فیل اسپنسر: عناوین فوق‌العاده‌ای از سازندگان Gears of War و Halo درراه است

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
1.png
کمپانی مایکروسافت در E3 امسال لاین آپ خوبی را به نمایش گذاشت؛ اما متأسفانه این نمایش برای بازی انحصاری نبود. در نمایشگاه امسال، حتی خبری هم از مهم‌ترین استودیوهای کمپانی مایکروسافت Industries343(سازندگان عنوان معروف و محبوب Halo) و The Coalition (سازندگان عنوان معروف Gears of War) نبود. خوشبختانه، شما می‌توانید راحت باشید، زیرا طبق اعلام آقای فیل اسپنسر (رئیس بخش ایکس باکس) این دو استودیو در حال کاربر روی پروژه جدید خود هستند.

طبق مصاحبه اخیر مجله Famitsu با آقای فیل اسپنسر، این مدیر اجرایی گفت فرصت این را داشته است که ببیند هر کدام از این استودیوها در حال کاربر روی چه عناوینی هستند و معتقد است که «کار شگفت‌انگیزی» از این استودیو، درراه است.

اگر انتظار خبری بیشتری از بازی جدید سازندگان Halo و Gears of War دارید؛ متأسفانه باید این را بگویم که آقای فیل اسپنسر هیچ اشاره‌ای به جزییات پروژه‌های این دو استودیو نکرده است.

آقای اسپنسر در این مصاحبه اشاره کرد که به لاین آپ فوق‌العاده‌ای که در E3 امسال داشته است، بسیار افتخار می‌کند، زیرا با نمایش بازی‌های مانند Sea of Thieves، Super Lucky’s Tale و Ori and the Will of the Wisps بازیکنان می‌توانند به متفاوت بودن بازی‌ها نمایش داده‌شده برای Windows 10 و Xbox One، پی ببرند.

طبق اعلام قبلی آقای اسپنسر کنسول ایکس باکس، هیچ وابستگی‌ای به Gears of War و Halo ندارد.

منبع

Read the whole post here.

اگه بیان IP جدید معرفی کنن میشه به مایکرو تبریک گفت و برای بازی هاشون هایپ شد. چون به نظر من هر دو استدیو اگه بخوان روی ایده ای خودشون کار کنن بازی های خیلی خوبی تحویل میدن.
به نظرم هرچیز که بشه 343 باید هیلو رو بده! بعد از نسخه 5 وحشتناک تو کف گذاشتن.
خدا کنه اگه 343 میخواد بازی جدید بده بشه دو تا تیم یه تیم هیلو برن و یک تیم یک پروژه جدید.

• Like
Reactions: hitman68
خب پس همانطور که انتظار میرفت باید منتظر بازی جدید باشیم :D خبر بسیار خوبی بود. به نظرم کار خوبی کردند که معرفی را گذاشتند سال دیگه. چون همانطور که قبلا حدس زده بودم احتمالا میخوان سال دیگه یک شوک ناگهانی به بازار بدند. به نظرم اگر امسال رو میکردند سال بعد به مشکل بر میخوردند. چون بازی خفن جدیدی نداشتند که برای 2/3 سال اخر نسل روش مانور بدند.
البته! ip جدید امسال هم معرفی میشد مشخصا عالی بود اصلا شکی نیست (به وجود اومدن کامیونیتی و مارکت) . اما با توجه به ترافیک بازی های فرست پارتی مایکروسافت به نظرم تصمیم عاقلانه ای گرفتند که گذاشتند برای سال بعد.

jijabig23

کیفیت کلی و ساختاری halo5 gear4 واقعا خوب بودند و میشه گفت برای تکراری بودن به نهایت موفقیت نرسیدند. به نظر منم با بازی جدید میتونند خیلی موفق تر از قبل ظاهر بشند :D نگران هیلو اینا هم نباش. مایکرو بیخیالشون نمیشه :D خدا را شکر کن این وسط یک استراحت بهشون داد و رفت سراغ تجربه جدید :D باید نماز شکر به جا بیاریم الان در این حد :D

آخرین ویرایش:
به نظرم هرچیز که بشه 343 باید هیلو رو بده! بعد از نسخه 5 وحشتناک تو کف گذاشتن.
خدا کنه اگه 343 میخواد بازی جدید بده بشه دو تا تیم یه تیم هیلو برن و یک تیم یک پروژه جدید.

