خبر رسمی فیل اسپنسر میخواست Gears of War بیشتر به سبک ترسناک متمایل شود!

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
gears-of-war_Mi0VOO4.jpg
رئیس ایکس باکس، فیل اسپنسر، امیدوار بود که عناصر ترسناک را به فرنچایز Gears of War بازگرداند؛ این عناصر در ابتدا توسط خالق سریال اصلی کلیف بلزینسکی (معروف به CliffyB) مفهوم‌سازی شدند.

در حالی که فرنچایز Gears of War از آن زمان توسط مایکروسافت از اپیک گیمز خریداری شد، بازی‌ها تا حد زیادی با شروع با Gears 4 ظاهر متفاوتی داشتند؛ با رفتن به یک مسیر خلاقانه کاملاً متفاوت و دور از آنچه که این سری را به چنین موفقیت عظیمی برای Xbox تبدیل کرد.

با این وجود، اسپنسر علاقه اصلی خود را برای بازگرداندن مجموعه به ریشه‌های خود، حتی در سال ۲۰۱۴ ابراز کرده است.

کلیف بی در پادکست Xbox Era اخیرا اعلام کرده است که در مورد عناصر ترسناک، او کاملا موافق بود که این عناصر باید در بازی‌های آینده، بدون توجه به چالش‌های خلاقانه‌ای که ممکن است پیش بیاید (مانند پایان Gears of War 5) دوباره مورد بررسی قرار گیرند. نظر بلزینسکی:

وقتی که مایکروسافت Gears of War را خریداری کرد، در اصل این ایده اصلی اسپنسر بود که به راد فرگوسن گفت، بیایید به چیزهای ترسناک برگردیم!

طرفداران بازی‌های Gears of War یا به‌طور کلی هر فرنچایز بازی، وقتی چیزی در چنین انتقال بزرگی (یا حتی در ترجمه) گم می‌شود و شرایط اینجا فرقی نمی‌کند، می‌توانند بسیار حساس باشند؛ انتقال مربوط به مالکیت Halo از Bungie به ایکس‌باکس، نمونه بارز خودش است، حتی با موارد خلاقانه و پشتیبانی اخیر با Halo Infinite که با وجود داشتن یک سرویس ده ساله در ابتدا، چشم‌اندازهای مداوم بازی را مختل کرده است.

برخی از تغییراتی که در مجموعه‌های تلویزیونی Halo وجود دارد نیز به خوبی مورد استقبال قرار نگرفته است و اسپنسر به شدت به این فکر می‌کند که آیا این سریال می‌تواند از تأثیر بیشتری از سایر اقتباس‌های بازی ویدیویی استفاده کند.

Head of Xbox Phil Spencer Reportedly Wanted the Gears of War Franchise to Have More Horror Elements

LawBreakers بازی خوبی بود و من خودم چند ساعتی بازیش کردم اما بازی ای نبود که از کلیف بی انتظار بره.
کسی که خالق Unreal Tournament و Gears of War اه اومده بود کلون Overwatch ساخته بود!
انتظاری که از امثال کلیف بی می رفت خیلی بالاتر از این ها بود. همونطور که الان اگه یکی مثل میازاکی یا کوجیما یا ... بیاد کلون یه بازی دیگه رو حتی به بهترین شکل تحویل بده باز هم طرفدار هاش راضی نمی شن چون انتظار خلق بازی از این ها می ره نه کلون.

در کل بازم می گم LawBreakers بازی خوبی بود و ریت استیم اشم تا جایی که یادمه خیلی خوب بود اما مسائل مارکتینگ و پلیر بیس کمش رو بزاریم به کنار، تنها حالتی که کلیف بی می تونست همچین بازی ای بسازه این بود که مخش تاب برداره که برداشته بود.
LawBreakers به خاطر هایپ Overwatch ساخته شده بود و اون Radical Heights هم که آخر عمر استادیو منتشر کردن (که البته کار خود کلیف بی نبود) معلوم بود که روی هایپ بتل رویال ها ساخته شده.
کاملا اشتباه میکنی ، Clone اورواچ رو نساخته بود ، بازی مراحل ساختش زمانی شروع شده بود که اصلا اورواچ معرفی نشده بود.
این رو خودش بارها تو مصاحبه ها و جاهای دیگه گفته ، ویدئوهاش هست.
مشکل بازی همونطور که بچه ها گفتن این بود که بد موقع اومد و خب نتونست رقابت کنه.

