abolfazl2015 کاربر سایت May 4, 2014 #124 id: nnoossrraattii کلمه نصرتى فقط هر کدوم از حرفاش دوبار تکرار بشه ممنون منتظرتونم فيفا بزنيم و بتل فيلد
id: nnoossrraattii کلمه نصرتى فقط هر کدوم از حرفاش دوبار تکرار بشه ممنون منتظرتونم فيفا بزنيم و بتل فيلد
snake0750 کاربر سایت May 6, 2014 #125 اینجا کسی final fantasy گرفته انلاین بزنیم؟ ّّ III_max_720_III این ای دی منه.
»»» Im AhN ««« کاربر سایت May 8, 2014 #126 آیدی من برای PS4 و Ps Vita Im_AhN آیدی قبلیم چون رو کنسول کپی Ps3 هم بود بن شد و آیدی برا این 2 تا جداگونه ساختم ادد کنیدلطفا
آیدی من برای PS4 و Ps Vita Im_AhN آیدی قبلیم چون رو کنسول کپی Ps3 هم بود بن شد و آیدی برا این 2 تا جداگونه ساختم ادد کنیدلطفا
پ پژمانا کاربر سایت May 8, 2014 #129 نوشته شده توسط نرو: PSN:lightningx11th فعلا killzone SF بیشتر... دوست عزیز من این بازی رو دارم ولی چطور میشه انلاین بازیش کرد. اصلا باید برای انلاین بازی کردن باید چی کار کرد.
نوشته شده توسط نرو: PSN:lightningx11th فعلا killzone SF بیشتر... دوست عزیز من این بازی رو دارم ولی چطور میشه انلاین بازیش کرد. اصلا باید برای انلاین بازی کردن باید چی کار کرد.
Ghasede_Del کاربر سایت May 9, 2014 #130 منم بالاخره کنسول رو تهیه کردم و 34 سال سنم هست لطفا دوستان عزیز که اهل کل کل نیستند ما رو ادد کنن Psn Id : Ghasedak
منم بالاخره کنسول رو تهیه کردم و 34 سال سنم هست لطفا دوستان عزیز که اهل کل کل نیستند ما رو ادد کنن Psn Id : Ghasedak
R ramtin60 کاربر سایت May 9, 2014 #131 ما که اینجا برای هر کی ریکویست فرستادیم اکسپت نکرد مجبوریم با اجنبیها بازی کنیم
snake0750 کاربر سایت May 9, 2014 #132 نوشته شده توسط snake0750: اینجا کسی final fantasy گرفته انلاین بزنیم؟ ّّ III_max_720_III این ای دی منه. بیشتر... خسته نباشید واقعا. ینی هیچکس اینجا اهل mmo نیست؟
نوشته شده توسط snake0750: اینجا کسی final fantasy گرفته انلاین بزنیم؟ ّّ III_max_720_III این ای دی منه. بیشتر... خسته نباشید واقعا. ینی هیچکس اینجا اهل mmo نیست؟
Aref_Septimo کاربر سایت May 12, 2014 #134 فیفا بازای حرفه ای که ادعا دارند ادد کنند لطفا : Dr__Septimo