي افتد و دنياهاي جديدي بسازيم. و ادامه كار با شريكان خود يعني People Can Fly و Chair Entertainment و ادامه بر كار بر روي كتابهاي كميك و نول و فيلم.

حمید جان دستت درد نکنه.
این مصاحبه رو با زبان اصلی خونده بودم و وقتی راجع به GEARS با چاشنی RPG شنیدم بسیار متعجب شدم،اما بعدش که یکم فکر کردم دیدم واقعاً بد نمیشه اگه یکم المان های نقش آفرینی مثل آپگرید Armor و این حرفا توش بذارن...
خیلی دوست دارم ببینم بازی که قرار بر پایه ی Natal بسازن چیه...خدا کنه خالی بندی نباشه...

صادقانه؟؟ ساختن Gears آن طور كه دلم مي خواد. در واقع Epic در گذشته همچنان در حال Fix كردن بازيهاي Unreal بود و روزي برادرم به من گفت:"بازي بعدي چيه Unreal Musical?"
داداشش حرف دله منو زده :biggrin1:
زدن UT رو داغون کردن با عنوان های چرت...
امیدوارم Gears ـه RPG خوب بشه و اکشن نفس گیرشو از دست نده :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or