قسمت داستانی Modern Warfare 3 چند ساعت به طول می انجامد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
20110610mw3.jpg

درود .

پس از انتشار دموی بازی زیبای Call of Duty Modern ware 3 این سوال پیش امد که قسمت داستانی بازی MW3 چند ساعت میباشد . در همین راستا اقای Robert Bowling از استودیو IW در طی مصاحبه ای با سایت Gamefront در این مورد چنین اذعان کرد :
بازی MW3 بازی بزرگی میباشد . دارای یک بخش تک نفره فوقالعاده حماسی میباشد که گیمرها را به صحنهایی میبرد که تا به حال انان را مشاهده نکرده اند . .
در مورد قسمت داستانی بازی فلسفه ما همیشه یکسان بوده است، هرگز نگفته ایم این مقدار زمان را برای بازی ساخته ایم ؛ ما یک داستان را خلق میکنیم و خود داستان است که مدت ان را نعیین میکند . وی در مورد پافشاری خبرنگار در مورد اینکه اخر این بازی چند ساعت به طول می انجامد ؟ پاسخ داد :
بازی هنوز به اتمام نرسیده است ، و من در حال حاظر نمیتوانم بگویم چند ساعت به طول می انجامد . و در مورد اینکه این بخش چند ساعت میباشد پاسخ صریح نداد .
شایان ذکر است رقیب MW3 یعنی BF3 در طی خبر منتشر شده ، بخش تک نفر این بازی 6 الی 10 ساعت میباشد .
بازی Modern Warfare 3 در تاریخ نوامبر امسال برای PS3,360,PC عرضه خواهد شد .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein me
باز که اینجا شروع شده ! میاما !:d

خوراکم این تاپیکاست،فقط منتظرم یکی بیاد یه چیزی بگه! :d

یکی تاپیک هم اون بقل در حال اماده سازیه خودتونو اماده کنید !:d

شماها مثل اينكه كمر به قتل پرايس بستيد زنده بودنش تا دبى كه حتميه حالا اگه قرار باشه بميره هانس بايد هر چى از موسيقى ميدونه رو كنه(صحنه حماسى بشه) ماكارو هم بايد كلى زور بزنه ما هم بايد مثل هميشه درجهت نجات دادنش توى آخرين صحنه ى بازى اقدامات لازم رو انجام بديم كه متاسفانه اين بار دير عمل ميكنيم پرايس ميميره ما هم ماكارو رو ميكشيم بازى تموم ميشه (77 درصد احتمال ميدم mw3 اينطورى تموم شه)

وای از روزی که فن ـه یه چیزی بشی ...
راس میگه دیگه:| نبوده یه خبر از "جنگاوری نوین3" بیاد و Hater ها که اتفاقا از جناح "میدان نبرد3" هستند پاشون به تاپیک باز نشه و عنبر نثارا ، نثار MW 3 نکنن :| ...
همین سینا رو میبینی ؟:دی شرط میبندم اولین کسیه که بازی رو پایرت میکنه :دی !!! یا همین ساسان که میاد اینجوری تیکه بار بازی میکنه :
ضمنا سینا اون صحنه ترکوندن در مگه ندیدی تنوع داشت یارو 2 تا میله رو در گذاشت؟ =)) :biggrin1:
جون ساسان بیا بگو وقتی Black Ops اومد بهم PM زدی چی گفتی :دی !!!
نکنین این کارا رو ، تورو خدا زشته ...

جون ساسان بیا بگو وقتی Black Ops اومد بهم PM زدی چی گفتی :دی !!!
نکنین این کارا رو ، تورو خدا زشته ...

باو بلک آپس به اندازه کافی تنوع داشت دیگه... :دی گرچه خودم به خاطر داستانش شدید فنش شدم ولی هلیکوپتر سواری جت سواری موتور سواری مراحل متنوع خاص مثل فرار از وارکوتا همه اینا باعث شد عالی باشه ولی mw3 دیگه نهایت تنوع اش اینه که توی شهرای مختلف اتفاق میافته! که خود من قبلا هم گفتم از اینش خوشم میاد و فضای هر شهر رو با اتمسفر خود اون شهر ساختن و خیلی هم با مرحله لندنش حال کردم ولی انتظار داشتم توی E3 یه چیزه جدید ببینم! نه تیکه های چسبونده شده 2 تا قسمت قبلی رو... :| :دی

به هر حال تو E3 به فنا رفت ولی به هر حال منتظرش هستم و با کلی لذت هم تمومش میکنم ولی دیگه کل اشتیاقم واسه ارجینال خریدنش از بین رفت... :دی

