قابلیت share کردن بازی های Xbox One بین 10 نفر

Dreadlord

کاربر سایت
89108114879936718510.jpg

چند روز قبل از E3، مایکروسافت جزئیاتی از نحوه به اشتراک گذاری بازی های دسته دوم را توضیح داده بود. حال فیل اسپنسر یکی از این قابلیت ها را در مصاحبه ای روشن تر بیان کرده. سایت Penny Arcade می نویسد:

قضیه به این صورت است که شما 10 نفر را در "Family Group" خود قرار می دهید و می توانید با آنها بازیهای خود را به اشتراک بگذارید. در واقع شما دارید بازی را به دوست خود قرض می دهید، اما این قرض دادن به صورت فیزیکی نیست. اگر شما در Family Group من قرار داشته باشید می توانید بازی های من را بازی کنید و برعکس.

البته به گفته فیل اسپنسر 10 نفر یک بازی share شده را نمی توانند به صورت همزمان بازی کنند. همچنین لازم نیست این 10 نفر حتما از یک خانواده باشند. شما می توانید با دوستان خود یک گروه 10 نفره تشکیل داده و از بازی های یکدیگر استفاده کنید.

یوسف مهدی نیز در مصاحبه ای با سایت Arstechnica می گوید هیچ لزومی نداره که این 10 نفر همه در یک خانه باشند. یک دوست که در Family Group من هست می تواند 3000 مایل دورتر از من زندگی کند.
این سایت نیز توضیح می دهد در هر زمان فقط یک نفر از این افراد می توانند یک بازی share شده را بازی کنند. در واقع این سیستم مانند همان قرض دادن دیسک بازی ها به دوستان خود است که فقط به صورت دیجیتالی کار می کند، نه فیزیکی.

آخرین ویرایش:
بازم بدرد نمیخوره ین روش تا میاییم بازی کنیم یکی دیگه داره بازی میکنه
شما جای این کارا برو اون مسخره بازی رو بردار ملت برن کنسولت رو بخرن

نه این اصلا به سرعت اینترنت و کلود ربطی نداره. شما اگه بازی X رو در هاردتون نصب کنید (مثلا دیسکش رو قبلا از دوستتون گرفتید نصب کردید). حالا اگر در Family Group دوستتون باشید و بازی X هم در Library دوستتون باشه، میتونید اون رو بازی کنید. اما خُب مسلما نه به صورت همزمان. همین الان هم یک دیسک همزمان نمیتونه در 10 تا کنسول باشه!

اگه واسه نصب بازی بشه از همون دیسک فیزیکی استفاده کرد و نیاز به دانلود از اینترنت نباشه خوبه، ولی اگه قرار باشه بازی رو کامل از اینترنت دانلود کنیم به درد نمیخوره اصلا :دی

خیلی خنده دار میشه :دی
اصلا میشه درامد زایی کرد :دی
ساعت 8 تا 10 به تقی کرایه میدی بازی رو
ساعت 10 تا 12 به نقی و ....
:دی
خدا لعنتت کنه مایکرو با این مسخره بازی هات

خب با این حساب فکر کنم مشکل اصلی حل شد هیچ، خیلی هم به نفع ماها شد :دی در حالت عادی هم با روش قرض دادن دیسک، بازی مولتی پلیر نمیشد بازی کرد چون بالاخره دیسک در هر آن میتونه فقط تو یه کنسول باشه! ولی برای بازیهای سینگل پلیر، میشه 10 نفر با هم جمع شن (نفری 6 دلار=24 هزار تومن:دی) یه بازی بخرن، بهم بدن و نصب کنن و هر کدوم هر زمانی که خواستن، حتی همزمان بازی کنن چون اون بازی ها نیاز به اتصال دایم به اینترنت نداره و نمیشه چک کرد کی، کِی داره بازی میکنه و فقط هر شب یه بار کانکت میشی. مگه اینکه مایکروسافت مسخره بازی در بیاره و از رو ساعت ثبت شده، بخواد گیر بده!:|

