قرار بازی آن لاین MW3 *free for all *

فک نمیکردم اخه الان ب ااین کلنا شدیم 56 57 نفر باید free for all تو چند گروه برگذار کنیم پس جایزه ی نفر اول اکانت فامیلی پک میدم نفر دومم اکانت 3 ماهه

بروبچ کلن Amazien فک ککنم اسمش هست اوناهم گفتن هستن الان شدیم 71 نفر خیلی زیاد شدیم دوستان free for all مثه سگ جذاب میشه 1 نفر دیگه بیاد میشه 8 تا گروه 9 تایی

---------- نوشته در 01:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:34 AM ارسال شده بود ----------

دوستان بنظرتون اونایی که لولشون بیشتره رو تو یه گروه بزارم؟ یا توگروه های مختلف پخش کنم؟ (اعضای کلن AmziN ( فک کنم همشون بالای 3 پرستیژن

داداش منم مدیر داره هی عضو اضاف میشه چکار کنم اخه تو لایو میان میگن الان 75 نفریم افقا اونایی که قوینو بزاریم تو یه گروه یا پخششون کنیم؟ rtee for all هرکسی باید بقیرو بکشه و xp بدست بیاره ها

کاشکی یه جوری میذاشتی فقط بچه های بازی سنتر باشن نه این که از بچه های کلن های مختلف این جوری بین بازی سنتری ها رقابت ایجاد میشد و اون فرد تو بازی سنتر شناخته میشد ولی اینجوری خیلی درهم برهمه

داداش منم مدیر داره هی عضو اضاف میشه چکار کنم اخه تو لایو میان میگن الان 75 نفریم افقا اونایی که قوینو بزاریم تو یه گروه یا پخششون کنیم؟ rtee for all هرکسی باید بقیرو بکشه و xp بدست بیاره ها
من از این دوستمون مدیر تایپیک به غیر از دروغ و خالی بندی چیز دیگه ای ندیدم ایشون فردی دروغگو هستند و سر کار قرار میگیرین الکی نگین من هستم این یه نصیحت دوستانه بود!

من از این دوستمون مدیر تایپیک به غیر از دروغ و خالی بندی چیز دیگه ای ندیدم ایشون فردی دروغگو هستند و سر کار قرار میگیرین الکی نگین من هستم این یه نصیحت دوستانه بود!
شما؟ دوست عزیز حرف دهنتو بفهم

---------- نوشته در 11:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:08 AM ارسال شده بود ----------

دوستان دو کلن از مسابقات به درخواست حذف شدند فقط کلن BTP است با بازیسنتری ها با دوستان لایوی که لولشون 2 بار پرستیج شده است تا دوهفته دیگر شروع میشه پس تا اون موقع نگین مدیر کو و اینا جوایز به صورت کد داده میشود همچنین هرکسی 15 دقیقه اینو اونور شه حذفه از مسابقات قوانینو تا 1 هفته دیگر یکی از اعضای بازیسنتر داره مینویسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or