قابلیت تایید هویت دو مرحله‌ای (Two Step Verification) به PSN اضافه شد

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
سرانجام پس از مدت‌ها قابلیت تایید هویت دو مرحله‌ای یا همان Two Step Verification برای اکانت‌های PSN که از امنیت پایینی برخوردار هستند اضافه شد. با استفاده از این قابلیت شما میتوانید شماره تلفن همراه خود را به اکانت PSN اضافه کرده و از آن برای تایید هویت ورد به اکانت خود استفاده کنید و در نتیجه از اکانتی با امنیت بالاتر برخوردار باشید.

این قابلیت فعلا برای اکانتهای استرالیا فعال است

برای تست و آموزش یک اکانت استرالیا ساختم. وقتی وارد اکانت میشوید در بخش Security با گزینه Tow Step Verification مواجه میشوید.

1.png

پس از کلیک بر روی گزینه OK به صفحه جدیدی فرستاده شده و باید User و Password اکانت خود را وارد کنید. در صفحه جدید باید شماره تلفن همراه خود را ثبت کرده و پس از دریافت کد تایید از طریق پیامک و وارد کردن آن گزینه Two Step را فعال کرده و دوباره کد تایید جدیدی برای شما ارسال میشود که پس از تایید قابلیت تایید دو مرحله ای برای شما فعال میشود.

7.png

از این به بعد هر بار که بخواهید از طریق سایت به اکانت خود وارد شوید باید کد تایید فرستاده شده به تلفن همراه را وارد کنید.

9.png

با خود کنسول هم تست کردم و باید از طریق کنسول هم کد ارسال شده به تلفن همراه خود را وارد کنید

20160816_143417.jpg

این قابلیت هنوز برای اکانتهای دیگر مناطق فعال نشده. در تصویر زیر میتوانید ببینید که شماره همراه برای اکانت اصلی خودم که ریجن 1 هست فعال شده ولی هنوز گزینه Two Step غیر فعال است

8.png

آپدیت (1395/6/4) :

قابلیت تایید هویت دومرحله‌ای به اکانتهای دیگر مناطق اضافه شد و میتوانید اکنون به اکانت خود اضافه کنید.

آخرین ویرایش:
دوستان یه چیز رو درست متوجه نشدم ! این قابلیت اختیاریه ؟ یعنی به دلخواه هر شخص رو اکانتش ست میشه یا ضروریه ؟:D (خلاصش این که اکانت های هکی پروندشون بسته شد ؟:|)
-----------------------------------
در مورد "پسندیده" و "ناپسند" بودن اکانت های هک شده ، واضحه که صحیح نیست ! ولی خیلی راحت بعد گرفتن اون اکانت و ست کردن گیم هاش رو کنسول میتونید یه ایمیل بزنید به صاحب اکانت و بگید که اکانتت هک شده رفیق ! پسوردش رو سریع تر عوض کن :| این طوری عذاب وجدان هم نمیگیرید و اون بنده خدا هم نجات پیدا میکنه ...
آره اختیاریه و به دلخواه هست

این بازی هایی که قفل دنوو داشتن آیا بیشتر فروختن؟ چرا فکر میکنین این 600 هزار نفر که بازی رو اکتیو کردن قرار بوده بازی رو بخرن؟
چرا فکر میکنین هر کی هر چی داره پایرت میکنه وقتی که مجبور بشه پول بده حاضره پول بده و به محصول رایگان بعدی مراجعه نمیکنه؟:D
آیا فکر میکنید مایکروسافت بلد نیست قفلی بسازه که ویندوز کرکی از بین بره؟ این کارو نمیکنه چون میدونه این افرادی که دارن از ویندوز به صورت رایگان استفاده میکنن کوچ میکنن به سیستم عامل های دیگه.

برای بحث فروش امار دقیق در دست نیست و اگر هم نخوایم به اطرافیانمون مثل دوست خودم که مجبور شد inside و توم ریدر رو بخره نگاه نکنیم. میرسیم به یک سری شواهد مثل اینکه تمام کمپانی هایی که تا الان از این قفل استفاده کردند به نوعی جواب گرفتند و قراردادشون رو با دنوو ادامه دادند. مثل یوبیسافت و EA , SE که حتی تک تک عنوان های کوچیک شون رو مجهز به این قفل کردند. به نظر اینقدر تاثیر گذار بوده که جدا از کمپانی ها بزرگ مثل بستدا و وارنر، سازنده ای کوچیک تر هم به سمت این قفل روی اوردند که بازی مثل inside و یا شرلوک هم میبینیم از این قفل استفاده میکنند. میگم اگر کسی جواب نگرفته بود اینقدر همه گیر نمیشد و مثل اینکه EA اینقدر جواب گرفته که پس از سالها میخواد خیلی از بازیهای ورزشی شو برای PC دوباره منتشر کنه.