خب با این حساب فکر کنم مشکل اصلی حل شد هیچ، خیلی هم به نفع ماها شد :دی در حالت عادی هم با روش قرض دادن دیسک، بازی مولتی پلیر نمیشد بازی کرد چون بالاخره دیسک در هر آن میتونه فقط تو یه کنسول باشه! ولی برای بازیهای سینگل پلیر، میشه 10 نفر با هم جمع شن (نفری 6 دلار=24 هزار تومن:دی) یه بازی بخرن، بهم بدن و نصب کنن و هر کدوم هر زمانی که خواستن، حتی همزمان بازی کنن چون اون بازی ها نیاز به اتصال دایم به اینترنت نداره و نمیشه چک کرد کی، کِی داره بازی میکنه و فقط هر شب یه بار کانکت میشی. مگه اینکه مایکروسافت مسخره بازی در بیاره و از رو ساعت ثبت شده، بخواد گیر بده!:|
کسایی که بازی share شده رو بازی میکنن هر 1 ساعت یه بار باید چک بشن. در عمل یعنی کلا باید آنلاین باشن:دی نگران نباش، مایکروسافت فکر این کلک ها رو کرده:دی

ولی خُب در عمل مثل همین سیستم الانه، تازه بهتر هم هست چون همه کاراش دیجیتالیه و بدون اینکه بری بازی رو بدی دوستت (با بری ازش بگیری)، میشینی تو خونه و راحت دسترسی داری:دی

الان تنها مشکل بی جنبگی این ملته....
همین الان دارم تصور میکنم با دوستام داریم دعوا میکنیم که کی QB رو اول بازی کنه.

سلام . خب این رو واسه کسانی که نمیدونن بگم که Ps3 هم تا همین یکی دو سال پیش قابلیت اینو داشت که بازی ها و تمام محتوای گیمی رو که تو Psn میخرید بین 5 نفر share کنید که هر 5 تا هم همزمان میتونستن از بازی یا کانتنت استفاده کنن . تقریبا یه چیزی تو همین مایه هایی که مایکروسافت الان گفته . اینجا دیسک رو به 10 نفر میدین ولی تو Ps3 بازی یا محتوای دانلودی رو همه اون 5 نفر میتونن استفاده کنن فقط باید اون رو دانلود کنن .
بعد از چند سال وقتی تعداد کنسول های فروخته شده رفت بالاتر سونی اومد محدود کرد و این قابلیت رو به 2 نفر محدود کرد .
تو دام مایکروسافت نیوفتید چون اونطوری که من یکی دو جا خوندم User Agreement کنسول خیلی با زیرکی نوشته شده یه جورایی که کمتر حقی به خریدار داده میشه واسه طلبکار شدن تو هر موضوعی :دی
الان که اوضاع یه کم براشون بی ریخت شده میان میگن 10 نفر بعدش که یه کم چرخ کنسول راه افتاد میان تعداد این رو کم میکنن کم کم شما هم نمیتونید چیزی بگید.
در ضمن یک سوالی رو از خودتون بپرسید . اصلا چرا مایکروسافت باید همچین قابلیتی رو بزاره رو کنسولش ؟ مگه این همه سگ دو نزده واسه اینکه به هر حال بازار دست دو و share رو از بین ببره یا کم رنگ کنه ؟ حالا میاد کنسولش رو جوری تحویل میده که یه بازی رو 10 نفر با هم Share کنن ؟ خب این که شد همون Share به شکل قدیمیش . اونجا هم یکی بازی رو که میخره دیگه فوقش به 4 تا از رفیقاش میده و آخرش هم بازی رومیفروشن به Retailer و اونم به 5 نفر دیگه میفروشه . یه چیزی میشه تو همین مایه ها .
همه این ها به کنار اگه واقعا این قابلیت بدون هیچ قضیه پشت پرده ایی باشه و تا آخر چرخه کنسول بشه این کار رو کرد خیلی چیز خوبیه . ولی بازم یک سری محدودیت های دیگه کنسول این ویژگی رو تحت تاثیر قرار میده مثل همین قضیه آنلاین شدن و چک کردن یا کینکت اجباری و این حرفا .

مگه خود آزاری دارم تو این کشور با این اوضاع اینترنت و محدودیت ها برم xbox one بگیرم.
همین الان مارکت مایکرو سافت رو باید با کلک رفت . توی وان که دیگه چیز پی ان نیست که بشه مکانت رو عوض کنی. ایران هم که عمرا ساپورت نمیشه.
اگر هم بشه بازی کرد با هزار جور کلک و بدبختی.
تا این کنسول بصورت کامل هک نشه همون PS4 رو بازی میکنیم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or