قرار بازيهاى انلاىن ps4

دوستانی که من رو ادد کردند، باید بگم که من 2 روز پیش بن شدم توی PSN و در حال حاظر اکانتی ندارم، اگر دیگه تو لیستتون نیستم بخاطر این نیست که پاکتون کردم:d....بزودی اکانت جدید قرار میدم برای اینکه ادد کنید.....الان در وضعیت روحی خوبی نیستم:d اکانتی که 7 سال بود داشتمش و کلی بازی و DLC و چرت و پرت به اضافه عضویت پلاس و لول 14 تروفی بود از دستم رفته...هنوز تو شوکم.:d

دوستانی که من رو ادد کردند، باید بگم که من 2 روز پیش بن شدم توی PSN و در حال حاظر اکانتی ندارم، اگر دیگه تو لیستتون نیستم بخاطر این نیست که پاکتون کردم:d....بزودی اکانت جدید قرار میدم برای اینکه ادد کنید.....الان در وضعیت روحی خوبی نیستم:d اکانتی که 7 سال بود داشتمش و کلی بازی و DLC و چرت و پرت به اضافه عضویت پلاس و لول 14 تروفی بود از دستم رفته...هنوز تو شوکم.:d
فدای سرت . تنت سلامت . حالا میشه بگی به چه علت ؟

فدای سرت . تنت سلامت . حالا میشه بگی به چه علت ؟

PS3 رو وقتی که PS4 خریدم دادم دست دوست دخترم، اون ازم پرسید اشکال نداره ببره کپی خورش بکنه چون مثل من باور به خرید بازی اورجینال نداره، منم گفتن نه بده میبرم کپی خورش میکنم برات، من براش دستگاه رو کپی خور کردم اون این چند ماه باهاش بازی کرد، یه هفته پیش ازش گرفتم کنسول رو که بشینم Dark Souls 2 توش بازی کنم(بازیم اورجینال بود) ولی بعد چند روز بازی برام مسیج اومد که شما Ban شدید. با وجود اینکه تمام Precaution های لازم رو در نظر گرفته بودم ولی بازم بن کردن اکانتم رو اونروز هم به Customer service زنگ زدم اصلا سر بازگشت اکانت زیر بار نرفتن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or