قابلیت 3D بعدا با یک آبدیت به Xbox one اضافه می شود،PS4 در لانچ آن را دارد

19Rodar

کاربر سایت
ps4xboxone.jpg

اگر شما از کسانی هستید که قابلیت 3D را می پسندید و تلویزیون 3D دارید این خبر باید برای شما مورد توجه باشد که Xbox one در زمان لانچ 3D Blu-ray را پشتبانی نمی کند.با این حال سونی تایید کرد که در زمان لانچ این قابلیت را پشتیبانی می کند.

مایکروسافت در صحبتی که با Cnet داشت خبری امیدوار کننده داد که قابلیت 3D Blu-ray درست است که در زمان لانچ وجود ندارد اما بعدا با یک آبدیت به کنسول Xbox one اضافه می شود.

سونی نیز تایید کرد که این قابلیت در زمان لانچ برای PS4 وجود دارد ولی بعد از اینکه آبدیت 1.50 firmware که در همان روز اول است را انجام دهید. اما در مورد 4K موضوع کاملا متفاوت است.در حالی که مایکروسافت قبلا تایید کرده است که Xbox one خروجی پورت 4K دارد و آن را پشتیبانی می کند PS4 در زمان لانچ 4K را ساپورت نمی کند ولی اعلام شده است که بعدا با یک firmware update این قابلیت اضافه می شود.

آیا شما به 3Dو 4k اهمیت می دهید؟نظر شما در این مورد چیست؟

VG247

کلا 3d یک قابلیت بیخود و برای چشم زیان آور است .. من که اصلا باهاش حال نمیکنم .. وقتی از حالت 3d برمیگردم رو همون 2d خیلی احساس خوبی دارم و قدر همین 2d رو بیشتر میدونم .. البته من تا حالا غیر از اون سینما کذاییهای 5 6 بعدی!!!! رو تلویزیون مدل passive رو امتحان نکردم و ندیدم و نمیدونم تجربش چطوریه .. ولی نوع active که واقعا بیخوده .. اصلا حراامه آقا
شما passive امتحان کن میبینی که نه حالت تهوع داری نه چشمات درد میگیره و یه کله 2 ساعت فیلم رو میبینی :دی

شما passive امتحان کن میبینی که نه حالت تهوع داری نه چشمات درد میگیره و یه کله 2 ساعت فیلم رو میبینی :دی
حالت سه بعدی بر روی نمایشگرهای 3D Display Playstation هم که سونی سال 2012 معرفی کرد و خودم الان دارم هم هیچ سر درد و سر گیجه ای احساس نمی کنید و من ازش راضی ام

---------------------------------------------------------------------------------

من یکی تو PS3 با Kill Zone 3 و Uncharted 3 بر روی حالت 3D رفتم فضا...عالی بود
یکی از جالب ترین بازی های سبک زندگی به حالت مجازی هم بر روی حالت سه بعدی جالب بود منظورم Eyepet Move Edition و Eypet & Friends هست
منتظرم ببینم سونی با Eypet و 3D و Playstation Camera دو لنزش بر روی PS3 چی کار می کنه....آیا قصد داره ما رو به حالت 3D با اون دوربین پردازش کنه؟؟باید منتظر موند.......

حالت سه بعدی بر روی نمایشگرهای 3D Display Playstation هم که سونی سال 2012 معرفی کرد و خودم الان دارم هم هیچ سر درد و سر گیجه ای احساس نمی کنید و من ازش راضی ام

---------------------------------------------------------------------------------