خودش میگه وقتی معرفی اورواچ رو حین ساخت بازی دیدن دنیا رو سرشون خراب شد.

Gears 4,5 درسته شاهکار نبودن ولی به هیچ عنوان لایق اینهمه هیتی که بهش وارد کردن نبودن.

ولی به نظر من کوالیشن از نظر فنی سطح بالاتری از استودیوهای اپیک داره و بازی بعدیشون شوکیس UE 5 خواهد بود
متاسفانه خیلی وقته ازشون خبری نیست
dgmqvzdqd6lgqfuczy9c.png Gears-5-Hivebusters-DLC-graphics-06.jpg gears-5-hivebusters-dlc-graphics-12.jpg
تو عکس های کم حجم رو اصل مطلب(کله کچل) نمیشد زوم کرد سره همین یه ذره حجمدار شدن عکسها

Gears 4,5 درسته شاهکار نبودن ولی به هیچ عنوان لایق اینهمه هیتی که بهش وارد کردن نبودن.

ولی به نظر من کوالیشن از نظر فنی سطح بالاتری از استودیوهای اپیک داره و بازی بعدیشون شوکیس UE 5 خواهد بود
متاسفانه خیلی وقته ازشون خبری نیست
View attachment 286771View attachment 286772View attachment 286773
تنها ساخته‌ی قابل دفاع کوالیشن از زمانی که ip دستشونه همین هایوباسترزه و کورسوی امیدی برای اینکه آینده‌ی GeoW شبیه به Gears 4,5 نیست.

تنها ساخته‌ی قابل دفاع کوالیشن از زمانی که ip دستشونه همین هایوباسترزه و کورسوی امیدی برای اینکه آینده‌ی GeoW شبیه به Gears 4,5 نیست.
کاملا درسته
ولی gears4,5 هم یه سری مراحل خیلی خوب دارن.
درسته شاهکار نیستن ولی کامنت یه سری از دوستان دیگه دور از انصافه

انصافا هایوباسترز یـ چیز دیگه بود نویسندگی مخصوصا طنزش عالی کار شده بود و داستانش با اینکه کوتاه بود ولی به شدت درگیر کننده بود . امیدوارم نسخه بعدی Kait Diaz رو دکش کنن بره و ادامه همون هایوباسترز رو پیش ببرن . به غیر گروه اصلی و هایوباسترز کلا همه رو بریزن دور اتفاق خاصی نمیوفته :D

انصافا هایوباسترز یـ چیز دیگه بود نویسندگی مخصوصا طنزش عالی کار شده بود و داستانش با اینکه کوتاه بود ولی به شدت درگیر کننده بود . امیدوارم نسخه بعدی Kait Diaz رو دکش کنن بره و ادامه همون هایوباسترز رو پیش ببرن . به غیر گروه اصلی و هایوباسترز کلا همه رو بریزن دور اتفاق خاصی نمیوفته :D
بدبختی کوالیشن همینجاست که گرز بعدی به هر دلیلی کایت رو حذف کنن یه سری طرفدار و منتقد طوری از خجالت بازی درمیان که خود بیلگیتس رسما به غلط کردم بیفته.
به نظر من اول گرز بعدی نشون بدن که مارکوس فینیکس با یه تریلی همه کاراکترهای گرز۵ رو زیر گرفته و فرار کرده
ما هم با bald keegan دنبال مارکوس فینیکس بگردیم و وقتی پیداش کردیم ۲تایی بریم مراسم ازدواج باتیستا و ملکه لوکاستها

همین داستان بالا چفت و بست بهتری از داستان ۴،۵ داره

گیرز 4 و 5 رو طوری ساختن متاسفانه که علاوه بر این که نابود کرد بازی رو ساختن ادامه برای بازی رو هم خیلی دشوار کرده. هم از لحاظ داستانی هم از لحاظ ساختار بازی
باید یه نفر رو بیارن به عنوان مغز متفکر که بتونه بازی رو از هر لحاظ نو کنه و همچین شخصی رو حداقل بین کوالیشنی ها نمی بینم من فعلا

سه گانه اول گیرز ( مخصوصا 1و 2) بی نظیر بودن و دلیل xb360 خریدن من و کلا عمده لذتی که از نسل 7 بردم همین ip بود.