نه میخوای همون اول بیان تمام صحنه ها را رو کنن ؟ کدوم منطق داره اینو میگه ؟:دی
به کوبیدن خودتون ادامه بدید حتما موفق میشید :دی
منطق میگه تو اولین نمایش عمومیت یه چیزی نشون بده که حداقل یه چیز جدید توش باشه!:دی اگه بهتر از این داشتن حتما میزاشتن.احتمالا چیزه دندون گیر تر از این نداشتن!!:d
خدایی فرخ یک دونه,فقط یه چیز بگو که این تریلر داشت که قبلا تو همین سری ندیده باشیم!یک دونه چیز جدید تو این تریلر 9 دقیقه ای دیدی!!؟:دی
مگه اینکه اون مین هایی که تو دریا بود و از بینشون باید ویراژ میدادی یا اون دو تا میله ای که موقع انفجار به در وصل کرد رو بگی یه چیز جدید!!!:دی
همین سینا رو میبینی ؟:دی شرط میبندم اولین کسیه که بازی رو پایرت میکنه :دی !!!
بایونتا جان,بنده ممکنه بازیای زیادی رو پایریت خور کنم!!!شاید اصلا با تمام نفرتم Final Fantasy هم بازی کنم!!:دی ولی این دلیل نمیشه که ازش بد نگم!!:دی همینطور که از FF میگم!:دی
به عبارت دیگه این حرفی که میزنی کاملا مضحک هست!:دی انتظار داری مثلا بازی نکنم!؟این که میبینی مثلا من یا X یا Y میاد میگه MW2 ال و بل به خاطر اینه که بازی کرده!خو اگه بازی نکرده بودیم که نمیگفتیم فلانه!:دی MW3 هم که مفته!بازی میکنم:دی چون اگه بازی نکنم چار روز دیگه بیام یه چیزی بهش بگم,همین خودت میای میگی تو که بازی نکردی پس زر مفت نزن!!:دی و حرفتم کاملا درسته اگه بگی!:دی
@ تام کلنسی اسپلینتر سل : منظورم این بود با کله میری میگیری بازیش میکنی و در حین بازی کردن کف بر میشی :biggrin1:
اگه کفی قرار بود بریده بشه سره MW بریده شد!:دی دیگه از اون به بعد حال بود که بهم میخورد!!!:دی و الان هم خواهد خورد!:دی

آخرین ویرایش:
@ تام کلنسی اسپلینتر سل : منظورم این بود با کله میری میگیری بازیش میکنی و در حین بازی کردن کف بر میشی :دی
به هر حال تو E3 به فنا رفت ولی به هر حال منتظرش هستم و با کلی لذت هم تمومش میکنم ولی دیگه کل اشتیاقم واسه ارجینال خریدنش از بین رفت... :biggrin1:
احسنت بر تُرک راستگوی بی سی :دی :دی :دی
‏@فرخ:یه مرحله تو مریخ لطفا:):دی

آخرین ویرایش:
خدایی فرخ یک دونه,فقط یه چیز بگو که این تریلر داشت که قبلا تو همین سری ندیده باشیم!یک دونه چیز جدید تو این تریلر 9 دقیقه ای دیدی!!؟:دی
همونطور که گفتم هیچ بازی سازی نمیاد همه صحنه های بازی را تو نمایشگاه رو کنه .
یعنی تو اون صحنه ای که سوار قایق میشه را داری با شماره 2 مقایسه میکنی ؟!
همونجا که نشون داد از زیر دریایی میاد بیرون یه محیط به اون بزرگی با ساختمان های بزرگ که از دور نشون میده و30 تا جنگنده از بالا سرت رد میشن و موشکها میخوره به کشتیهای و ناو های بزرگ و...........اینا را تو شماره قبل دیده بودی ؟:دی
اصلا تو بگو میخوای چی نشونت بدن تا من بگم همون را برات بسازن :دی

همونطور که گفتم هیچ بازی سازی نمیاد همه صحنه های بازی را تو نمایشگاه رو کنه .
یعنی تو اون صحنه ای که سوار قایق میشه را داری با شماره 2 مقایسه میکنی ؟!
همونجا که نشون داد از زیر دریایی میاد بیرون یه محیط به اون بزرگی با ساختمان های بزرگ که از دور نشون میده و30 تا جنگنده از بالا سرت رد میشن و موشکها میخوره به کشتیهای و ناو های بزرگ و...........اینا را تو شماره قبل دیده بودی ؟:دی
اصلا تو بگو میخوای چی نشونت بدن تا من بگم همون را برات بسازن :دی
این یه تیکه رو موافقم شماها با کدوم صحنه bf3 حال کردین؟با تانکا؟؟؟؟؟:d

باو بلک آپس به اندازه کافی تنوع داشت دیگه...
بلک آپس نه ..........بلک یوپس این درسته:d:))
ولی mw3 دیگه نهایت تنوع اش اینه که توی شهرای مختلف اتفاق میافته! که خود من قبلا هم گفتم از اینش خوشم میاد و فضای هر شهر رو با اتمسفر خود اون شهر ساختن و خیلی هم با مرحله لندنش حال کردم ولی انتظار داشتم توی E3 یه چیزه جدید ببینم! نه تیکه های چسبونده شده 2 تا قسمت قبلی رو...
تایید میشه...;)
باز که اینجا شروع شده ! میاما !
بیا بینیم چند مرده حلاجی....:d
شماها مثل اينكه كمر به قتل پرايس بستيد زنده بودنش تا دبى كه حتميه حالا اگه قرار باشه بميره هانس بايد هر چى از موسيقى ميدونه رو كنه(صحنه حماسى بشه) ماكارو هم بايد كلى زور بزنه ما هم بايد مثل هميشه درجهت نجات دادنش توى آخرين صحنه ى بازى اقدامات لازم رو انجام بديم كه متاسفانه اين بار دير عمل ميكنيم پرايس ميميره ما هم ماكارو رو ميكشيم بازى تموم ميشه (77 درصد احتمال ميدم mw3 اينطورى تموم شه)
مگه داستان دیگه ای هم میتونن درست کنن.........ولی این داستانت خیل حماسیو و سینماییه.:d..... این هانش زیمرم گیر بیاریم یه 4 تا اهنگ حماسی بذاره نور علی نور میشه.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or