قرار گیری Journey ،Half-Life 3 و Everybody’s Gone to the Rapture بر روی دیتابیس استیم

Hamid Payne

کاربر سایت
Journey-feature-672x372.jpg



در شرایطی که به دلیل بیانیه های مایکروسافت، PC گیمرها بیشتر انتظار عرضه عناوین انحصاری این کمپانی بر روی PC را داشتند، به نظر می رسد سونی در این راه پیش قدم شده باشد.

در اطلاعات قرار گرفته بر روی دیتابیس استیم، عناوینی نظیر Final Fantasy X/X-2 HD Remaster ، Everybody’s Gone to the Rapture ، Journey و Steins;Gate به چشم می خورند.

جالب است بدانید که دیتابیس استیم در فاش کردن عرضه بازی ها بر روی PC سابقه طولانی دارد، بعنوان مثال می توان به عرضه Dead Rising 3 بر روی PC اشاره کرد که پیش از تایید رسمی توسط کپکام، به همین شکل لو رفته بود.

توسعه عنوان Everybody’s Gone to the Rapture توسط استدیو مستقل The Chinese Room در همکاری با سونی سانتا مونیکا انجام شده است، این بازی ابتدا به صورت انحصاری برای PC معرفی شد اما مدتی بعد به انحصار PS4 در آمد. عنوان Journey را نیز استدیو مستقل Thatgamecompany ساخته است.

در خبری دیگر، در ماه گذشته صفحه ای منتسب به عنوان Half Life 3 بر روی این وبسایت قرار گرفت، تصویر آنرا در ادامه می توانید مشاهده نمایید:
dasdasdas1.jpg


با توجه به حساسیت این موضوع Steam Database یک بیانیه در جهت شفاف سازی آن منتشر کرد، در این بیانیه اشاره شده که با وجود اینکه این اطلاعات به طور مستقیم توسط کمپانی ولو منتشر می شوند و خیلی از آنها مدتی بعد به حقیقت پیوسته اند، با این حال استدیوهای مستقل نیز می توانند نرم افزارهای خود را در آن با نام های مختلف به ثبت رسانند. از سوی دیگر ممکن است خیلی از بازی ها و اطلاعات قرار گرفته قدیمی باشند به طوری که ماه ها یا سال ها از توقف توسعه آنها گذشته باشد. به همین جهت Half-Life 3 هنوز تایید نشده است.

 
آخرین ویرایش:
قبلاً هم از این اتفاق ها افتاده، مثل PixelJunk Shooter که چند سال بعد از PS3 برای PC اومد. Everybody's Gone to the Rapture هم یه حالتی داره که من بعید نمیدونم روزی برای PC بیاد، ولی Journey برام عجیبه! :دی
از نظر حق مالکیت و این چیزا که فکر میکنم بازی کاملاً در اختیار سونی باشه، وگرنه زودتر از اینا یه خبری میشد. ولی اگه بخواد برای PC بیاد شاید دلایل خاص خودش رو داشته باشه. مثلاً سونی با thatgamecompany قرارداد ساخت بازی جدید بسته و به جای پرداخت 100% هزینه های ساخت بازی، مبلغ کمتری بهشون بده و در مقابل اونا بتونن Journey رو روی Steam قرار بدن تا ازش سود ببرن. :دی از اونجایی که 4 سال هم از عرضه بازی گذشته (اگه 2016 برای PC بیاد) دیگه بعیده ضرری به سونی بزنه.
 
والا من از روزی که Mass Effect و Ninja Gaiden برای کنسول های رقیب هم اومدن، پس فردا بیان بگن سونی و مایکرو دارن با هم یه کنسول میسازن هم تعجب نمیکنم!:d
مایکروسافت ناشر بود و صاحب IP نبود... برای همین NG2 روی PS3 هم اومد...
سر همین Gears of War هم چون صاحب حقوق بازی مایکرو نبود، شایعه و صحبت بود که شاید روی PS4 بیاد که مایکروسافت رفت IPـش رو خرید و گفت مال خودمونه :-D
Microsoft Studios acquires rights to Gears of War franchise - Xbox Wire
قبلاً هم از این اتفاق ها افتاده، مثل PixelJunk Shooter که چند سال بعد از PS3 برای PC اومد. Everybody's Gone to the Rapture هم یه حالتی داره که من بعید نمیدونم روزی برای PC بیاد، ولی Journey برام عجیبه!
biggrin1.gif