.

به نظرم GoW و در سطح پایین‌تر بعدا Halo infinite راه خروج GeoW از بن بست رو نشون دادن.
تمرکز مجدد روی مارکوس، سافت ریبوت داستان و مدرن کردن گیم‌پلی در عین وفاداری به هویت سری.
اما این جسارت بی‌خیال شدن ماجرای فعلی رو می خواد، حالا یا با یه چپتر اول بازی و پرش زمانی چندساله و محور کردن مارکوس، یا با برگشتن به عقب و مثلا ماجراهای E-day و و تمرد مارکوس از دستورات. به هر حال به نظر من GeoW با مارکوس و محوریتش تعریف میشه مثل Halo و مسترچیف و بدون پروتاگونیست اصلیش هیچ شانسی نداره.

اما این جسارت بی‌خیال شدن ماجرای فعلی رو می خواد

واقعا نمیدونم کسی هست از ماجرای فعلی بازی لذتی برده باشه؟ یه مشت کرکتر مقوای آبدوخیاری که بود و نبودشون هیچ اهمیتی نداره.

سه گانه اول گیرز ( مخصوصا 1و 2) بی نظیر بودن و دلیل xb360 خریدن من و کلا عمده لذتی که از نسل 7 بردم همین ip بود.

برای من نسل ۷ توی گیرز و انچارتد خلاصه میشه. موسیقی متن این دوتا بازی رو هنوز که هنوزه میشنوم مو به تنم سیخ میشه. هر از گاهی میرم اون تریلر Mad World گیرز ۱ رو نگاه میکنم و حسرت میخورم واسه حال و روزی که اون زمان داشتم.

برای من نسل ۷ توی گیرز و انچارتد خلاصه میشه. موسیقی متن این دوتا بازی رو هنوز که هنوزه میشنوم مو به تنم سیخ میشه. هر از گاهی میرم اون تریلر Mad World گیرز ۱ رو نگاه میکنم و حسرت میخورم واسه حال و روزی که اون زمان داشتم.
گیرز اصن یه تعریف جدید بود برای صنعت بازی اون زمان.
خشونت خاص
زاویه دوربین نزدیک و کاملا سینمایی
گیم پلی رئال تر به خاطر کاورگیری
سنگینی طبیعی بازی(برای اولین بار سنگینی سلاح و آرمور رو حس میکردی- مشابه این حس رو فقط تو dark souls 1 دیدم که اونم اتفاقا برای نسل 7 بود)
آنلاین سنگین و عالی(مخصوصا شماره 2)
کرکترای کول و مردانه

مسیری که تو گیرز 4 رفتن تقریبا تمامی موارد بالا رو یا از بین برد یا عوض کرد که دلیل اصلیشم بنظر من عدم شناخت کافی نفرات کوالیشن از dna بازی بود و هنوزم با آدمایی که تو کوالیشن کار میکنن بنظرم تو نسخه های بعدی هم سخت بتونن بازی رو کامل برگردونن به مسیر خودش(منظور از مسیر، ساخت یه چیز در حد شاهکار نه اینکه یکم از 4 و 5 بهتر باشه)

.

از لحاظ خط داستانی ، بهترین کار رفتن به روز e-day هست و شخصیت قابل بازی هم خود مارکوس باشه.

نمیدونم چرا کلا با این جک و جونورای نژاد swarm اصلا حال نمیکنم. خیلی نچسب هستن و locust ها خیلی بهتر بودن. بعد از همون نسخه ۱ هم سازنده ها به فکر تنوع بودن و کم کم توی دو نسخه بعد lambent ها رو آوردن و تنوع گیم پلی بازی عالی شد+ داستان و روابط خوب بین مارکوس و دام

جالبه ک شخصیت JD اصلا هیچ ابهتی از باباش به ارث نبرده و یه شخصیت مزخرف و نچسب داره :D

خلاصه اینکه کار برای گیرز ۶ خیلی سخته
یا باید یه نفر واقعا کار درست بیاد و اون گندایی که سر داستان و شخصیت پردازی ۴ و ۵ زدن رو جمع کنه و یه چیز خوب ازش در بیاره.یا اینکه کلا بیخیال بشن و یه مسیر داستانی دیگه رو شروع کنن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or