Nod کاربر سایت Aug 5, 2008 #199 جدا هرکی امشب نیاد دیگه عصبی میشم ... من دشب اینترنتم خراب بود! امشب راس ساعت 9 شب.منتظرم...می بینمتون
جدا هرکی امشب نیاد دیگه عصبی میشم ... من دشب اینترنتم خراب بود! امشب راس ساعت 9 شب.منتظرم...می بینمتون
A ADSL کاربر سایت Aug 6, 2008 #201 نوشته شده توسط Nod: امشب هم ساعت 9 میام.ولی میدونم شما نمیاین بیشتر... من شاید بیام:biggrin1:
Far.Cry کاربر سایت Aug 27, 2008 #202 آقا سلام خیلی ببخشید این سوالو اینجا مطرح میکنم واسه انتخاب بین اینکه کسی رو بکشی یا زنده بزاری باید چیکار کرد روی طرف یه فلشه که قرمز و آبی میشه آبی یعنی بخشش قرمزشم یعنی مرگ درسته باید چه دکمه ای رو بزنم که یارو رو نکشم مرسی
آقا سلام خیلی ببخشید این سوالو اینجا مطرح میکنم واسه انتخاب بین اینکه کسی رو بکشی یا زنده بزاری باید چیکار کرد روی طرف یه فلشه که قرمز و آبی میشه آبی یعنی بخشش قرمزشم یعنی مرگ درسته باید چه دکمه ای رو بزنم که یارو رو نکشم مرسی
Nod کاربر سایت Aug 29, 2008 #203 آنلاین که تصمیم با خودته منطورتو نفهمیدم! آقایون یک قرار آنلاین بزارید من میام.
test84 کاربر سایت Oct 13, 2008 #206 نوشته شده توسط feerooni: هیچکسی نمیتونه من شکست بده بیشتر... كاملا موافقم.
test84 کاربر سایت Oct 13, 2008 #208 نوشته شده توسط feerooni: سلام ایدی منم اینه feeroon بیشتر... يه i آخرش نداره احيانا؟