صرفا جهت اطلاع:
از لحاظ شرعی مشکل نداره، چون کافر بر مالش مالکیت نداره و...
این جناب کافر کیه؟چیه؟کجاست؟تعدادشون چند نفره تو دنیا؟ که امثال شما نسل در نسل به خودتون حق میدید ازشون دزدی کنید+مشتقاتش که قابل گفتن نیست.مرد باش بیا کامل توضیح بده کدوم ..... اینو اختراع کرده و به شماها به ارث رسیده؟

پ.ن: امیدوارم ناظمین و مدیرای انجمن این کامنت رو پاک نکنن تا یه بار برای همیشه به این چرندیات رواج یافته تو جامعه حداقل تو بازیسنتر در حد امکان پاسخ داده بشه.

آخرین ویرایش:
بیایم شعار ندیدم!
پایرسی خوب نیست ولی کسی تو ایران نمیاد حدود 1 میلیون تومان پول بده ویندوز 10 اوریجینال بخره ، بعدشم واسه استفاده از استور مجبور باشه لوکیشنش رو به امریکا تغییر بده!
اونایی که میشناسن میدونن من الان 10 ساله دارم بازی میخرم اوریج میخرم، هیچوقت هم از پایرسی دفاع نکردم ولی شعار الکی هم ندادم. مجبور بودم خیلی از کارهای دیگرو نکنم بجاش پول خیلی زیادی بدم واسه یدونه بازی چون واسه آنلاین بازی کردن باید اینکارو میکردم. اینو نگفتم که بگم من خیلی خفنم و اوریج بازم و ... !!! گفتم چون میخواستم بگم بابت پولی که میدادم اون چیزی که میخواستم رو میگرفتم! اونم آنلاین بازی کردن بود. اگه طوری بود که حتی با بازی اوریجینال نمیتونستم آنلاین بازی کنم هیچوقت اون همه پول نمیدادم واسه یه بازی. اوایلش 90 هزار تومن منطقی بود! PSN کارت 20 دلاری میگرفتم 18 تومن! ولی الان بازی ای که قیمتش 170-180 تومنه باید بخاطرش هفته ی اول کمه کم 250 پول داد. این همه پول بدی بعدش میخوای آنلاین بازی کنه بگه شرمنده شما چون ایران هستید نمیتونید از سرویس آنلاین ما استفاده کنید. منطقی نیست این همه هزینه در مقابل هیچ!
اکثر برنامه هایی که تو ایران کرک شده استفاده میشن همین وضعیت رو دارن! نه ما رو تو مارکتینگشون قرار میدن نه خدماتی ارائه میدن. شما هم با شعار اینکه دارید ضربه میزنید به خانواده های ده ها نفر لطفاً سعی نکنید دزدی اکانت رو با چیزهای دیگه که هیچ ربطی بهم ندارن یکی جلوه بدید.
بحث راجع به حمایت از آثار فرهنگی هنری داخلی هم از حوصله این تاپیک خارجه. درهمین حد بگم که مردم کیفیت رو درک میکنن، وقتی کیفیت باشه حمایت صورت میگیره. این یعنی احترام متقابل! کاری که ضعیف باشه چه داخلی باشه چه خارجی با شکست تو هر زمینه ای همراه میشه.

کل اون مسئله ای که شما بیان کردی از ریشه مشکل داره. طرف به هر دین و کیش و آیینی معتقد باشه و نباشه، شما نباید تبصره بذاری و این حق رو برای خودت و همفکرهات قائل بشی که بخوای اموالشون تصرف کنی.
این مسئله سه تا شرط داره اونجوری نیست که بشه از دیوار کس دیگه بری بالا و هر چی میخوای بدزدی و بگی کافره:| من تو یک پست دیگه گفتم و چون پستی که نقل قول کرده بودم پاک شد، پست بنده رو هم پاک کردن
اصلا از اول هم نباید میگفتم اینو:| کسی که براش اهمیت داشته باشه میره از اهلش میپرسه و کسی هم که براش اهمیت نداشته باشه (با وجود این که خودش دزدی میکنه) میاد تریپ روشن فکری برمیداره(منظورم با شخص خاصی نبود)
@Fenris Wolf
صفحه قبل هم گفتم من اکانت هکی استفاده نمیکنم و اصلا باهاش موافق نیستم
ولی چون خودم از نرم افزار های کرکی استفاده میکنم و توان پرداخت چندین هزار دلار رو ندارم این سوال برام پیش آمد، پرسیدم و جواب گرفتم. اینجا هم گفتم چنین چیزی هم وجود داره که هر کس بره و از مرجعش بپرسه و فکرش رو نمیکردم اینجوری بشه، دیگه هم دلیلی برای ادامه این بحث نمیبینم

آخرین ویرایش:
من نمیخواستم اینجا چیزی بگم دیگه ولی پست اون دوستمون که پاکم شده گویا برام واقعا عجیب بودو یه سوال برام پیش اومد!
اونطرف فقط چون اسم خارجی روش هست شده کافر؟اونی که قانونی تر از خیلی از ماها از وسایل و آیتم های دیجیتالی استفاده کرده؟
اونوقت اونی که اکانت هم وطنیشو هک میکنه اسمش چیه؟یا اونی که با 1 پنجم قیمت اصلی یه اکانت بازیاشو استفاده میکنه چی؟

