قراری داغ برای Gta 4 آنلاین

چه حالی داد منو EMAD01 با Nod یه دست زدیم.
داشتم با موتور تو فرودگاه پرش می زدم (EAMD01 هم بود) یهو جو گیر شدم یه پرش خفن زدم دیدم EMAD01 بیچاره پشتم نیست دیدم افتاده زمین ...
هر کی میخواد بیاد بگه

آقا ببخشید با هلکوپتر کشتمت!:cheesygriمن میگم نباید همه سوار یک ماشین بشیم!هر کی سوار یک ماشین فقط بریم دنبال یک نفر!عین اون یارو نارنجی.شما گیر کردید من رفتم دنبالش!:biggrin1:

منم با nod موافقم...باید هرکی یه ماشین سوار شه...اما حالی داد دیشب...!!!!یه یارو با شات گان افتاده بود دنباله Tom_angelo و من ...گیری داده بودا!!!!:cheesygriبه 1000 زحمت ماشین گیر اوردیم سوار شدیم یارو لاستیک ماشین Tom_angelo رو زد..!!!دوباره برگشتم سوارش کردم خلاصه بدون تلفات فرار کردیم...!!!!...اما حالی میده هاااا..!

سلام ،
اقا ما هم هستیم !
PSN ID = just_pershian
من از 10 به بعد ، آن هستم !
اوکی دوست عزیز...!خوشحالم که به جمع ما اضافه شدی...!!!;)

آقا مال من دیوانه شده بود شما invite می کردید میومدم تو بازی ولی خودتون نبودید...:eek:عماد نامردی نکن بیا دیگه!!!
همونجارو توضیح دادی که من سیستمم هنگ کرد خیلی خورد تو حالم آخه بازی واقا باحال شده بود!:((شما 2 تا منگ میزدیدااا:biggrin1::cheesygri:biggrin1:هلکوپتر باحال بود.:biggrin1::laughing:

خوب آقا emad خواستی مارو رو اون پل تنها بزاری ولی خودت دیدی که چی شد با دم شیر بازی کردن همینم آخر عاقبتشه:mad: شوخی کردم ولی با بازیت حال کردم حرفه ای میزنی :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or