فیل اسپنسر: عناوین فوق‌العاده‌ای از سازندگان Gears of War و Halo درراه است

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
1.png
کمپانی مایکروسافت در E3 امسال لاین آپ خوبی را به نمایش گذاشت؛ اما متأسفانه این نمایش برای بازی انحصاری نبود. در نمایشگاه امسال، حتی خبری هم از مهم‌ترین استودیوهای کمپانی مایکروسافت Industries343(سازندگان عنوان معروف و محبوب Halo) و The Coalition (سازندگان عنوان معروف Gears of War) نبود. خوشبختانه، شما می‌توانید راحت باشید، زیرا طبق اعلام آقای فیل اسپنسر (رئیس بخش ایکس باکس) این دو استودیو در حال کاربر روی پروژه جدید خود هستند.

طبق مصاحبه اخیر مجله Famitsu با آقای فیل اسپنسر، این مدیر اجرایی گفت فرصت این را داشته است که ببیند هر کدام از این استودیوها در حال کاربر روی چه عناوینی هستند و معتقد است که «کار شگفت‌انگیزی» از این استودیو، درراه است.

اگر انتظار خبری بیشتری از بازی جدید سازندگان Halo و Gears of War دارید؛ متأسفانه باید این را بگویم که آقای فیل اسپنسر هیچ اشاره‌ای به جزییات پروژه‌های این دو استودیو نکرده است.

آقای اسپنسر در این مصاحبه اشاره کرد که به لاین آپ فوق‌العاده‌ای که در E3 امسال داشته است، بسیار افتخار می‌کند، زیرا با نمایش بازی‌های مانند Sea of Thieves، Super Lucky’s Tale و Ori and the Will of the Wisps بازیکنان می‌توانند به متفاوت بودن بازی‌ها نمایش داده‌شده برای Windows 10 و Xbox One، پی ببرند.

طبق اعلام قبلی آقای اسپنسر کنسول ایکس باکس، هیچ وابستگی‌ای به Gears of War و Halo ندارد.

منبع

Read the whole post here.

اقا نکنید اینکارو
والله حیف این دو تا IP...اینا استراحت و دگرگونی لازم دارن
من انتظار داشتم تا اخر نسل گیرز نبینیم....بشینن یه تغییر اساسی توش بدن
هیلو هم ای کاش یه rpg چیزی ازش بسازن و فعلا بی خیال fps اش بشن.... .

زود واقعا....باز م کیفیتشون افت خواهد کرد
..نکنید اینکارو

.

• Like
Reactions: dark spartan
بنظرم ميرسه برخلاف دو رقيب ديگه يعنى سونى و نينتندو ، مايكروسافت بجاى مانور روى بازى هاى انحصارى و بولد كردن اين قضيه براى جلب مشترى(گيمر؟!:think:) داره سعى ميكنه از راه هاى ديگه نگاه ها رو بخودش جلب كنه. مثل امكانات انلاين و سيستم backwards يا يكى دو تا ديگه كه من دقيق نميدونم چى هستند ولى خب هر از گاهى خبر هاشو ميشنوم. يك اتفاق ديگه هم قدرت كنسول كه الان مطرحه. من فكر ميكنم اينها سياستشون رو به اين شكل دارن پيش ميبرند و خيلى دارن روى اينها مانور ميدن و هزينه ميكنن. من اين E3 خيلى به نمايش انحصارى روى onex اميد داشتم اما وقتى ديدم نشد و هيچ چيزى معرفى نكردند بعد از تعجب زياد! بنظرم رسيد كه واقعا اينها انحصارى ها رو تقريبا رها كردن و سياستشون رو تغيير دادند.

بیخود خوشحال نباشید از مدت ها قبل ۳۴۳ گفته هیلو جدید تو دست ساخته و فعلا امادگی معرفیش نداریم از اونور به نظرم Coaltion هم احتمال زیاد قراره یک Geow تو سبک استراتژی چیزی کار کنن قبلا اسپنسر یک زمزمه هایی کرده بود

اتفاقا به halo خیلی ظلم شده این نسل، نسل پیش چهارتا نسخه منتشر شد و نسل قبلش هم دو تا این نسل کلا یه گاردین اومده هرچند مولتی گاردین کامل هست و هنوزم بهترین fps کنسولیه اما واقعاً خیلی خوب میشه یه تجدید قوایی بکنن تو 2018 با یک اسپین آف حتی
من که به جز halo از xbox چیز دیگه ای نمیخوام ولی با این حال تو همین e3 هم واقعا ترکوند
Sea of thieves, stat of decoy, ori,last night, cup head,ashen,artful scape,unknown battleground,
اینا همه بازیهای جدیدی بودن که همشون بی نظیرن
از اون طرف هم وان ایکس معرفی شد که قویترین کنسول موجود تو بازار خواهد بود و بهترین تجربه کنسولی بازیهای بزرگ مثل metro و red dead و Assassin's و anthem و خیلی بازی های دیگه رو براورده میکنه
تنها نکته منفی مایکروسافت همین بود که خبری از halo نداد و واقعاً ما رو تو بلاتکلیفی گذاشته

البته برادر اسپنسر منظورش از عناوین فوق العاده Gears 5 و halo 6 هست. حتی فکر ساخت new ip رو از سرتون بیرون کنید که اینا این کاره نیستند.
امروز داشتم توی توییتر چرخ میخوردم و اسپنسر داشت از new ip کوالیشن می گفت. گفت بازی خوبیه.
حالا سوالم اینه چرا شما فکر میکنید یه تیم 250 نفره نمی تونه یه بازی خوب بده بیرون؟:|:|:|
هیلو هم که مشخصه باید بدند ولی من مشکلم اینه برا نسل 7 خیلی بیشتر هیلو و گیرز و فورزا دادند و اونجا به شیردوشی متهم نشدند! درحالی که این نسل یه گیرز و هیلو بوده و 4تا فورزا بوده(هورایزن2 حساب نشده چون برای نسل 7 هم اومد)
نسل قبل خیلی از فورزا و گیرز و هیلو کار کشیدند و بازم متهم نشدند! چرا الان متهم میشند؟

شما ببخشید که فیل اسپنسر میره پیش سایت ها و مجلات مختلف و میگه تو رو خدا باهام مصاحبه کنید.

منظورم حرف الکی بود مدام می گه بازی هست فلانه کلی سوپرایز داریم اما تا الان که دسته تبر تحویل ملت دادن بعد سایت ها یا مجلات که می گید سراغ مسئولان سونی نمی رن؟ من ندیدم سونی که این همه هم دستش پره این همه در خبرها باشه.

این فیل اسپنسر بیشتر شبیه تبل تو خالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or