قسمت داستانی Modern Warfare 3 چند ساعت به طول می انجامد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
20110610mw3.jpg

درود .

پس از انتشار دموی بازی زیبای Call of Duty Modern ware 3 این سوال پیش امد که قسمت داستانی بازی MW3 چند ساعت میباشد . در همین راستا اقای Robert Bowling از استودیو IW در طی مصاحبه ای با سایت Gamefront در این مورد چنین اذعان کرد :
بازی MW3 بازی بزرگی میباشد . دارای یک بخش تک نفره فوقالعاده حماسی میباشد که گیمرها را به صحنهایی میبرد که تا به حال انان را مشاهده نکرده اند . .
در مورد قسمت داستانی بازی فلسفه ما همیشه یکسان بوده است، هرگز نگفته ایم این مقدار زمان را برای بازی ساخته ایم ؛ ما یک داستان را خلق میکنیم و خود داستان است که مدت ان را نعیین میکند . وی در مورد پافشاری خبرنگار در مورد اینکه اخر این بازی چند ساعت به طول می انجامد ؟ پاسخ داد :
بازی هنوز به اتمام نرسیده است ، و من در حال حاظر نمیتوانم بگویم چند ساعت به طول می انجامد . و در مورد اینکه این بخش چند ساعت میباشد پاسخ صریح نداد .
شایان ذکر است رقیب MW3 یعنی BF3 در طی خبر منتشر شده ، بخش تک نفر این بازی 6 الی 10 ساعت میباشد .
بازی Modern Warfare 3 در تاریخ نوامبر امسال برای PS3,360,PC عرضه خواهد شد .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein me
همونطور که گفتم هیچ بازی سازی نمیاد همه صحنه های بازی را تو نمایشگاه رو کنه .
یعنی تو اون صحنه ای که سوار قایق میشه را داری با شماره 2 مقایسه میکنی ؟!
همونجا که نشون داد از زیر دریایی میاد بیرون یه محیط به اون بزرگی با ساختمان های بزرگ که از دور نشون میده و30 تا جنگنده از بالا سرت رد میشن و موشکها میخوره به کشتیهای و ناو های بزرگ و...........اینا را تو شماره قبل دیده بودی ؟:دی
اصلا تو بگو میخوای چی نشونت بدن تا من بگم همون را برات بسازن :دی
الان این پستت دو تا جواب داره:دی
جواب اول:
منم نگفتم بیاد همه رو رو کنه!میگم هیچ کس تو اولین نمایشش نمیاد 9 دقیقه ی تکراری نشون بده.MW2 تو نمایشهاش حداقل یه جت اسکی نشون داد.همون BO تو نمایشهاش یه هلیکوپتر سواری داشت!این دیگه اینقدر هیچی نداره که تو داری از جزئیات یه مرحله ی کاملا تکراری مایه میزاری:دی یعنی الان اگه مثلا همون مرحله ی فلش بک MW رو بیارن به جای چرنوبیل تو شالیزارهای مازندران(:d) دوباره بسازن یا اون مرحله که تو MW2 پشت AC130 هستیم بیاد تو یه جای دیگه دوباره سازی بشه و حالا به جای 100 نفر 200 نفر رو بکشی یا مثلا مثل MW2 که دنبال یه یاروئی تو کوچه خیابونای برزیل بودیم ایندفعه دنبال یکی دیگه تو کوچه خیابونای مثلا لندن باشیم و به جای مرغ و خروس دور و ورمون سگ و گربه بال بال بزنن,اینها رو تو میگی چیز جدید یا زبونم لال نوآوری!؟:دی
جواب دوم:
اون بابا گفته
که گیمرها را به صحنهایی میبرد که تا به حال انان را مشاهده نکرده اند .
گفته کلا ندیدن!نگفته که قبلا تو این سری ندیدن!:دی همه ی این چیزایی که میگی رو حالا شاید نه تا این حد ولی قبلا تو بازیای دیگه دیدیم.:d
در مورد سوال آخرت هم:
اصلا تو بگو میخوای چی نشونت بدن تا من بگم همون را برات بسازن :biggrin1:

نوآوری و چیز جدید به اون فلش بکه MW1 میگن.دوس دارم یه همچین چیزایی تو این بازی که 99%ـش همون بازی قبلی هست نشون بدن.نه اینکه همون تولید قبلیشون رو بگیرن فقط حجم اتفاقایی که توش افتاد رو بیشتر کنن!