این مسئله سه تا شرط داره اونجوری نیست که بشه از دیوار کس دیگه بری بالا و هر چی میخوای بدزدی و بگی کافره:| من تو یک پست دیگه گفتم و چون پستی که نقل قول کرده بودم پاک شد، پست بنده رو هم پاک کردن
اصلا از اول هم نباید میگفتم اینو:| کسی که براش اهمیت داشته باشه میره از اهلش میپرسه و کسی هم که براش اهمیت نداشته باشه (با وجود این که خودش دزدی میکنه) میاد تریپ روشن فکری برمیداره(منظورم با شخص خاصی نبود)

"شرکت" سونی یه شخص حقوقی ـه . دزدی از یه شخص حقوقی عواقب از پیش تعیین شده ای رو بهمراه داره . این که شما و امثال شما به خودشون حق میدن که از یه شرکت دزدی بکنن ، نشون دهنده فرهنگ خود اون شخصه .
این که کسبه ایرانی مال حروم خوری میکنن و اجناس رو به قیمت دوبل تو پاچمون میکنن ، دلیل موجهی نیست برای هیچ شخصی که از شرکت سونی ( یا هرشرکت دیگه ای ) دزدی بکنه .
این که شما پول نداری از استور به طور قانونی خرید کنی ، مشکل شما و جیب شماست . میتونی بری کار کنی ، پول دربیاری و بعدش بری بازی بخری ! مگر اینکه زورت بیاد چیزی که میتونی با دزدی 4 هزارتومن بخری بری 70 تومن پول بالاش بدی .

پ.ن : انقدرم فکت صادر نکنید . احکام شرعی رو هم به رخ اینو اون نکشید . شما به هیچ وجه صلاحیت اینو نداری که فرضا یه شرکت ژاپنی رو ( یا هر ملیت دیگه ای رو ) کافر صدا کنی .

واقعا جالبه هنوز بعضی ها دارن دزدی از یک شرکت رو با دزدی از یک فرد رو یکی میدونن و میگن چوون ویندوز کرک شده پس اکانت هکی هم ....
جفتشون دزدیه هردو به دور از انسانیته ولی شرایط یک تولید کننده یک شرکت حقوقی که قبل از تولید محصولش فکر همه جاش رو میکنه با شرایط یک فرد بیچاره که اکانتش رو هک و دی اکتیو میکنن و هزار مشکل دیگه که دستش هم به هیچ جا بند نیست کاملا متفاوته

دزدی کار زشتی هست و اسلام هم محکوم کرده کافر و غیر کافر هم نداره
ولی این که بری اکانت یه بدبختی رو بدزدی و رو دستگاه خودت اکتیو کنی اوج پستی یک شخص و مصداق کامل از دیوار مردم بالا رفتنه چه کسی که هک میکنه دزده اون کسی هم که میخره اونم مال خره و هیچ بهانه ای هم نیست

Sent from my LG-H955 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
6
@Fenris Wolf
صفحه قبل هم گفتم من اکانت هکی استفاده نمیکنم و اصلا باهاش موافق نیستم
ولی چون خودم از نرم افزار های کرکی استفاده میکنم و توان پرداخت چندین هزار دلار رو ندارم این سوال برام پیش آمد، پرسیدم و جواب گرفتم. اینجا هم گفتم چنین چیزی هم وجود داره که هر کس بره و از مرجعش بپرسه و فکرش رو نمیکردم اینجوری بشه، دیگه هم دلیلی برای ادامه این بحث نمیبینم

من فکر میکردم اون پستتم سر مذاح و ترول زدی ... یعنی واقعا داری جدی این حرفا رو میزنی ؟؟؟ ؟؟!!!
اگه میشه این دستگاه کافر شناسی رو در اختیار ما هم بزارید.

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
بابا sms به درد نمی خوره. این سونی هم شورش رو دراورده ها همه سیستم آدمی زادی راه انداختن اینا هنوز یه نسل عقبن...الان من هر جا برم خطم کار نکنه خوب گیر می کنم که.

دوستان همکاری کنید همگی فعال کنید این تایید ۲ مرحله ای رو تا انشاالله لااقل بساط این نوع دزدی رو کامل جمع کنیم :D
۲دقیقه هم وقت نمیگیره ازتون
نوید من خودم اکانتم اصلا بالا نمیاد رمزش هم اصلا کار بهم نمیده احتمال زیاد میدم اکانتم همینطوری هک شده باشه
واقعا اگه این بساط زودتر جمع بشه عالیه
سیستم خرید و فروش دست دوم و اجاره بازی فیزیکی خوب داشت جا میوفتاد که این اکانتا نابودش کرد

Sent from my LG-H955 using Tapatalk

آپدیت (1395/6/4) :

قابلیت تایید هویت دومرحله‌ای به اکانتهای دیگر مناطق اضافه شد و میتوانید اکنون به اکانت خود اضافه کنید.

ببخشید ولی برای من آپدیت 4 نیومده! می نویسه آخرین ورژن نصب شده

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: Democracy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or