navid of war کاربر سایت Nov 15, 2008 #46 شما دوستان جایی رو نمیشناسین که از این قاب ها داشته باشن رو دسته هم قاب میخوره ؟
navid of war کاربر سایت Nov 15, 2008 #47 مثل اینکه میگن فقط جلوی دستگاه عوض میشه . یعنی فقط قاب جلو رو میشه تعویض کرد . پس بعضی از عکس هایی که صفحه قبل بود باندل بود ؟
مثل اینکه میگن فقط جلوی دستگاه عوض میشه . یعنی فقط قاب جلو رو میشه تعویض کرد . پس بعضی از عکس هایی که صفحه قبل بود باندل بود ؟
navid of war کاربر سایت Jan 31, 2009 #48 خیلی وقت که این تاپیک بی پست مونده من شاید یه face plates بگیرم از gears of war .
Noirique کاربر سایت Jul 27, 2009 #50 دوستان جایی رو میشناسین که از این قاب ها داشته باشه ؟ Spoiler Spoiler Spoiler
Pythonistas کاربر سایت Jul 27, 2009 #51 نوشته شده توسط amir_hossein: دوستان جایی رو میشناسین که از این قاب ها داشته باشه ؟ Spoiler Spoiler Spoiler بیشتر... این قابها که گزاشتی دست ساز هستن! برچسب تو بازار موجود هست فکر کنم nextgen داشته باشه.
نوشته شده توسط amir_hossein: دوستان جایی رو میشناسین که از این قاب ها داشته باشه ؟ Spoiler Spoiler Spoiler بیشتر... این قابها که گزاشتی دست ساز هستن! برچسب تو بازار موجود هست فکر کنم nextgen داشته باشه.