قسمت جدید سری Medal of Honor به صورت رسمی معرفی شد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
mohlogo.jpg

شرکت EA پرده از قسمت جدید سری Medal of Honor برداشت. این شماره به عنوان یک بازسازی کلی از این سری یاد شده است و وقایع ان دیگر ربطی به جنگ جهانی دوم ندارد. وقایع قسمت جدید در افغانستان می گذرد.

داستان بازی راویت گر یک گروه از سربازان رده بالا امریکای ( Tier 1 Operator ) است که به ماموریت هایی می روند که هیچ کس نمی تواند از پس ان بر بیاید. این قسمت بازی هم FPS خواهد بود و توسط EA LA ساخته می شود. نکته جالب این است که EA برای بالا بردن کیفیت بازی بخش تک نفره بازی به EA LA و بخش چند نفره را به استودیو DICE محول کرده است.

EA برای ساخت بازی با فرماندگان واقعی ارتش امریکا همکاری کرده است. طبق گفته EA این بازی در سال اینده عرضه خواهد شد. اولین تریلر این بازی در مراسم VGA امسال عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
ولی خودمونیم،وقتی دیدن Ativision داره با MW پول پارو می کنه،تازه یادشون افتاده که برن تو کار جنگ های مدرن.
نمی دونم چرا همش این ضرب المثل در این مورد به ذهنم میرسه که [ خلایق را تقلیدشان بر باد داد]:-"

اول یه دو سه جا سرچ کن بعد اینقدر مطمئن اطلاعات تراوش کن
به جز Airborne عناوین Medal of Honor Allied Assault: Spearhead، Heroes 2، European Assault، Rising Sun، Allied Assault Breakthrough، Heroes، Vanguard، توی این سری همشون میانگین امتیازی پایین 8 و حتی 7 دارند
بله میدونم برادر من ولی نسخه های اصلی نه نسخه های PSP اونها که پایین تر هست نمرهاش حالا شما بگو 7.5 مگه بده

اقا بسیجی مسیجی در نیارین ببینم :دی
این کسی که توی باکس شات بازیه وجود خارجی داره و یکی از سربازای معروف امریکاس توی عملیاتایی که سال 2002 توی افغانستان شکل گرفته ! ملقب به Cowboy ! عکسشم که توی امضام هست ! امتمالا یا شخصیت اصلی بازی و اتفاقات بازی حول ماموریت های ایشون باشه یا توی بازی حضور داره یا یه نوع تبلیغاته !
اینم یه عکس دیگه :

ممنون کسری بخاطر خبر !

اقا بسیجی مسیجی در نیارین ببینم :دی
این کسی که توی باکس شات بازیه وجود خارجی داره و یکی از سربازای معروف امریکاس توی عملیاتایی که سال 2002 توی افغانستان شکل گرفته ! ملقب به Cowboy ! عکسشم که توی امضام هست ! امتمالا یا شخصیت اصلی بازی و اتفاقات بازی حول ماموریت های ایشون باشه یا توی بازی حضور داره یا یه نوع تبلیغاته !
اینم یه عکس دیگه :

ممنون کسری بخاطر خبر !

كلا استيلش خيلي خفنه ! يك مقداري بيشتر توضيح بدي ! حالا خواستي بيا تو پروفايل

من اون اول اومدم نظر بدم اینترنتم قطع شد..

من خودم به شخصه بیشتر با مدال حال میکنم اون هم به خاطر جو بازی که تو نسخه های اول جو خیلی خفنی داشت و آدم رو مبهوت میکرد.

بله میدونم برادر من ولی نسخه های اصلی نه نسخه های PSP اونها که پایین تر هست نمرهاش حالا شما بگو 7.5 مگه بده
اولا اینکه دو تا از این بازی ها برای PSP هستند بقیه برای کنسول ها و PC هستند دوما هم اینکه من نگفتم 7.5 بده یا هر چیز دیگه ای شما گفتی زیر 8 نداره و منم گفتم چرا داره | همین

كلا استيلش خيلي خفنه ! يك مقداري بيشتر توضيح بدي ! حالا خواستي بيا تو پروفايل

دیگه چی بگم ؟ :دی هرچی بود گفتم دیگه :دی یکی از مامورین امریکاس ، چند سال تو افغانستان جلوی طالبان و این حرفا وایساده ! الانم EA مثنکه اون جوری که فهمیدم داره از خاطرات این برای ساخت بازی و تطابق اون با واقعیت استفاده میکنه ! خیلی ادم با جذبه و خوش استیلیه !
یه عکس دیگه :دی :

اینم تو یکی از عملیات های پاک سازی افغانستانه که عکس گرفتن از این بشر !
پسر این عکس را از کجا پیدا کردی ؟ مثل کسایی میمونه یک عمر سختی کش و مهارت و تجربه داره .
واقعا هم همینجوری بوده ! مثنکه توی یه عملیات هم (که خداکنه تو بازی شاهدش باشیم) از کل تیم اینا دو نفر نجات پیدا کردن که یکیش این بوده یکیشم یکی دیگه :دی
باو کپ چمرانه نیگاه:d
بدبخت چمران که صورتش به نامحرم های پشت سرش افتاده :دی

بابا خَز نكن بنده ي خدارو :biggrin1:
چقدر در و ديوارشون جذابه :biggrin1: اينا برا روحيه گرفتن قبل از شروع عملياته :biggrin1:

نوید اینجایی که این توشه یکی از مقرگاه های افغان ها بوده نه امریکایی ها که اینا میگیرن اونجارو اینم ورزششو میکنه !

اسم واقعی این حاجی رو کسی نمیدونه :confused:
والا من هرجا دیدم اسم مستعارشو نوشته (Cowboy)

============
راستی این Cowboy زیادی شبیه zach galifianakis (توی Hangover) نیست ؟ :دی

نوید اینجایی که این توشه یکی از مقرگاه های افغان ها بوده نه امریکایی ها که اینا میگیرن اونجارو اینم ورزششو میکنه !

پس افغانيام شاخ شدن :biggrin1:

راستی این Cowboy زیادی شبیه zach galifianakis (توی Hangover) نیست ؟ :biggrin1:

مخصوصا اين ريشاي قشنگش :biggrin1: اگه شخصيت اصليه بازي اين باشه خيلي جذاب ميشه ! بهترين شخصيت پردازي ميشه :biggrin1:
الان ايشون هنوز زنده بيدن يا به شهادت رسيدن ؟!

اره بابا ! :دی شده قضیه ویتنام !

احتمالا زندس که داره EA از خاطراتش استفاده میکنه !

زنده بودنش که زندس. آخرین Tour of Duty ـش هم همین افغانستان بوده. حالا نمیدونم تو عراقم بوده بعد از اون یانه ولی خب کلا من چیز زیادی نتونستم ازش پیدا کنم. قاعدتا به دلیل مسایل امنیتی اجازه نمیدن کسایی که فیلد آفیسرن هویتشون فاش بشه، ولی این برادرمون گویا چهره شناخته شده ایه و الانم کلا مثل اینکه آموزش میده.

خلاصه من که مشتاقم ببینم چی از آب در میاد این بازی. بنظر میاد میشه روش حساب کرد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or