amin hj کاربر سایت Jan 22, 2014 #48 ID:amin-hj Game:CoD:Ghosts-Battlefield 4-Killzone:Shadow Fall-Need for Speed Rivals و به زودی FIFA 14 :d
ID:amin-hj Game:CoD:Ghosts-Battlefield 4-Killzone:Shadow Fall-Need for Speed Rivals و به زودی FIFA 14 :d
B behzad1373 کاربر سایت Jan 31, 2014 #54 دوستان منم ادد کنید BK-1373 فعلا هم fifa - killzone - nfs دارم
NINJѦ Kill em With Kindness کاربر سایت Feb 2, 2014 #56 دوستانی که Tomb Raider: Definitive Edition رو دارن من رو ADD کنن تا تروفی های مولتیش رو با هم بگیریم Mr-Ninja-Blade
دوستانی که Tomb Raider: Definitive Edition رو دارن من رو ADD کنن تا تروفی های مولتیش رو با هم بگیریم Mr-Ninja-Blade
N nemijoon کاربر سایت Feb 2, 2014 #57 ID: dariush121 FIFA14 - COD ghost - Blackflag- NFS آخرین ویرایش: Feb 2, 2014
King Kourosh کاربر سایت Feb 4, 2014 #59 سلام کسی نیست بتل 4 رو روی مود هارد کور بزنیم . نمی دونم چرا بیشتر سرورهای نرمال بازی میکنن ID : King_-_Kourosh
سلام کسی نیست بتل 4 رو روی مود هارد کور بزنیم . نمی دونم چرا بیشتر سرورهای نرمال بازی میکنن ID : King_-_Kourosh
MASHIN کاربر سایت Feb 7, 2014 #60 مال نمن: KAMRANTURBO هست دوستان من زیاد به PSN وارد نیستم،لطفا اگر دوستاشتید ادم کنید و یک پیغامی چیزی بدید که بفهمم از بازی سنتر هستید کسی هست ریوالز رو انلاین بازی کنیم؟؟؟؟؟ نمیدونم چرا سایت اورجین باز نمیشه بری ساخت اکانت
مال نمن: KAMRANTURBO هست دوستان من زیاد به PSN وارد نیستم،لطفا اگر دوستاشتید ادم کنید و یک پیغامی چیزی بدید که بفهمم از بازی سنتر هستید کسی هست ریوالز رو انلاین بازی کنیم؟؟؟؟؟ نمیدونم چرا سایت اورجین باز نمیشه بری ساخت اکانت