O Only PS3 کاربر سایت Jun 15, 2009 #332 نوشته شده توسط mehran.3d: در این سایت ادامه میدیم .بیاین اینجا www.v-place.com بیشتر... Warning: Visiting this site may harm your computer!:biggrin1:
نوشته شده توسط mehran.3d: در این سایت ادامه میدیم .بیاین اینجا www.v-place.com بیشتر... Warning: Visiting this site may harm your computer!:biggrin1:
MG.Snake کاربر سایت Jun 26, 2009 #335 نوشته شده توسط gamemasterr: 2 راه داره 1-پريدن 2-از گوشه صندلي(هر چيزي ) راه رفتن بیشتر... پریدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!مگه میشه پرید؟؟؟؟؟!!!! من از هر طرفی بگی راه رفتم ولی بالا نمیره.................ا
نوشته شده توسط gamemasterr: 2 راه داره 1-پريدن 2-از گوشه صندلي(هر چيزي ) راه رفتن بیشتر... پریدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!مگه میشه پرید؟؟؟؟؟!!!! من از هر طرفی بگی راه رفتم ولی بالا نمیره.................ا
O olympus کاربر سایت Jul 7, 2009 #337 تو خجالت نمیکشی هی میای سایتتو تبلیغ میکنی؟ بسه دیگه بابا فروم رو به گند کشیدی که یه سایت کف اقیانوسی رو تبلیغ کنی؟
تو خجالت نمیکشی هی میای سایتتو تبلیغ میکنی؟ بسه دیگه بابا فروم رو به گند کشیدی که یه سایت کف اقیانوسی رو تبلیغ کنی؟
AYARAN کاربر سایت Oct 6, 2009 #340 مارم add کنید . ID : poorix MGS4 - NFS shift - Fifa10 - kz2 میزنیم
S stonecold کاربر سایت Oct 7, 2009 #342 موقع نصب home میگه 3 گیگ برای براش کنار گذاشته میشه . حالا اگه بخوام home رو پاک کنم چه جوری اون 3 گیگ که براش ذخیره شده رو برگردونم؟
موقع نصب home میگه 3 گیگ برای براش کنار گذاشته میشه . حالا اگه بخوام home رو پاک کنم چه جوری اون 3 گیگ که براش ذخیره شده رو برگردونم؟
M mah10vi کاربر سایت Oct 24, 2009 #345 دوستان اگه کسی uncharted 2 رو مولتی بازی میکنه , بنده رو هم add کنه ممنون میشم. id: amin666