قسمت جديد Delta Force معرفي ميشود

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

سايت رسمي Novalogic سازنده سري بازي معروف Delta Force به تازگي updated شده و شما زماني كه به سايت http://www.novalogic.com/ ميرويد با يك teaser image مواجه ميشويد كه خبر از قسمت جديد اين بازي ميده

اسم بازي Delta Force: Angel Falls هست كه در پايين اون واژه Coming Soon ديده ميشود

ميشه گفت در طول اين 3 ساله Novalogic كاملا مخفي بوده و اخرين كار هاي اين شركت Delta Force - Black Hawk Down: Team Sabre براي PS2 -PC بوده و اخرين بازي اصليشون Joint Operations way back در سال 2004 بوده .

2dvv9mq.jpg

موفق باشيد !!

یادش بخیر با blackhawk down رو ps2 چی کارا که نمی کردیم.خداییش خیلی باحال بود هم single هم co op هم split screen multi player خیلی توپ هم سرورای آنلاین شلوغ که همین الانم ورژن team sabre ps2 سروراش یه سری دارن بازی می کنن منم بعضی مواقع باهاشون بازی می کنم نمی دونم gamespot چرا انقدر بهش کم داده بود:mad:

مرسی 69 جان خیلی خبر خوبی بود . آخرین شمارش blackhawk down کلی حال کردم فقط خدا کنه سبک خودش و از دست نده مثلا یادمه تو یه مرحله از پشت ماشین تیراندازی میکردی .

شماره چندم بازي ميشه؟؟؟
من فقط روي PS1يك دلتا فروس رو بازي كردم و ديگه چيزي
پيدا نكردم-ولي خدايش بازي توپي بود
پ.ن:ماجرا براي 8-9 سال پيشه اخرين بازي من بود رويPS1
درست نميدونم شايدم 7-8سال
مرسی 69 جان خیلی خبر خوبی بود .
منظورت 619ديگه
اسم ايشون جناب اقاي كسري هست:biggrin1:

شماره چندم بازي ميشه؟؟؟
من فقط روي PS1يك دلتا فروس رو بازي كردم و ديگه چيزي
پيدا نكردم-ولي خدايش بازي توپي بود
پ.ن:ماجرا براي 8-9 سال پيشه اخرين بازي من بود رويPS1
درست نميدونم شايدم 7-8سال

منظورت 619ديگه
اسم ايشون جناب اقاي كسري هست:biggrin1:

آره اون delta force از آخرین بازیای ps1 بود و تنها بازی که مثل fps های ps2 از dualshock برای هدف گیری و راه رفتن و ازR1 برای تیر اندازی استفاده می کرد.اولش بازی کردن برام خیلی سخت بود ولی کم کم عادت کردم.تنها مشکلش افت فریمش بود

تنها بازی که مثل fps های ps2 از dualshock برای هدف گیری و راه رفتن و ازR1 برای تیر اندازی استفاده می کرد.
ايول خودشه
پ.ن:يادش بخير من دوتا دسته داشتم يكي بدونdualshock بود بازي رو گزاشتم گفتم يا
ابولفضل اين چرا راه نميره خلاصه بعد از يك هفته در گيري
با خودمون فهميديم چه جوري ميشه راش برد-خداي خيلي حال ميداد
ويكي از بنيان گزاران حركت در دسته ها بود
اگه اين بازي نبود فكرشو بكن كه چجوري ميخواستي
بازي هايي مثلcodرو بازي كني

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or