قابلیت جدید FIFA 13، فوتبال واقعی را تجربه کنید

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
FIFA13_Messi3-580x326.jpg

David Rutter تهیه کننده‌ی بازی Fifa 13، از قابلیت جدید این نسخه به نام Matchday که بازی را هرچه بیشتر به واقعیت نزدیک می‌کند، رونمایی کرد. به گفته‌ی او ایده‌ی ساخت این قابلیت پس از گل تاثیر گذاری Sergio Aguero در بازی پایانی فصل قبل لیگ انگلیس به ذهن آن ها رسیده است.
Matchday در کنفرانس EA در جریان Gamescom پرده برداری شد و شاهد بودیم که این اولین باری است که همچین سیستمی در یک بازی فوتبال به کار گرفته شده است.
این قابلیت به طرفداران اجازه می‌دهد تا تیم خودشان را دنبال کنند؛ مصدومیت ها، محرومیت ها و شایعات رسانه ها بر روی بازیکنان تاثیر گذاشته و در بازی شاهد جریانات دنیای واقعی نیز خواهید بود. وضعیت هر بازیکن با توجه به فصلی که در پیش دارد متغییر خواهد بود و باید برای هر بازی از یک برنامه‌ی متفاوت استفاده کنید.
منبع

من فقط یه چیز دیگه از فیفا می خوام..که بشه سیو منیجر مود رو منتقل کرد...بابا لامصبا دلم نمیاد کریر 12 رو ول کنم..دو تا بازیکن جوون یکی برزیلی و یکی آلمانی رو بزرگ کردم,اگه بشه منتقبل کرد عالی می شد...که بتونم ببرمشون تیم ملی...

من فقط یه چیز دیگه از فیفا می خوام..که بشه سیو منیجر مود رو منتقل کرد...بابا لامصبا دلم نمیاد کریر 12 رو ول کنم..دو تا بازیکن جوون یکی برزیلی و یکی آلمانی رو بزرگ کردم,اگه بشه منتقبل کرد عالی می شد...که بتونم ببرمشون تیم ملی...

Save ـه Virtual Pro خیلی حیاتی تره :| آدم پدرش در میاد تا یکی رو خوب قوی می کنه بعد باید زرت ولش کنه :|

تازه باید Be A Pro رو هم یه خرده توسعه بده هنوز عقب موندس بعد 4 سال که اضافه شده .

اگر با واقیعت پیش بره هم خوبه هم بد !
خوبیش اینکه بازیکنایی که تو تیم حریف مصدومن نمیتونن بازی کنن و بدیش هم اینکه ما نمیتونیم از بازیکن مصدوم بازی بگیریم !
خوبه به نظرم !
ولی ای کاش یکم جلوه های بصری تو بازی پیشرفته میشد !
مثلا بعد از گل تماشاچیا تو استادیوم از این آتیش قرمزه هست تو لیگ ایتالیا روشن میکنن از اونا روشن کنن !:دی
یا مثلا وسط بازی بارون شروع شه !:دی
رعد برق بزنه !:|
ای کاش یه قابلیت هم وجو داشت میشد بازی های دوستانه پیش فصل رو خودمون انتخاب کنیم با چه تمی هایی باشه یا مثلا بریم با یه تیم عربی بازی کنیم درامد کسب کنیم !:دی
هنوز خیلی خیلی میتونه پیشرفت کنه فیفا !

آقا منم به شدت پایه این پول بازی هستم
این تیمای جدید که صاحبشون عربی شدن هم خیلی خوبه ها ! مثل سیتی یا PSG.
مثلا یه جوون بگیری ۵ میلیون دلار بعد دو سال بکنی تو پاچشون ۵۰ میلیون دلار :)) چه حالی بده.

آقا منم به شدت پایه این پول بازی هستم
این تیمای جدید که صاحبشون عربی شدن هم خیلی خوبه ها ! مثل سیتی یا PSG.
مثلا یه جوون بگیری ۵ میلیون دلار بعد دو سال بکنی تو پاچشون ۵۰ میلیون دلار :)) چه حالی بده.

باورت نمیشه ولی این اتفاق برای من افتاد تو فیفا 12 مربی بیرمنگام سیتی شدم چه جواهراتی اونجا بودن:d jervis - ben foster - از همه مهمتر Redmond که اسپیدش 99 بود:-o رو درجه pro دوسال قهرمان شدم و قیمت ردموند از 8 میلیون دلار شد 36 میلیون که ندادمش :)) jervis هم از 3 میلیون شد 9 میلیون که بازم ندادمش آقای گل مسابقات شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or