از نظر حق مالکیت و این چیزا که فکر میکنم بازی کاملاً در اختیار سونی باشه، وگرنه زودتر از اینا یه خبری میشد. ولی اگه بخواد برای PC بیاد شاید دلایل خاص خودش رو داشته باشه. مثلاً سونی با thatgamecompany قرارداد ساخت بازی جدید بسته و به جای پرداخت 100% هزینه های ساخت بازی، مبلغ کمتری بهشون بده و در مقابل اونا بتونن Journey رو روی Steam قرار بدن تا ازش سود ببرن.
biggrin1.gif
از اونجایی که 4 سال هم از عرضه بازی گذشته (اگه 2016 برای PC بیاد) دیگه بعیده ضرری به سونی بزنه.
به نظر من برای سونی ضرر که نداره شاید سود هم داشته باشه :-D
سال های سال مایکروسافت قبل از نسخه جدید بازی های بزرگش مثل Halo و گیرز، نسخه قیلی رو روی PC میداد که دلیل اصلی هممون می دونیم که تبلیغی برای نسخه جدید بازی و پلتفرم Xbox بود... به نظرم سونی هم توی سیاست های جدیدش این موضوع رو دخیل کرده که دل PCبازها رو به دست بیاره... اولش با بازی های ساده تر شروع کرده که خب منایع انسانی و پولی کمتری برای پورت اونها روی PC نیازه...
 
آخرین ویرایش:
دیگه باید خبر رو رسمی دونست، چندین بار SteamDB بازی ها رو لو داده بود اما این لیک عجیب غریب بی سابقه بود فک کنم، تنها در صورتی میشد رسمی دونستش که فقط یه بازی بین همه ــشون تایید بشه که شد...
منتظر بازی های دیگه هم باید باشیم.
 
شاید Journey قراره یه ورژن مخصوص VR داشته باشه و از این جهت برای PC هم بیاد!:دی در غیر این صورت چه دلیلی داره سونی بازی خودش رو برای Steam هم بده؟ با عقل جور در نمیاد چون منفعتی برای سونی نداره!:دی البته برای ما سراسر منفعته و مجانی میزنیم همه چی رو!:دی lol

مثلاً سونی با thatgamecompany قرارداد ساخت بازی جدید بسته و به جای پرداخت 100% هزینه های ساخت بازی، مبلغ کمتری بهشون بده و در مقابل اونا بتونن Journey رو روی Steam قرار بدن تا ازش سود ببرن.

بازی بعدی tgc رو دوباره اعلام کردن مولتی هست. یعنی گفتن به زودی خبر میدن برای چه پلتفرم هایی میاد. دیگه خبری از قرار داد با سونی نیست!:دی
 
حس خبرش نبود. در کل اینا تصاویر بازی کنسل شده Half-Life 2 ep 4 هست که توسط استودیو Arkane Studios در حال ساخت بوده. عکسا از پروفایل شخصی اقای Robert Wilinski طراح ارشد محیط این استودیو بین سال های 2007 و 2008 بیرون اومده. بازی با اسم The Crossing در حال ساخت بوده/







​​


 
ظاهرا Half Life 3 از طرف Valve نبوده:

4hessitg3ttz5kdpljm8.jpg


Marc Laidlaw از اعضای مطرح تیم سازنده Half Life هست که در جواب ادمین های SteamDB که یه تاییدیه میخواستن، گفته که کار اونا نبوده و یکی دیگه اسم رمزی بازی که داره روش کار میکنه رو گذاشته HL3.
 
آخرین ویرایش:
ظاهرا Half Life 3 از طرف Valve نبوده:

4hessitg3ttz5kdpljm8.jpg


Marc Laidlaw از اعضای مطرح تیم سازنده Half Life هست که در جواب ادمین های SteamDB که یه تاییدیه میخواستن، گفته که کار اونا نبوده و یکی دیگه اسم رمزی بازی که داره روش کار میکنه رو گذاشته HL3.

cc3c5b106b2419823a1deebb4b2f5f33.jpg


پروژه كه چيزي نيست يه كم ديگه مردم اسم بچه هاشون رو هم HL3 ميزارن :دي


Sent from Valhalla.
 
مثل اینکه به جای فاینال فانتزی ۱۰ , فاینال 9 برای استیم میاد ... که به عبارتی بعد از ۱۷ سال روی پلتفرم دبگه منتشر میشه ...
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or