X jelodarian X کاربر سایت Jul 16, 2012 #18 چه اروری میده؟ ---------- نوشته در 10:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:33 PM ارسال شده بود ---------- اقایون هر کی مپ پک ها را داره به من بگه
چه اروری میده؟ ---------- نوشته در 10:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:33 PM ارسال شده بود ---------- اقایون هر کی مپ پک ها را داره به من بگه
S samie کاربر سایت Jul 16, 2012 #19 من همه ی مپ پکا رو دارم ---------- نوشته در 10:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:54 PM ارسال شده بود ---------- من همه ی مپ پکا رو دارم II siktir II
من همه ی مپ پکا رو دارم ---------- نوشته در 10:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:54 PM ارسال شده بود ---------- من همه ی مپ پکا رو دارم II siktir II
mahabad کاربر سایت Aug 4, 2012 #24 امشب هر کی هست . ادد کنه من فقط با حرفه ایها بازی میکنم. گیمر تگ: KORD KILLER
S samie کاربر سایت Aug 4, 2012 #25 دوستان هرکی میخواد sharngari la ایستر اگ کنه من میام ایشا الله خودمون اینم بگیریم دیگه باسه moon محنتاجه خلق خدا نباشیم
دوستان هرکی میخواد sharngari la ایستر اگ کنه من میام ایشا الله خودمون اینم بگیریم دیگه باسه moon محنتاجه خلق خدا نباشیم
X sadegheih X کاربر سایت Aug 5, 2012 #26 نوشته شده توسط samie: دوستان هرکی میخواد sharngari la ایستر اگ کنه من میام ایشا الله خودمون اینم بگیریم دیگه باسه moon محنتاجه خلق خدا نباشیم بیشتر... من با دوستم هستم فقط gamertag را بگو
نوشته شده توسط samie: دوستان هرکی میخواد sharngari la ایستر اگ کنه من میام ایشا الله خودمون اینم بگیریم دیگه باسه moon محنتاجه خلق خدا نباشیم بیشتر... من با دوستم هستم فقط gamertag را بگو
S samie کاربر سایت Aug 5, 2012 #27 نوشته شده توسط X sadegheih X: من با دوستم هستم فقط gamertag را بگو بیشتر... اقا یوسف به جز شما شما رو که میشناسم من پوریام
نوشته شده توسط X sadegheih X: من با دوستم هستم فقط gamertag را بگو بیشتر... اقا یوسف به جز شما شما رو که میشناسم من پوریام
X jelodarian X کاربر سایت Aug 6, 2012 #28 کی میدونه چطور میشه کلید طلایی را گرفت من ایستراگ call of the dead را solo رفتم ولی نداد؟
S samie کاربر سایت Aug 7, 2012 #29 نوشته شده توسط X jelodarian X: کی میدونه چطور میشه کلید طلایی را گرفت من ایستراگ call of the dead را solo رفتم ولی نداد؟ بیشتر... اگه منظورت تو کلید moon هست باید shangarila هم بگیری
نوشته شده توسط X jelodarian X: کی میدونه چطور میشه کلید طلایی را گرفت من ایستراگ call of the dead را solo رفتم ولی نداد؟ بیشتر... اگه منظورت تو کلید moon هست باید shangarila هم بگیری
ardj75 کاربر سایت Aug 8, 2012 #30 بچه ها منم هستم خیلی دوست دارم زامبی بزنم GamerTag: ArYaNaAzAdilive