قدرتِ Cloud برای همه !

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

kiya

کاربر سایت
درود

به تازگی Phil Spencer در توییتی امکان استفاده از شبکه قدرتمند Cloud ماکروسافت یعنی Azure رو برای بقیه کنسولها تایید کرد !

او در جواب پرسشهایی در مورد Titanfall 2 و Cloud پاسخ میدهد "سرورهای Azure برای هر بازی حتی بازی های انحصاریِ پلتفر های دیگر قابل استفاده خواهد بود ما مانع استفاده کسی از این امکان نمیشویم"
شاید این چیز عجیبی نباشد در حال حاظر هم سونی و شرکتهای دیگر از سرویس Havok که تحت مالکیت ماکروسافت قرار دارد استفاده میکنند
و یا حتی بازی محبوب Minecraft از استودیوی Mojang که ماکروسافت اون رو به قیمت 2.5 میلیارد دلار خریداری کرده بود به تازگی شاهد انتشار اون برای Wii U بودیم !
نظر شما چیست تا چه حد امکان استفاده از سرویس Azure توسط 1st Party های سونی وجود خواهد داشت ؟

موفق باشید

از اونجایی که ساتیا نادلا یکی از اهدافش رو افزایش درآمد از فضای ابری اعلام کرده بود، این خبر چیز عجیبی نیست، اما اینکه سونی حاضر بشه ازش استفاده کنه فکر نکنم به این زودیا اتفاق بیفته!

به نظرم اینجور سیاست ها موجب رشد شرکت میشن از نظر ایجاد درامد برای شرکت که عمل بسیار خوبیه مخصوصا اگه توانایی ارائه خدامات به شرکت های دیگه داری کاری که الان ماکروسافت دقیقا داره به خوبی انجام میده بعد رفتن استیو بالمر که خیلی سیاست هاش به شرکت ضربه زد در بعضی موارد الان نادال داره خوب عمل میکنه البته بازم در بلند مدت سیاست هاش مشخص میشه چقدر موفق بوده اما به نظر من نادال بهتر از بالمر عمل کرده این چند وقته .

از اونجایی که ساتیا نادلا یکی از اهدافش رو افزایش درآمد از فضای ابری اعلام کرده بود، این خبر چیز عجیبی نیست، اما اینکه سونی حاضر بشه ازش استفاده کنه فکر نکنم به این زودیا اتفاق بیفته!

هیچ وقت به خاطر اینکه سونی خودش gaikai داره .;)

Azure برای مایکروسافت...یک سرویس فوق العاده هست...بعید نبود تبدیل به یک منبع درآمد برای کلود کامپیوتینگ برای مایکروسافت باشه...

کلا یه شرکت نگاه میکنه ببینه استفاده از تکنولوژی هایی که داره به صرفه تره یا اینکه از شرکت دیگه ای حق استفاده بگیره اگه سونی ببینه azure به صرفه تره ازش استفاده میکنه اگر هم نه استفاده نمیکنه ، این مسخره بازیا که یه شرکت چون اون شرکت رقیبشه از تکنولوژیش استفاده نمیکنه فقط مخصوص فنهاس که دشمن خونیه (!!) همدیگه ان وگرنه شرکتا خیلی با هم ارتباط زیادی دارن

هیچ وقت به خاطر اینکه سونی خودش gaikai داره .;)

واویلا :( گفتی گای کای الانه که توضیحات طومار گونه سرازیر بشه 8-|
آخه کی به تو اجازه داد اسمشو بگی ؟! :|:d

احمدجان خوب به من چه خوب داره دیگه .
yahoo_4.gif
طرف امده سال 2012 حدود 308 میلیون دلار داده این شرکت خریده باهاش پز بده خوب از مال خودش استفاده میکنه دیگه .
yahoo_4.gif

100 بار بگم اشتباه شد خوبه ؟
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif

کاری به اینکه سونی چی خریده و استفاده میکنه ندارم ، فکر کنم در جریان بحثای گای کای و گفتنش تو مباحث مربوط به کلود و این چیزا نیستی !

نوچ ! فقط اعدام :d

آخرین ویرایش:

احمدجان خوب به من چه خوب داره دیگه .:d طرف امده سال 2012 حدود 308 میلیون دلار داده این شرکت خریده باهاش پز بده خوب از مال خودش استفاده میکنه دیگه .:d
100 بار بگم اشتباه شد خوبه ؟ :d:d

قدرت Cloud برای همه به جز ما :|

په نه په برا ما هم:| اگه برا ما هم باشه که دیگه چه فرقی با بقیه ی دنیا داریم؟:| این تفاوت مارو میرسونه:| اینکه ما با تمام دنیا تفاوت داریم:| باره دیگه یه همچین پستی ببینم، گزارش میدم مدیر:d

من فکر میکنم سونی فقط gaikai رو میخواست تا PS Now رو بسازه ! نمیدونم من که یادم نمیاد از Cloud Computing تو بازیها حرفی زده باشه ؟! :دی

من فکر میکنم سونی فقط gaikai رو میخواست تا PS Now رو بسازه ! نمیدونم من که یادم نمیاد از Cloud Computing تو بازیها حرفی زده باشه ؟! :دی

کیا سونی gaikai خرید به خاطر اینکه به روز ترین و سریعترین سرور ها و جدید ترین تکنولوژی برپایه پردازش های ابری داشت نه برای راه اندازی یک سرویس به خصوص مثل PS Now بیاد 308 میلیون دلار خرج کنه .;)

مورد بعدی اینکه یوشیدا خودش گفت در صورتی که بازیساز ها بخوان از Cloud Computing استفاده کنن هم PS4 و ما قادر به انجام این موضوع هستیم دقیقا زمانی که تب این موضوع تو اینترنت بالا گرفته بود و ملت سوال میکردن PS4 و سونی قادر به این موضوع هستن این صحبت کرده .

امیدوارم سونی و بقیه استودیوهای مورد دلخواه من جدی نگیرن این حرف فیل و کلا کلاود ملاود رو :|

نه عزیز جدی نمی گیره
سونی خودش احتیاج به کلاود ملاود رو ندارد خودش بنظرم یه چیز بهتر از این داره که چند سال دیگه معرفی میکنه که به مراتب بهتر gaikai هست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or