قسمت اول مصاحبه با عوامل گرشاسپ

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ali

On The Day The Wall Came Down
Administrator
درود

چندی پیش بازی سنتر مصاحبه ای را با عوامل سازنده ی بازی گرشاسپ تدارک دید که اولین قسمت از این مصاحبه را میتوانید در قسمت ویدئو های بازی مشاهده کنید.

fasihi.jpg

نسخه High Quality
فرمت :FLV
حجم کلی:481MB
حجم هر قسمت :66MB

قسمت اول
قسمت دوم
قسمت سوم
قسمت چهارم
قسمت پنجم
قسمت ششم
قسمت هفتم

نسخه low Quality
فرمت:FLV
حجم کلی: 131MB
حجم هر قسمت :43MB

قسمت اول
قسمت دوم
قسمت سوم

سلام خیلی ممنون که ویدئو ها رو با کیفیت های خوب و متوسط آپلود کردید ، سعی میکنم حتما دانلود کنم.
یه سوال دیگه هم داشتم اینه که قرار بود سازندگان بازی یه همایش برگزار کنند و در اون از صاحب نظران و مسئولان سایت ها و مجلات مختلف برای شرکت در اون دعوت کنند و در پایان هم گفته بودند اگه مسئول جایی هستید میتونید با درخواست شرکت در این همایش به اونجا بیاید و در پایان یک نسخه از بازی رو جهت نقد دریافت کنید میخواستم بدونم از این قضیه خبری دارید؟

به نظر من اگر بتونید این مصاحبه رو به صورت نوشتاری هم بنویسید عالی میشه چون فکر نکم کسی این همه رو دانلود کنه با این اینترنت کم سرعت.

خب من همرو رو High Quality دانلود کردم و دیدم.خیلی خوب بود بیشتر از همه صداقت دوستان برام جالب بود که کمبودهارو هم قبول داشتم.
ممنون از همه و خسته نباشید.

سلام خیلی ممنون که ویدئو ها رو با کیفیت های خوب و متوسط آپلود کردید ، سعی میکنم حتما دانلود کنم.
یه سوال دیگه هم داشتم اینه که قرار بود سازندگان بازی یه همایش برگزار کنند و در اون از صاحب نظران و مسئولان سایت ها و مجلات مختلف برای شرکت در اون دعوت کنند و در پایان هم گفته بودند اگه مسئول جایی هستید میتونید با درخواست شرکت در این همایش به اونجا بیاید و در پایان یک نسخه از بازی رو جهت نقد دریافت کنید میخواستم بدونم از این قضیه خبری دارید؟

در این زمینه عوامل بازی توضیح بدن فکر میکنم بهتر باشه
به نظر من اگر بتونید این مصاحبه رو به صورت نوشتاری هم بنویسید عالی میشه چون فکر نکم کسی این همه رو دانلود کنه با این اینترنت کم سرعت.

شاید این کار صورت بگیره
اما واقعا 481 مگ حجم زیادی نیست!

لطفا با کیفیتها رو از fvl به flv کانورت کنید:d;)

تصحیح شد

در این زمینه عوامل بازی توضیح بدن فکر میکنم بهتر باشه

شاید این کار صورت بگیره
اما واقعا 481 مگ حجم زیادی نیست!

تصحیح شد
شما تصور کن کسی که سرعت اینترنتش 2.7 کیلوبایت بر ثانیه هست چطور باید این رو دان کنه؟! من تازه از این بدبختی نجات پیدا کردم اما خیلیها یا شاید بیشتر مردم با این سرعت به اینترنت وصل میشن. پس لطفا مراعات کنید.

شما تصور کن کسی که سرعت اینترنتش 2.7 کیلوبایت بر ثانیه هست چطور باید این رو دان کنه؟! من تازه از این بدبختی نجات پیدا کردم اما خیلیها یا شاید بیشتر مردم با این سرعت به اینترنت وصل میشن. پس لطفا مراعات کنید. ____________

30 دقیقه فایل ویدئویی با کمترین کیفیت حدود 30 مگ و مناسب برای نمایش در تلفن های همراه میشه! که با توجه به سرعتی که ذکر کردین باز هم اشخاصی که از دایل آپ استفاده میکنند قادر به دریافت آن نخواهند بود ما نمیتونم کیفیت را فدای کمیت کنیم!

خیلی خوب بود و کیفیت تصویر و صدا خوب بود فقط یک مقدار صدای موزیک متن باید پایین ت
فایل نهایی اصلاح شده و به زودی جایگزین میشه
خوب بود
ولی بهتر بود که خلاصه‌ای از مصاحبه‌ها یا یه تیتری چیزی می‌زدید
متوجه منظورتون نشدم

30 دقیقه فایل ویدئویی با کمترین کیفیت حدود 30 مگ و مناسب برای نمایش در تلفن های همراه میشه! که با توجه به سرعتی که ذکر کردین باز هم اشخاصی که از دایل آپ استفاده میکنند قادر به دریافت آن نخواهند بود ما نمیتونم کیفیت را فدای کمیت کنیم!

به نظر من متن مصاحبه رو هم برای افرادی که قابليت دريافت ويديو رو ندارن بزاريد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or