قابلیت share کردن بازی های Xbox One بین 10 نفر

Dreadlord

کاربر سایت
89108114879936718510.jpg


چند روز قبل از E3، مایکروسافت جزئیاتی از نحوه به اشتراک گذاری بازی های دسته دوم را توضیح داده بود. حال فیل اسپنسر یکی از این قابلیت ها را در مصاحبه ای روشن تر بیان کرده. سایت Penny Arcade می نویسد:

قضیه به این صورت است که شما 10 نفر را در "Family Group" خود قرار می دهید و می توانید با آنها بازیهای خود را به اشتراک بگذارید. در واقع شما دارید بازی را به دوست خود قرض می دهید، اما این قرض دادن به صورت فیزیکی نیست. اگر شما در Family Group من قرار داشته باشید می توانید بازی های من را بازی کنید و برعکس.

البته به گفته فیل اسپنسر 10 نفر یک بازی share شده را نمی توانند به صورت همزمان بازی کنند. همچنین لازم نیست این 10 نفر حتما از یک خانواده باشند. شما می توانید با دوستان خود یک گروه 10 نفره تشکیل داده و از بازی های یکدیگر استفاده کنید.

یوسف مهدی نیز در مصاحبه ای با سایت Arstechnica می گوید هیچ لزومی نداره که این 10 نفر همه در یک خانه باشند. یک دوست که در Family Group من هست می تواند 3000 مایل دورتر از من زندگی کند.
این سایت نیز توضیح می دهد در هر زمان فقط یک نفر از این افراد می توانند یک بازی share شده را بازی کنند. در واقع این سیستم مانند همان قرض دادن دیسک بازی ها به دوستان خود است که فقط به صورت دیجیتالی کار می کند، نه فیزیکی.
 
آخرین ویرایش:
سلام . خب این رو واسه کسانی که نمیدونن بگم که Ps3 هم تا همین یکی دو سال پیش قابلیت اینو داشت که بازی ها و تمام محتوای گیمی رو که تو Psn میخرید بین 5 نفر share کنید که هر 5 تا هم همزمان میتونستن از بازی یا کانتنت استفاده کنن . تقریبا یه چیزی تو همین مایه هایی که مایکروسافت الان گفته . اینجا دیسک رو به 10 نفر میدین ولی تو Ps3 بازی یا محتوای دانلودی رو همه اون 5 نفر میتونن استفاده کنن فقط باید اون رو دانلود کنن .
بعد از چند سال وقتی تعداد کنسول های فروخته شده رفت بالاتر سونی اومد محدود کرد و این قابلیت رو به 2 نفر محدود کرد .
فرقش اینه که اونجا 5 نفر همزمان میتونستن بازی کنن، اینجا نمیتونن همزمان بازی کنن و همون چک کردن آنلاین قابل کنترلش کرده. پس فرقش اتفاقا خیلی زیاده.
الان که اوضاع یه کم براشون بی ریخت شده میان میگن 10 نفر بعدش که یه کم چرخ کنسول راه افتاد میان تعداد این رو کم میکنن کم کم شما هم نمیتونید چیزی بگید.
این موضوع رو 3-4 روز قبل از E3 گفته بودن، نه الان که بی ریخت (!) شده.
در ضمن یک سوالی رو از خودتون بپرسید . اصلا چرا مایکروسافت باید همچین قابلیتی رو بزاره رو کنسولش ؟ مگه این همه سگ دو نزده واسه اینکه به هر حال بازار دست دو و share رو از بین ببره یا کم رنگ کنه ؟ حالا میاد کنسولش رو جوری تحویل میده که یه بازی رو 10 نفر با هم Share کنن ؟ خب این که شد همون Share به شکل قدیمیش . اونجا هم یکی بازی رو که میخره دیگه فوقش به 4 تا از رفیقاش میده و آخرش هم بازی رومیفروشن به Retailer و اونم به 5 نفر دیگه میفروشه . یه چیزی میشه تو همین مایه ها .
دلیلش اینه که مایکروسافت میخواد کلا همه چیز Xbox One دیجیتالی و راحت تر بشه. مثلا گفته شده بازی رو روی هارد نصب کنید، بدون نیاز به دیسک راحت میتونید بازی رو از هارد اجرا کنید. خُب مسلمه برای همچین چیزی باید چنین قانون هایی هم گذاشته بشه. وگرنه یه نفر یه بازی میخره میده 100 نفر نصب میکنن بازی میکنن، چون بازی کردن نیازی به بودن دیسک نداره!
 
میشه 4 تا بازی(مثلا cod-quantum break-titanfall-bf4) رو بخریم بعد بین 4 نفر شر کنیم هرکس یکیشو در یه زمان خاص بازی کنه؟:neutral:

چرا میشه..

شما میتونی یک دیسک رو بخری بدی به 9 نفر دیگه تا نصب کنن بعد هر کی که بخواد بازی کنه نفر های بعدی نمیتونن و باید از اون شخص اول اجازه بگیرن
 
چرا میشه..

شما میتونی یک دیسک رو بخری بدی به 9 نفر دیگه تا نصب کنن بعد هر کی که بخواد بازی کنه نفر های بعدی نمیتونن و باید از اون شخص اول اجازه بگیرن

فکر کنم به 10 نفر بشه داد,وقتی میگن 10نفرو در گروه قرار میدی فکر نکنم خودت هم جزوشون حساب بشی یا میشی؟:-b
 
چرا میشه..

شما میتونی یک دیسک رو بخری بدی به 9 نفر دیگه تا نصب کنن بعد هر کی که بخواد بازی کنه نفر های بعدی نمیتونن و باید از اون شخص اول اجازه بگیرن
شما دیسک رو فقط به یک نفر دیگه میتونی بدی . اون قابلیت که با 10 نفر share کنی از طریق cloud انجام میشه ;)
توو تاپیک بقلی توضیح دادن
این یک چیز اجتماعی و پیشرفته است. به عنوان مثل یکی از دوستان نزدیک شما باید حداقل 30 روز در لیست دوستانتان باشد. با این وجود شما قادر هستید محتوای اکانت خود را با 10 نفر از دوستان یا بستگان خود به اشتراک بگذارید، برای این کار لازم نیست همه آنان به صورت یک بازدید کننده قادر به بازی کردن باشند یک نفر هم کافی است. این کالکشن در Cloud خواهد بود."
 
ما تو Family Group بازیمون رو با ۱۰ نفر Share می‌کنیم، ناراضی‌ها هم احساس کنن با GameStop مشترک المنافع هستن، gif بسازن واسه X1. عادلانست.
 
این سیستم به شرطی خوبه که به صورت کلاسیک هم از بازی های دست دوم پشتیبانی کنه ، سیستم خوبی هست ولی نمی فهمم چه تداخلی داشته با بازار کلاسیک دست دوم .
 
امکان نسبتاً خوبی ـه. (یعنی با وضعیت فعلی، وگر نه این حرف شش ماه قبل مساوی با میدل فینگر بود)
اما چه تضمینی هست که فردا روزی مثل دلاوران سونی که دبه کردن و 5 شد 2، این 10 همین جوری 10 بمونه؟
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or