بازیرو از کجا میتونم بگیرم؟
هم نسخه دو بعدی و هم نسخه سه بعدی.
سلام
من بازی رو خریدم. روی سیستم کار نکرد. بازی نصب میشه ولی اجرا نمیشه. موقعی که زنگ زدم به پشتیبانی گفت مشکل از سیستم خودتونه.
مرحبا به این احترام به مشتری.>:d
اشتباه نشه,انجین ساخت بازی فقط یک ابزاره و نمیشه گفت گرافیک بالاش صرفاً به خاطر انجینشه,برای مثال شما ممکنه با نرم افزار Gimp که در سطح متوسط هست طراحی انجام بدین که از خیلی Photoshopکارهای حرفه ای هم بر نیاد.گرافیکش فوق العادست از کجا می شه این موتور رو گیر آورد از یونیتی ساده تره؟
این 3 تا که گفتی هر 3تاشون سرتاپا فرق هستن :dدوستان بازي قشنگي هست؟؟؟؟؟ اينو بگيرم يا سياوش رو؟؟ سياوش چه طوره؟؟؟ گرشاسب چي؟
ببین به نظر من اگر گرشاسپ که نمونه بهترش God of war هست مثلاً تونسته 10 درصدش رو در بیاره,سیاوش تونسته 30 درصد Torchlight 2 رو در بیاره,قتل در کوچه های طهران تونسته حداقل 60 درصد Syberia یا Black mirror رو در بیاره که در مقایسه با نمونه های بین المللیشون تا الان قتل بهتر بوده ولی در کل بین گرشاسپ و سیاوش از نظر گرافیک فکر میکنم چون دوربین سیاوش نسبت به محیط دورتره به نظر گرافیک و کیفیت تکسچرهاش بالاتر میاد.منظورم اين كه اين سياوش گرشاسب و سياوش از نظر گرفيك و گيم پلي چطورن؟ چون مي گفتن گرشاسب خيلي بيخوده
باید طناب رو با چون و آهن یکی کنی تا بیل درست بشهدوستان من يه جاي بازي گير كردم.
اون جايي كه مي ري تو قلعهي شترخوان . من با نايلون مو ها رو بر مي دارم بعد آهن رو هم بر مي دارم. تو دفترچه راهنما نوشته بايد زمين رو بكني. بيل رو از كجا بيارم؟
حالا چه ارروری میده ؟؟؟