اصلا کاری به bf ندارم فرض کنید بد ترین بازی دنیا!
ولی کاملا مشخص این اینفینیتی اصلا اون اینفینیتی سابق نیست شرکتی که میاد اون مرحله چرنویل می سازه که از لحاظ طراحی یکی از بهترین مراحل ساخته شده در یک بازی تا اون زمان بود حالا حتی قدرت یک خلاقیت کوچیک هم نداره تنها کاری که انجام میده شاخ و برگ دادن به همون طرح هایی هست که از همون ایفینیتی سابق براش مونده!
اگر بازم نجومی بفروش فقط باید به حال دنیای گیم باید تاسف خورد در واقع نشون میده دیگه کیفیت عامل فروش نیست اون جوی که کمپانی با تبلیغات گسترده در کنار یک بازی ایجاد میکنه عامل فروش هست
شاید دلیل اینکه با توجه به افزایش ساخت بازی ها از تعداد بازی های ماندگار کم شده همین باشه؟!

من یه چیز میگم و میرم . اینکه برای من که تا پای جون پای COD ایستادم , MW3 بهترین FPS تاریخ زندگیم خواهد بود ! از ولفنشتاین تا Crysis 2 هیچکدوم به خوبیه این نبودن (نظر شخصی)
مهمترین مزیت این بازی نسبت به تمام FPSهای دیگه جو اثر گذارشه ... خیلی از دوستان دارن کم لطفی میکنن و گرافیک بازی رو با MW2 و BO مقایسه میکنن ! انصافا با اینکه جزو بازیای پرگرافیک قرار نمیگیره اما کیفیتش خیلی خوبه (البته زمان انتشار شاید جزو بهترین گرافیک ها هم باشه , زود قضاوت نکنیم) و نیازی به بیشتر از این نداره . خیلیا میگن صحنه های نشون داده شده تکراریه ! چرا ؟! یعنی چون آخر MW2 قایق سواری بود و تو اینم هست یعنی تکراره !؟ خب لطفا یه نفر بگه اینا چی بسازن ؟! داستان بازی قراره جنگ جهانی سوم رو به تصویر بکشه , شما توقع دارین توش چی ببینید ؟! قراره گل و بلبل و چمن باشه و شما هم جای کشت کشتار برید با دیگران پیوند صلح و دوستی برقرار کنید ؟! یا توقع دارید COD تبدیل به جنگ ستارگان بشه و با Alien بجنگید ؟! از این دوستانی که اینهمه انتقاد میکنن کسی میتونه بگه با توجه به داستان و شیوه ی روایت خاص COD و ... چطور میشه بازی بهتر از اینی که الان هست رو ساخت ؟! دوستان میگن دموی E3 خیلی بد بود و همش تکرار در صورتی که تنها چیزی که نبود تکرار بود ! از غواصی گرفته تا صحنه ی آخر که وارد هلیکوپتر میشن واقعا همه چیز عالیه و مثل یه جنگ واقعی همه چیز تو یه چشم به هم زدن اتفاق میفته ! مثلا کی به برجای 2 قلو که بازسازی شدن و دوباره قراره خراب بشن دقت کرد ؟! هیچکس ! همه ی توجها به گرافیک بود و چون COD گرافیک Crysis رو تحویل نداد پس خیلی آشغاله و سازنده هاش هیچ تلاشی برای ساختش نکردن و کم کاری کردن ! راستی دوستان به این دقت کنید که اگه COD گرافیک BF3 یا Crysis رو داشت هرگز به این خوبی که الان هست نمیشد ...

کلا هر کی می خوا این روزا خودشو تو اینجا مطرح کنه و گیم فهم:d نشون بده میاد به اکتی و mw3دری وری میگه...
شرط می بیندم بازی هنوز ریلیز نشده تمام این منتقداش بازی رو بخورن:d

• Like
Reactions: .:Metallica:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or