برعکس من دوست دارم تا نسل بعد دیگه هیلو جدید نبینم. 343 حداقل اول یه IP جدید خلق کنه بعد برگرده سراغ Halo. البته از نظر من مثلا Halo RPG هم حکم همون IP جدید رو داره!:دی

خب پس همانطور که انتظار میرفت باید منتظر بازی جدید باشیم :D خبر بسیار خوبی بود. به نظرم کار خوبی کردند که معرفی را گذاشتند سال دیگه. چون همانطور که قبلا حدس زده بودم احتمالا میخوان سال دیگه یک شوک ناگهانی به بازار بدند. به نظرم اگر امسال رو میکردند سال بعد به مشکل بر میخوردند. چون بازی خفن جدیدی نداشتند که برای 2/3 سال اخر نسل روش مانور بدند.
البته! ip جدید امسال هم معرفی میشد مشخصا عالی بود اصلا شکی نیست (به وجود اومدن کامیونیتی و مارکت) . اما با توجه به ترافیک بازی های فرست پارتی مایکروسافت به نظرم تصمیم عاقلانه ای گرفتند که گذاشتند برای سال بعد.

jijabig23

کیفیت کلی و ساختاری halo5 gear4 واقعا خوب بودند و میشه گفت برای تکراری بودن به نهایت موفقیت نرسیدند. به نظر منم با بازی جدید میتونند خیلی موفق تر از قبل ظاهر بشند :D نگران هیلو اینا هم نباش. مایکرو بیخیالشون نمیشه :D خدا را شکر کن این وسط یک استراحت بهشون داد و رفت سراغ تجربه جدید :D باید نماز شکر به جا بیاریم الان در این حد :D
من اتفاقا به اسپنسر اطمینان دارم چون میدونم داره کار درستی رو انجام میده و بنیان میزاره منتها من فقط هیلو6 رو میخوام:D
بعد نسل قبل مایکرو چند تا هیلو و چند تا گیرز باهم داد:Dمن بیشتر میخوام:D:D
خدایی دوستان باید به اسپنسر مهلت رو بدند. به نظر من با اومدن نادلا که تمامی بخش های مایکروسافت رو متحول کرد به نظرم رویه مایکروسافت در تمامی زمینه ها داره عوض میشه.
با تعیین اسپنسر به عنوان هد ایکس باکس این رو هم نشون دادند. تغییر زمان بره و باید زمان رو داد.خودم نزدیک سه چهار ساله وان رو دارم. و این رو دیدم. تغییرات رو دیدم و مطمئنم تغییرات بیشتری تو راهه.
از قدیم گفتن گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی

• Like
برعکس من دوست دارم تا نسل بعد دیگه هیلو جدید نبینم. 343 حداقل اول یه IP جدید خلق کنه بعد برگرده سراغ Halo. البته از نظر من مثلا Halo RPG هم حکم همون IP جدید رو داره!:D
به خیال RPG هیلو باش:D
به نظرم 343 دو تا تیم بشه خیلی بهتره تا این که بیان فقط ی ip جدید یا یک هیلوی جدید بزنن
الان بیان 6 رو کامل کنند و بعد به فاصله یک سال بعد معرفی عنوان جدید و یک سال تا یک سال و نیم بعد اون زمان عرضه بازی جدیدشون.

• Like
این کنسول اصولا هیچ وابستگی به هیچ بازی ندارد!

ميدونيد، اگه يه نفر پيدا بشه و همچين نظرى بده كه هيچ پشتوانه اى نداره و آدم رو ياد مطالب كيه-ان بندازه، هيچ ايرادى نداره. چون همه جاى دنيا از اين افراد وجود دارند ولى ميدونيد كجاى كار ميلنگه؟ اينكه اين حرف ها خريدار داشته باشه. اونم نه يك نفر و دو نفر، هفده نفر!!!!
آقا انصاف داشت باشيد! اون هفده نفر بيان دليل بيارن كه چرا "اين كنسول هيچ وابستگى به بازى نداره." و چى شده كه اينقدر اين حرف به مذاقشون خوش اومده؟

ميدونيد، اگه يه نفر پيدا بشه و همچين نظرى بده كه هيچ پشتوانه اى نداره و آدم رو ياد مطالب كيه-ان بندازه، هيچ ايرادى نداره. چون همه جاى دنيا از اين افراد وجود دارند ولى ميدونيد كجاى كار ميلنگه؟ اينكه اين حرف ها خريدار داشته باشه. اونم نه يك نفر و دو نفر، هفده نفر!!!!
آقا انصاف داشت باشيد! اون هفده نفر بيان دليل بيارن كه چرا "اين كنسول هيچ وابستگى به بازى نداره." و چى شده كه اينقدر اين حرف به مذاقشون خوش اومده؟
کلا 90 درصد بازی سنتر اهل ترول هستن :D:))

لابد فکر‌کردید مفاخر علمی کشور میان اینجا صحبت میکنن ما هم اومدیم استفاده کنیم از سخنانشون ، اینجا واسه خنده و شادی و تروله دیگه :D
حالا لا و لوش ۴تا خبرم بچه‌ها زحمت میکشن میذارن فیض میبریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or