قرار داغ Pro Evolution Soccer 2012 آنلاین

يعني بايد بازي رو ارجينال تهييه كنم يا كپي هم مي شه ؟
حالا گلدن كارت رو مي شه يه كاريش كرد
با کپی میشه. ولی باید دستگاهت آپدیت باشه و فرمور درایو اکس باکست کپی خور. اطلاعات بیشتر در مورد کپی خور کردن دستگاه در صفحه ی xbox live هست.

من يكي دو دست بازي كردم ولي نتونستم يك يك سري از تنظيمات رو تغيير بدم كه اگه نشه درست كرد اصلا بازي كردن اون جالب نيست
مثلا نمي شه سرعت بازي رو بالا برد يا اينكه توپ رو خودت انتخاب كني يا بازيكنان خودت و حريف همه شاد باشن يا اينكه مسدوميت رو برداري
مي شه اينا رو كاري كرد يا بايد همين طور كه هست بازي كرد ؟

اگه كسي خواست فعلا هستم
REbadi360

من يكي دو دست بازي كردم ولي نتونستم يك يك سري از تنظيمات رو تغيير بدم كه اگه نشه درست كرد اصلا بازي كردن اون جالب نيست
مثلا نمي شه سرعت بازي رو بالا برد يا اينكه توپ رو خودت انتخاب كني يا بازيكنان خودت و حريف همه شاد باشن يا اينكه مسدوميت رو برداري
مي شه اينا رو كاري كرد يا بايد همين طور كه هست بازي كرد ؟

اگه كسي خواست فعلا هستم
REbadi360
شما چون quick match میری مصدومیت و توپ رو نمی تونی تغییر بدی. اگه بری تو match lobby میشه. سرعت و condition بازی کن ها هم به صورت استاندارده و نرماله. البته condition رو میشه random یا همون تصادفی هم قرار داد.

دوستانی که اومدن اسماشون رو گفتن حتما زیاد pes بازی میکنن و حرفه ای هستن و اینجا جایی واسه غیر حرفه ای ها نیست.حالا اگر یکی مثل من بیاد و با چند تا از شماها بازی کنه بعد از چند روز افسردگی میگیره از شدت باخت.اگر قول بدید به من کم گل بزنید میام.(نمیخوام افسرده شم)

BIGSMOKE 6630

بچه هایی که لایو بازی کردین وضعیت سرور ها چطوره!؟ مثل PES11 افتضاح ست!؟ یا خوب شده ؟ چند خط میشه وقتی با خارجی ها بازی می کنید!؟ پینگتون چنده!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or