ps3amir کاربر سایت Jan 18, 2012 #16 سلام من هم هر وقت مودم وایرلس بگیرم میام. modern combat3 (تمامش را دانلود کردم با کامپیوتر فقط مونده یه 4 مگ که با گوشی باید دانلود بشه.) گوشی xperia mini فقط این بازیه bia2 چیه؟
سلام من هم هر وقت مودم وایرلس بگیرم میام. modern combat3 (تمامش را دانلود کردم با کامپیوتر فقط مونده یه 4 مگ که با گوشی باید دانلود بشه.) گوشی xperia mini فقط این بازیه bia2 چیه؟
r3min کاربر سایت Jan 18, 2012 #17 نوشته شده توسط ps3amir: فقط این بازیه bia2 چیه؟ بیشتر... BIA2=Brother in Arms 2
God_of_game کاربر سایت Jan 22, 2012 #18 اي دي : God_of_game بازي: asphalt 6 - Modern combat3 (هربازيه ديگه هم بگيد پايم ;-) ) گوشي LG Optimus 3D P920
اي دي : God_of_game بازي: asphalt 6 - Modern combat3 (هربازيه ديگه هم بگيد پايم ;-) ) گوشي LG Optimus 3D P920
Focus Hazy کاربر سایت Jun 10, 2012 #19 asphalt 5 moderncombat3 bia2 رو بخاطر moderncombat پاک کردم... dragonborn77 ایدی من
halker-sniper کاربر سایت Jun 10, 2012 #20 سلام آقا من گوشیم galaxy p6200 plus هست از این بازی ها میشه توش نصب کرد ؟
Focus Hazy کاربر سایت Jun 11, 2012 #21 نوشته شده توسط halker2010: سلام آقا من گوشیم galaxy p6200 plus هست از این بازی ها میشه توش نصب کرد ؟ بیشتر... idk ولی فک کنم میشه
نوشته شده توسط halker2010: سلام آقا من گوشیم galaxy p6200 plus هست از این بازی ها میشه توش نصب کرد ؟ بیشتر... idk ولی فک کنم میشه
ps3amir کاربر سایت Oct 16, 2012 #22 نوشته شده توسط halker-sniper: سلام آقا من گوشیم galaxy p6200 plus هست از این بازی ها میشه توش نصب کرد ؟ بیشتر... این که گوشی نیست تبلته (البته سیم میخوره به جای گوشی هم میشه استفاده کرد) ولی کاملا و بدونه مشکل همه بازی ها روش اجرا میشه. -------- دوستان منم هستم بازی هم مدرن کامبت 3 آیدی گیم لافت هم ps3amir هستش. bia2 هم دارم ولی حال نمیده به زودی پاکش میکنم.
نوشته شده توسط halker-sniper: سلام آقا من گوشیم galaxy p6200 plus هست از این بازی ها میشه توش نصب کرد ؟ بیشتر... این که گوشی نیست تبلته (البته سیم میخوره به جای گوشی هم میشه استفاده کرد) ولی کاملا و بدونه مشکل همه بازی ها روش اجرا میشه. -------- دوستان منم هستم بازی هم مدرن کامبت 3 آیدی گیم لافت هم ps3amir هستش. bia2 هم دارم ولی حال نمیده به زودی پاکش میکنم.
smoker کاربر سایت Oct 16, 2012 #23 نوشته شده توسط ps3amir: این که گوشی نیست تبلته (البته سیم میخوره به جای گوشی هم میشه استفاده کرد) ولی کاملا و بدونه مشکل همه بازی ها روش اجرا میشه. -------- دوستان منم هستم بازی هم مدرن کامبت 3 آیدی گیم لافت هم ps3amir هستش. bia2 هم دارم ولی حال نمیده به زودی پاکش میکنم. بیشتر... smoker75
نوشته شده توسط ps3amir: این که گوشی نیست تبلته (البته سیم میخوره به جای گوشی هم میشه استفاده کرد) ولی کاملا و بدونه مشکل همه بازی ها روش اجرا میشه. -------- دوستان منم هستم بازی هم مدرن کامبت 3 آیدی گیم لافت هم ps3amir هستش. bia2 هم دارم ولی حال نمیده به زودی پاکش میکنم. بیشتر... smoker75
James Bond کاربر سایت Oct 16, 2012 #24 دوستان من آيپاد دارم ميشه با موبايل هاى شما هم آنلاين بازى كنم ؟؟؟ اگر ميشه frazeh اسم id من هست
slip_knot کاربر سایت Oct 17, 2012 #25 آره حسین جان میشه دوستان ID من هم Lasd User Wild Blood و modern Combatفعلا در دستور کار هست ! بازی بود add کنید میریزم رو گوشی سوراخ شید
آره حسین جان میشه دوستان ID من هم Lasd User Wild Blood و modern Combatفعلا در دستور کار هست ! بازی بود add کنید میریزم رو گوشی سوراخ شید
Dr. Ariamax کاربر سایت Oct 20, 2012 #26 من تبلت acer iconia tab دارم مدل A500 شما لینک یه بازی خوف بدین من بیام همتونو سوراخ کنم ---------- نوشته در 09:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:30 PM ارسال شده بود ---------- در ضمن اینتر نتم هم نامحدود هستش پس به حجمش اهمیت ندین
من تبلت acer iconia tab دارم مدل A500 شما لینک یه بازی خوف بدین من بیام همتونو سوراخ کنم ---------- نوشته در 09:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:30 PM ارسال شده بود ---------- در ضمن اینتر نتم هم نامحدود هستش پس به حجمش اهمیت ندین