قروش یک Play Station 3 Fat 40G به همراه یک هارد 500g پر از بازی

xLightning

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
فروش یک PS3 Fat 40G به همراه یک هارد 500g پر از بازی

سلام دوستان
یه PS3 دارم مدل Fat40G میخوام بفروشم
خیلی تمیزه زیاد هم کار نکرده.فقط 10-12 تا بازی باهاش انجام دادم.
دستگاه کپی خور هست فریمویر 3.55.
یه هارد اکسترنال 500 هم دارم که تمام بازی های انحصاری PS3 روشه:
Heavy Rain .GOW3 .MGS4. GOW collection . Infamous2 .LPB2 .Killzone 2&3 .GT5 .Uncharted 1&2
و Fifa11 DArk sector و سه چهار تا بازی دیگه
علاوه بر اینا 10 تا فیلم با کیفیت HD به عنوان هدیه داده میشه.
یه Blue Ray هم هست که برای اجرای بازی کپی لازمه(End War).
علت فروش:من فقط گرفتمش که بازی های انحصاری PS3 رو تموم کنم که کردم دیگه لازمش ندارم.
دستگاه
PS3 275-بلوری End War 15-و هارد +15تابازی روش 70
فروخته شد.
:d

Attachments

• Image003.jpg
    Image003.jpg
    185.6 KB · مشاهده: 52
  • Image004.jpg
    Image004.jpg
    102 KB · مشاهده: 47
  • Image001.jpg
    Image001.jpg
    189.4 KB · مشاهده: 81
آخرین ویرایش:
همه بازی ها از روی این هارد اکسترنال میشه بازی کرد؟؟؟؟مگه بعضی از بازی ها مثل موتور استورم و یکی از کیلزون ها فقط رو هارد داخلی اجرا نمیشه؟؟؟؟اما شما هردو کیلزون رو روش دارید.
و یه سوال دیگه من تو بعضی از بازی ها مثل آنچارتد تو بعضی مواقع جزئیات محیط مثلا دیوار یا چمن کمی دیرتر لود میشه از دوستم پرسیدم گفت باید هاردت رو عوض کنی سرعتش کمه این هارد شما رو بگیرم درست میشه یعنی دیگه کندی نداره؟؟؟؟
7200rpm هستش؟

من یک ایکس باکس الایت فالکن دارم. 2 دسته داره.57 تا بازی (کپی ها). کینکت که 23 روز پیش خریدم.هارد ایکس باکس 120 هست.کنترل (بازی هم میشه کرد باهاش) کیت شارژ & پلی .کابل اتصال به مانیتور و لوازم داخل جعبش در ضمن یک درایو لیتون هم میدم که ماله خودش بود بعد 6 ماه دیدم صرف نمیکنه اورجینال بازی کنم یه درایو سامسونگ نو گرفتم کپی خورش کردم گذاشتم روش.دستگاه فالکنه ماله 5 2008 هست.با ps3 عوض میکنم مدل خواصی مد نظر ندارم حتی اگه بالا تر از این شد سر میدم اگه پایین تر هم شد سر میگیرم دستگاه شما اگه لوازم جانبی هم داشته باشه که چی بهتر.اگه کسی قصد تعویضش رو داره مدل ps3 رو پ.خ کنید.

عزيز من فقط خود خود كنسول رو ميخوام يعني دسته هاش و حتي سيم دستگاه رو هم نميخوام حتي اگه خواستي كارتونش رو هم نميخوام . اگه اينجوري ميدي دستگاه رو قيمتت چند هست ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or