من یکی تو PS3 با Kill Zone 3 و Uncharted 3 بر روی حالت 3D رفتم فضا...عالی بود
یکی از جالب ترین بازی های سبک زندگی به حالت مجازی هم بر روی حالت سه بعدی جالب بود منظورم Eyepet Move Edition و Eypet & Friends هست
منتظرم ببینم سونی با Eypet و 3D و Playstation Camera دو لنزش بر روی PS3 چی کار می کنه....آیا قصد داره ما رو به حالت 3D با اون دوربین پردازش کنه؟؟باید منتظر موند.......
اینکه با تغییر برند بگی ایرادات Active حذف میشه کاملا اشتباست و ربطی به برند و ... نداره. تکنولوژی ای که توی Active استفاده شده باعث ایجاد سرگیجه و حالت تهوع تو بعضی اشخاص میشه (که تعدادشون هم کم نیست) که با هیچ روشی هم قابل حل نیست چون عینک دائما در حال خاموش روشن شدنه روی چشم و چشم رو ناراحت میکنه. به غیر از اینا اشکالات دیگه ای همچون شارژ شدن و سنگینی عینک ها هم از ایراداتشون هستند که تو Passive هیچ کودوم رو نداریم. تنها برتری Active ها نسبت به Passive ها، تفاوت کمی در عمق تصویر هست که ACtive ها کمی بیشتر میتونن عمق بدن به تصویر، که البته تو سری های جدید تلویزیون های Passive نیز این قابلیت اضافه شده که بصورت دستی میتونید عمق تصویر را زیاد یا کم کنید.

تنها برتری Active ها نسبت به Passive ها، تفاوت کمی در عمق تصویر هست که
رزولوشن چیه پس فردین؟ active روی پلاسما اکثر این مشکلات رو نداره!
من کلا 3d رو دوست ندارم! به نظرم تکنولوژی خیلی خفنی نیست! اگه با آپدیت هم نمیومد مشکلی نبود:دی

رزولوشن چیه پس فردین؟ active روی پلاسما اکثر این مشکلات رو نداره!
من کلا 3d رو دوست ندارم! به نظرم تکنولوژی خیلی خفنی نیست! اگه با آپدیت هم نمیومد مشکلی نبود:دی
والا محمد اوایل که Passive ها تازه تازه وارد بازار میشدن یه مشکلات خاصی داشتن که اون زمان هم کلی تحقیقات کرده بودم در مورد تفاوت هاشون، الان دیگه تلویزیون هایی که میان همونطور که گفتم تفاوتی نمیشه براشون پیدا کردن.

اینکه با تغییر برند بگی ایرادات Active حذف میشه کاملا اشتباست و ربطی به برند و ... نداره. تکنولوژی ای که توی Active استفاده شده باعث ایجاد سرگیجه و حالت تهوع تو بعضی اشخاص میشه (که تعدادشون هم کم نیست) که با هیچ روشی هم قابل حل نیست چون عینک دائما در حال خاموش روشن شدنه روی چشم و چشم رو ناراحت میکنه. به غیر از اینا اشکالات دیگه ای همچون شارژ شدن و سنگینی عینک ها هم از ایراداتشون هستند که تو Passive هیچ کودوم رو نداریم. تنها برتری Active ها نسبت به Passive ها، تفاوت کمی در عمق تصویر هست که ACtive ها کمی بیشتر میتونن عمق بدن به تصویر، که البته تو سری های جدید تلویزیون های Passive نیز این قابلیت اضافه شده که بصورت دستی میتونید عمق تصویر را زیاد یا کم کنید.
ربطی به برند نداره درست اما این 3D Display Playstation ها Passive هستن و برتری اکتیو به پسیو رزولیشن تصاویره.

کلا کسی که میخواد از 3D لذت ببره باید Passive بگیره همون جوری که فردین گفت به خاطر تفاوت این دو تکنولوژی هستش که در Active مشکلات زیادی برای آدم پیش میاد که Passive این مشکلات نداری ربطی هم به برند TV یا مانیتور هم نداره ربط به نوع 3D مورد استفاده داره .

من از وقتی 3D monitor Passive گرفتم بیشتر فیلم هام 3D دانلود میکنم یا اگه بشه حتی بازی ها روهم 3D انجام میدم لذت خیلی بالای داره فقط تو بازی سریع یکم زود آدم خسته میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or